Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 46 423
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Денси дай линк, то Сефора при мен няма, ама поне да го видя?
Аз си поръчах този блясък, цвета по картинка го избрах, дано ми хареса. Като консистенция някой ако е ползвал да сподели?

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 14:11 от mimi.7299

# 571
Ето го. Има много клипове как стои
https://fentybeauty.com/en-bg/products/gloss-bomb-stix-high-shin … nt=43097735823405
Ето и моето  директно на фона на замъка в Прага, където съм сега. Вижте колко малко остава, купено е преди месец и малко. Навътре има още, но трябва с четка.

# 572
Изглежда много яко! Ще го погледна някога в София.

# 573
Като бях малка бабите - фармацевти, казваха, че червилата се правели от миша  Simple Smile мас и аз вярвах.
Явно се разваля ако не се съхранява правилно.
Сега не е ясно от какво се правят и дори там, където е ясно, са неясни докрай катализаторите.
Така казват специалисти.

# 574
Момичета, гледам червилата на YSL за подарък, като се колебая между класическото Loveshine и Candy Glaze(Candy glow най не ми хваща окото). И двата финиша биха допаднали на рожденичката, от видените сравнения като че ли Candy glaze ми се струва по-добро като пигментация и издръжливост, но пък цветовете на Loveshine ми допадат повече. Може ли някой, който ги е поразносил, да даде съвет, тъй като аз нямам опит с тях?

Имам loveshine, красив цвят, има покривност, много нетрайно. Предполагам, че би се харесало на младо момиче. Аз предпочитам по- крем текстура, това е като глос. За другото, за което питате нямам впечатления. Все пак аз бих заложила на цвят при избора на червило, защото ако не ми стои цвета, каквато и да е текстурата, няма да го нося.

# 575
Новота глитърно Fussy на Риана ми е най- любимото червило. Нося го вече три месеца всеки божи ден, откакто излезе.
......
Сините му частици остават по устните, дори като цвета се изтрие, а това става бързо и стои наистина младежки, свежо и разкошно. Прави и зъбите по бели.

Това червило е истински разкош в гилза. Невероятно удоволствие е за ползване, но в същото време обидно бързо се изтрива. Наистина остават блястящи частички, след като цвета се изтрие и общо взето това спасява донякъде положението. И въпреки това, бих си го закупила отново.

# 576
  • España
И на мен ми е любимо и напоследък го нося постоянно . Имам в три различно цвята ( фламинго;аметист и фусси ) .

# 577
Ох, и аз си ги поръчах!
Много съм мека Мария значи!
FlushedFlushedFlushed

# 578
  • София
Ох, и аз си ги поръчах!
Много съм мека Мария значи!
FlushedFlushedFlushed

Аз съм същата. Откъде поръчвате Fenty, освен от официалния им сайт?

# 579
# 580
Поръчвам от Сефора аз. Там съм някакъв ВИП или инсайдер нещо и ми пращат всичко безплатно, слагат мостри и са бързи.

# 581
Момичета, някой с мнение за маслото за устни на Clarins? Видях, че и Bourjois имат подобно. Някой ползвал да ме посъветва, как се използва и има ли смисъл от него? За тези става въпрос:

# 582
Не съм ползвала Буржоа, но да не кажа голяма дума, но едва ли има база за сравнение....
Clarins олиото е разкошно и си струва всеки лев. Не е мазно, лепкаво и тежко, а седи много сочно и красиво.

# 583
Имам няколко от олиата за устни на Clarins- доволна съм много, нямам забележки. Наистина си заслужават всяка стотинка. Даже наскоро подновявах два от цветовете. В по- топлите дни винаги имам под ръка от тях. 😍
Имам едно и на Диор, но то сякаш повече лепне. Фактът, че не съм повторила покупката е показателен. ☺
Върху тези на Буржоа нямам поглед.

# 584
Благодаря ви, момичета, а кой цвят препоръчвате от тези на Clarins?

Общи условия

Активация на акаунт