Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 45 597
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Преди година питах за моливи за устни, тествах и купих няколко. Нямам навика все още да ги ползвам постоянно, но най-много ми допаднаха МАС, Шарлот Тилбери и КИКО. Харесвам усещането моливът да е мек и да се нанася лесно на устните.

# 61
  • София
Аз имам въпрос към онези, които ползват и червено червило. Не мога да случа на хубав червен молив и мацка в ДМ ми препоръча да използвам телесен. Дали наистина ще стои "невидимо", или да не пробвам?

# 62
  • София
Е нищо не ти пречи да пробваш. Според мен отнема от обема на устните, ако ги очертаеш с телесен, а отвътре с червен.

# 63
Виж Андреа Али много ползва този метод с телесно/кафеникаво червило
https://youtube.com/shorts/46EXEK2kEfA?si=PCSRnFewklYCVawa

Въпрос на вкус е, на мен лично не ми харесва. Аз нося и без молив червено червило.

# 64
Ако държите на червен молив аналогичен със червилото просто вземете малка четка и си нарисувайте контура със същото червило - техниката е подходяща за по-матови формули. Възможно е да се постигне изключително прецизен контур!

В момента е популярна визията със студен кафеникав молив. Със по-тъмно червен също стои красиво. Има, разбира се, и безцветни моливи освен телесни. А подходяща четка за устни за мен е най-важното, защото позволява да се прелее и блендне прекрасно всякакъв молив със всякакво червило.

PS Това, което аз най-често правя, особено когато бързам и не ползвам матово червило е да си направя контура със течно и изключително дълготрайно течно червено червило и отгоре да сложа цвета, който искам. Ето това ползвам за контур и ъгълчета - много тънка консистенция, която не влиза в конфликт с каквото и да сложа отгоре му!

Sephora Collection Cream Lip Stain Liquid Lipstick Shade: 96 Red Velvet

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 17:32 от Agent Provocateur

# 65
Аз също за червено червило използвам кафяв. Имам и червен също. На Голдтн роуз са, но много си ги харесвам. Меки са и лесно се работи с тях.

# 66
  • Sofia
Момичета, а като заговорихте за моливите на Kiko, тези дали са добри? Simple Smile

# 67
Малко различно питане имам. Ако не е за тук , може да ми препоръчате тема в която да питам.
Какво ви е мнението за червилата на NL beauty? Kато трайност и като покривност. Знам за моливите, че бяха в кутия на белле. Но сега имат големи намаления и се чудя дали да пробвам?
https://lddy.no/1knzz

# 68
  • София
Аз съм изключително доволна от матовите червила на NL, и приятелките ми ги харесват. Миналата година на намаленията се заредих и още не са ми свършили.

# 69
Аз съм изключително доволна от матовите червила на NL, и приятелките ми ги харесват. Миналата година на намаленията се заредих и още не са ми свършили.
а като цветове, плътни ли са? И в сайта може ли да се вярва или да ходя до лили да ги гледам?

# 70
  • София
Плътни са и не изсушават, но не е зле да ги видите на живо, тъй като според мен малко се различават цветовете.

# 71
  • Асеновград
Червилата не съм тествала но моливите им спред мен мога да ги сравня с тези на MAC и Dior, качеството им е много дробо, меки са, пишат като масло, издържливи са. Сега имат и нови два цвята ще взема единия да пробвам, защото октъм цветове им липсва разнообразие.

# 72
Супер са матовите червила, не изсушават устните и са дълготрайни, но цветовете наистина вижте на живо. При мен са много подобни и всички избиват на кафяво.
Аз си бях казала, че повече червила няма да купувам, но хванах намаление и поръчах тези

Цветът на Clarins е трепач 💔, дано се харесам с него.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 12:23 от DzhuliB

# 73
  • Някъде там
Малко различно питане имам. Ако не е за тук , може да ми препоръчате тема в която да питам.
Какво ви е мнението за червилата на NL beauty? Kато трайност и като покривност. Знам за моливите, че бяха в кутия на белле. Но сега имат големи намаления и се чудя дали да пробвам?
https://lddy.no/1knzz
Харесвам ги, любим цвят ми е Sugar Baby с комбинация на молив 06.
Най-добре е първо да ги погледнете на живо и да прецените кой цвят е подходящ за вас.Има техни тестери в магазините на Лили.
Наскоро бяха споделили точно тази  комбинация в профила си в инстаграм.
https://www.instagram.com/reel/DBy849WCycg/?igsh=MWZ2cW41ZndjaXIzZw==

# 74
Някой  знае ли дали окончателно са спрени тези червила на Nyx?

И ако да, нещо на този принцип, с такава пухкава гъбичка? Преди Chanel имаха серия с апликатор на този принцип, но и тях ги спряха.

Общи условия

Активация на акаунт