Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 44 957
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Аз и след Zero-то не се мия с гел. Само с вода го измивам. Не ми е мазно после.
Супер, просто съм виждала още измивания, пък на мен би ми пресушило кожата и няма да има добър ефект.

# 676
Аз не съм го отворила даже това zero седи, утре ще го пробвам.

# 677
Класиката е след ползване на балм или олио (мастноразтворим продукт) да се ползва пяна ли гел (водноразтворим продукт) т.нар.двустъпково почистване. И когато се прави правилно с подходящи продукти няма никакво изсушаване или дразнене.

# 678
  • София
Някой случайно да има идея кое червило ползва кака Мадона? Много ми харесва цветът (абстрахираме се от цялостната й "визия" в момента). Имам много в подобен цвят, но ми е интересно кое точно е нейното. Рових се, но така и не намерих никъде инфо Sad

Tnx :*

# 679
Класиката е след ползване на балм или олио (мастноразтворим продукт) да се ползва пяна ли гел (водноразтворим продукт) т.нар.двустъпково почистване. И когато се прави правилно с подходящи продукти няма никакво изсушаване или дразнене.
Да, де, ама балма на балеа явно няма нужда от допълнително измиване. Не е тип олио. Ако е олио ще е мазно и няма как да се остави така без да се отмие повторно с продукт. Но при мазни кожи ако продуктът няма нужда от измиване, ако се ползва и измивен продукт втори път има голям риск от нарушаване на бариерата  и/или влошаване на омазняването.

# 680
Азара, не мога да се съглася с вас. Балмове и олиа за миене ползвам над 10 год.

# 681
Аз ползвам балсам и после олио.😅

# 682
Аз не те и карам да се съгласяваш с мен, а споделям моят опит с един определен продукт. С годините борба с мазна кожа точно това осъзнах, че премиването и пресушаването не ми помага, а действа обратното. Образува се още повече себум. А след този балм, за който говоря, усещането е достатъчно почистена кожа, без мазен филм, без усещане за недоизмито лице. След него ползвам хидратиращо средство, а не още едно измивно.
Не всичко, което се показва в трендове е добре за всеки човек.
 Приключвам с темата, защото не й е мястото тук. Simple Smile

# 683
Значи ако съм разбрала добре мажа това zero по лицето и отивам да го мия. С какво обаче? Имам на vichy измивно, normaderm на crv, на misha едно, на skincyclopedia, на bioderma. С кое да мия?

# 684
С вода, после ако прецениш може с още нещо. Както казах, аз си измивам с вода и после минавам с хидратиращ продукт, не мия повторно, но си прецени ти според твоят тип кожа и как се усещаш.
Ако решиш да ползваш после измивен продукт заложи на нещо щадящо.

# 685
  • София
Балмът на Балеа си е точно от типа на олиата, достатъчно е да му се погледне и състава(макар консистенцията да е твърда). Както е отбелязала Agent, това е продукт, който разтваря продукти на маслена основа, слънцезащитни филтри, себума по кожата.
Като сме тръгнали да споделяме опит - приятелка ми го беше дала за доизразходване, но и на двете изобщо не ни допадна. Да, не се усеща кожата мазна и лигава, но със сигурност не е бил достатъчен при нас и е имало нужда от втори измиващ продукт.

# 686
Значи ако съм разбрала добре мажа това zero по лицето и отивам да го мия. С какво обаче? Имам на vichy измивно, normaderm на crv, на misha едно, на skincyclopedia, на bioderma. С кое да мия?
Задължително след него минаваш с гел или пяна за измиване. Не се оставя върху кожата, затова и му казват двойно почистване - първо с масло (clean it zero) за разтапяне на грима, ти като го намокриш след втриване и то се пени, но после кожата се минава с втори измивен продукт, който прави пяна.

# 687
Балмът е за двустепенно почистване. Като олиото. С него разтваряш и размекваш гримът. После нежно измивно. Аз съм с мазна кожа. Ползвам балм зеро, след него измивна пяна на шисейдо. Точно балма предотвратява това дърпане и опъване след измивното. Кожата остава мека и непресушена.

# 688
Благодаря ви момичета

# 689
Благодаря ви момичета
Пробвай, ще видиш, че ще си доволна, няма търкане с тампони, разпъване на кожата. Взимаш количество колкото лешник, разнасяш по лицето, след това омокряш с разнасяне и накрая изплакваш. После измивно. Отскоро ползвам ето това, корейско е, и много икономично и бюджетно.

Общи условия

Активация на акаунт