Помощ! Кученцето ми пишка вътре!!!

• 266
  • 1
  •   1
Отговори
  • Маями
Здравейте. Имам проблем. Имаме мини пинчер роден на 27.12.2023г. Взехме я февруари и края на април началото на май тя се зарази с паровироза. Като имате в предвид, че всичко беше спазено като инструкции от лекарите. Това не ни е 1вото куче и сме наясно кое как и т.н. Проблема започна с ветеринарите в нашия град и с ваксините, които иначе казано бяха чиста вода, защото са слагали най-големите боклуци. Както и да е. Тя се излекува Слава Богу след много системи, инжекций и т.н. Но от ужаса, който изживяхме покрай заболяването ,мен  много повече ме беше страх да я извеждаме и следователно това доведе до страшно голямата грешка, че тя няма изграден режим. Научихме я да ходи в банята на пелена, поставена в плитка кутия, но до тук. Започнах да я извеждам сутрин веднага като стана и вечер като се прибера, но през деня виждам, че тя не стиска ,а си пишка пак. Като фонтан е хахах. Моля ви дайте ми съвет. Искам да я науча да ходи сутрин и вечер навън и вярвам, че все още не е късно. При излизането ни взимам и лакомства с мен и общо взето сме подвижен цирк. Имаме и сиамска котка вътре и тя като види отвън катки търчи да си играе с тях и съвсем се отплесва и забравя за какво сме излезли. Ще се радвам на всякакви съвети. Благодаря ви.

# 1
Тя няма как да стиска,като големите кучета по цял ден.Според мен ,ще трябва да се примирите ,че.ще използва и памперса си...

Общи условия

Активация на акаунт