Всичко за гел лаковете - тема 57

• 38 654
  • 763
  •   1
Отговори
# 750
Аз пак с идея от Пинтерест,обожавам шарено и цветно...Ето идеята

Ето и моята шарения

# 751
Аз пак с идея от Пинтерест,обожавам шарено и цветно...Ето идеята

Ето и моята шарения

Много яко! Супер е!

# 752
И аз обичам шарено понякога и понеже поръчах лакове на Sunone ,доста покривни на 1 пласт се лакирах набързо и с топ мат ,това е само проба,бих се направила и по -добре

# 753
Благодаря ти, Pipence Blush

# 754
Дами, извинявайте ако не е подходящо място за въпроса ми.

Ходех на маникюр с гел лак в салон няколко години, само цвят без ноктопластики и т.н. Бях много доволна, от качеството и хигиената. Засега съм спряла с гел лака, последния път беше преди поне  1 година и 6 месеца. Оттогава съм с минимална грижа /оформяне и кожички, в салон или сама/ слагам заздравител и нищо друго.

Въпросът - отскоро забелязах леки извити релефни черти, по 2 успоредни, по всичките ми нокти. Rolling Eyes Напомнят точно линията, която си личи след сваляне на гел лак, там откъдето е израснал новия нокът /не можах да обясня по-добре/. Само че е минало много време, ноктите ми си растат, това са нови черти. Някаква идея от какво може да е, нещо общо с гел лака или изобщо салонните посещения..? Симптом на нещо в организма? Препоръки..?

Слагам снимки, не личи много добре от безцветния лак и светлината, но са грапави и вдлъбнати линиите и по повече от една.
Скрит текст:

# 755
На мен ми прилича да е препилено при почистване на кожички с Ел.пила.

# 756
Препилено с ел пила от почистване на кожички. От две различни посещения. Отдавна, предвид израстналото разстояние.

# 757
Май схванах какво имате предвид, като действат с пилата по контура в основата на нокътя, връзва се като посока на линиите. Просто не ми е хрумнало, че може да се получи от това.
Благодаря!

# 758
Като се има предвид, че последното посещение на маникюрист е било преди година и половина, абсурд тези линии да са от препилено с ел.пила. освен ако ноктите ти изобщо не растат. Така би изглеждало препилено на 2-3 месеца, не на година и 6 месеца.
Избутваш ли си кутикулите сама и почистваш ли ги по някакъв начин? Ползваш ли метален инструмент за това? Ако да, възможно е сама да си си причинила тази травма на ноктите. Ако не, се консултирай с дерматолог, може да е знак да друг проблем. Много здравословни проблеми се проявяват по ноктите.

# 759
Не не, писах че преди година и половина последно съм слагала гел лак /защото с това го свързвах на прима виста/. След това обаче съм правила и обикновен маникюр в салон /включително последните месеци/ и вкъщи, редувам. Вкъщи избутвам внимателно само с ръчен инструмент даже е с гумиран край без метал, в салона не помня какво ползват, но май метално да. Нищо чудно да действат по-грубовато там.

Иначе като се загледам много внимателно, а и на допир, забелязвам и едни като вертикални бразди по повечето нокти също, отделно от другото. Това вече не ми се връзва с маникюра, но опитвам да не се филмирам...

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 16:51 от Miss_Kaprisse

# 760
Момичета, нова тема ще пуска ли някой, или да я направя аз пак като тази?

# 761
Докато съм в тази тема,на мен ми се случва като ми порасне нокътя да е различен от пиления и леко ми личи къде е била базата.А веднъж махах гел на една позната и така се беше врязал в нокътя че някак не можах съвсем да изпиля да не засегна здравото.

# 762

Привет от мен и моята 2(3)D пролетна декроация…🤓
Слагах изграждащ гел, слагах матов топ, после каучуков топ, дано да издържи 3 седмици, че ще ми е жал, много ми харесва как се получиха, а и не ми закачат по дрехите и не ме дразнят, което рядко се случва.
Стикерите са от Тему, а базата е на DNKa’ 0039 Sensual
Матовия топ е любимия ми на Коди - Satin, като цяло много издържлив, ще видим сега как ще се държи с всичкия този материал дето сложих…😬😬

# 763

Общи условия

Активация на акаунт