Всичко за гел лаковете - тема 57

• 40 566
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз не съм имала проблем до сега с тях. Даже вчера си получих една пратка

# 706
  • Шумен
Нещо ново и от мен 🙂

# 707
Отдавна не съм се включвала, ето какво сътворих аз

# 708

Виждам ,че и други са на пролетна вълна и цветно настроение и аз днес така се нагласих за един повод в събота.И дано не се отлепи нещо ,че залепих гелови типси с база.

# 709
Дайте линк на парчета памук без влакна за нокти??

# 710
Редактирам си поста, защото снощи опитах, но не успях да кача линка, от който поръчах кърпичките. Днес също не ми се получава, съжалявам!

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 15:34 от ant

# 711
27103080
Поръчвам тези листчета от Шийн, ако те устройва от там това е номера.

# 712
Здравейте. Нужна ми е помощта ви. Използвам цветове на sunone повечето, другите са ми на claresa, но последните 2 маникюра са ми изцяло със sunone. Проблема е, че при премахване на лепкавия слой остава цвят по тампончето. Пека всичко по 60 секунди, старая се да нанасям тънко, а лампата ми е sun x5 max и е на няколко месеца. Не знам лампата ли не пече достатъчно или проблема наистина е в лаковете?

# 713
Зависи колко цвят остава по нокътя след триене ,че имах едно розово на друга марка сякаш не се изпичаше но само 1- 2 от 30 лака бяха съвсем проблемни .Ако са всички така или само червените и тъмните питай в сайта,ако са от Маникюрна работилница.Имам 5-6 цвята на Сънуан няколко брокатени и не съм разбрала ,а мислех да поръчам още и сега се чудя дали са добри.

# 714
Аз имах подобен проблем с клареса, последния път, когато си поръчах техни цветове (преди около 2год) всички бяха по този начин. Пека 1мин, минавам с тампонче и все едно съм се лакирала с обикновен лак - не просто пада малко цвят, а почти всичко изчезва.

# 715
Здравейте!

Решила съм да започна да се уча и аз на домашен маникюр, прочетох каквото успях от темата и сега идвам със въпроси/ препоръки.

Харесала съм следните базови уреди/инструменти, като моля да споделите дали са добри решения.
1) Лампата - ето тази от този сайт, като за него също ще питам дали е надежден?

https://nailsbg.com/produkt/led-lamp-x-5-max-120-w/

2) Ел. Пила - тук съм малко объркана , харесах тази, става ли? Струват ли си парите?
https://nailsbg.com/produkt/visokokachestvena-profesionalna-elek … kyur-fx-1080-80w/

3) пили и ножички - този комплект от Елена арт  и една ножичка на сталекс от там пак
https://elenaartnails.com/store/pili-ea-za-start-v-profesiyata/

4)Четки - понеже имам много тънки нокти, които растат леко нагоре , ми се иска да мога да оформят апекс добре, знам че се ползва една тънка четка и се спрях на този комплект от найлсбг отново. Има ли нужда ит него или да взема само една тънка четка? Колко мм трябва да е тя?
https://nailsbg.com/produkt/komplet-chetki-za-izgrazhdane-i-deko … i-i-manikyur-5br/

5)  Нататък съм доста объркана от големия избор и наименования на нещата, но поправете ме ако греша- мисля че ми трябва спирт 95% за почистване, после съм харесала нейл фрешъра на коди, ултра Бонд пак на коди, каучукова основа на коди и се чудя дали има смисъл от линт база също? С нея мога ли да изравнявам или е само с каучукова?

Нататък ми е горе долу ясно- гел лак и топ. Още не съм ги харесала тях, но ако имате препоръки ще се радвам да чуя.

Разбира се това е много назове, тепърва ще гледам клипчета, има много неща които не са ми ясни, но ми се иска поне да знам дали съм на прав път. Благодаря!

# 716
Лампата и пилата са ок. Аз имам тази https://nailsbg.com/produkt/elektricheska-pila-za-manikyur-jmd-207-35-w/ , но PRO варианта, кото е 35000 оборота и съм доволна. И аз съм с тънки нокти и си правя приличен апекс с четката на каучуковата база, но съм навикнала. Линд базата до колкото си спомням е за препилени нокти. Вземи си 1 обикновена база и отгоре каучуковата за структура. Спирт, да. А фрешър и ултра бонд никога не съм ползвала, не ми се е и налагало, така че за тях не мога да кажа.

# 717
От линковете които си дала бих казала, че всичко е ок - и лампата, и ел.пилата, и ръчните пили.
Ел пилата е малко скъпа и аз не бих дала толкова пари за този модел, но ако не ти се поръчва от Алиекспрес и държиш на БГ гаранция си се ориентирала добре.
Помисли за кожичките дали да не запомнеш с клещи, вместо ножичка, защото за начинаещи е по-лесно с клещи.
За комплекта с четки съм леко скептична, никога не ми се е налагало да ползвам, започни с една ако е само за помощ при лакиране близо до кожичките, ако пък ще ползваш и плоските за втриване на база значи този комплект ще ти върши работа.
Спирт 95% от аптеката. Нейл фрешер на Коди да, плюс ултрабонда, базата им също е добра. Линт база може да пропуснеш зазега и ако много ти се чупят и отслояваш да вземеш после.
За цветните гел лакове също препоръчвам Коди. ДНК също са добри, а момичетата в темата ползват и някои по-евтини, които също не са роши, но лично мнение не мога да дам.

# 718
Момичета, почти винаги слагам гел в свободния край, но имам въпрос. Обикновено го слагам и след това пиля и оформям ноктите.
Обезмасляване, ултрабонд, база, гел, оформяне.
След като съм готова мога ли отгоре да нанасям директно гел лака или не? Самата база е надрана от оформянето и й е премахнат лепкавия слой. Трябва ли да минавам отново с базата?

# 719
Момичета, почти винаги слагам гел в свободния край, но имам въпрос. Обикновено го слагам и след това пиля и оформям ноктите.
Обезмасляване, ултрабонд, база, гел, оформяне.
След като съм готова мога ли отгоре да нанасям директно гел лака или не? Самата база е надрана от оформянето и й е премахнат лепкавия слой. Трябва ли да минавам отново с базата?
След пиленето трябва хубаво да обезпрашиш и директно гел лак ✌️

Общи условия

Активация на акаунт