Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 89 733
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 15
  • Някъде там
Племенницата ѝ се в омъжила през уикенда. Хубаво е че е отишла за такова семейно събитие. И двамата близнаци са с нея.
Дано някой се излъже да пусне снимки.
Мислех че са във ваканция децата но явно са отсъствали за сватбата само.
Фредерик е открил традиционният лов днес.

Каква е тази мания за снимки по пешеходните пътеки?🤣
Алберт се е срещнал с братовчедите си като беше в Ню Йорк за наградите на принцеса Грейс.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 18:35 от daviz

# 16
  • При семейството си
Мери изглежда страхотно…и в тяло, и особено в лице…за 52 годишна жена просто е…абсолютна “модна икона”.

# 17
  • София
Защо да оборваме снимките на Мери на плажа. Чудесен вид и фигура за 52 годишна жена, износила и родила 4 деца. Мисля, че много 20-30 годишни жени само могат да ѝ завиждат.

Благодаря на темата на Жасмин. Много интересен и забавен първи пост. Любовта на роялите към различните домашни любимци за пореден път доказва, че и те са хора като всички нас 🙂
Единствено коргитата на Елизабет не мога да приема с умиление. Откакто прочетох в мемоарите на иконома ѝ, че са разкъсали един от гледачите си, тези кучета ме плашат. Явно опасна порода, а тя е отглеждала не по едно или две.

Моля те, кажи че се шегуваш! Че са смешни и грознички е ясно, но чак пък опасни. Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

А Мери си изглежда чудесно. Мислех, че е попрекалила с филърите и ботокса, но явно е от грима. На тези снимки си е чудесна, много поддържана жена на средна възраст. Браво на Мери!

# 18
Мери на тези снимки изглежда като задържала вода и препила предната вечер, много подпухнала. И за кралица не е нормално да е с бански без подплънки и да ѝ се виждат зърната.

По повод началото на темата, едни сладурски снимки с домашните любимци.

# 19
Jasmin tisane, благодаря за интересната тема! 🌺

Мери изглежда наистина чудесно за 52 годишна жена. 👏 Фигурата й също е супер за жена родила 4 деца. 😎

# 20
Бялата рокля е чудесна. Виждала съм подбна в тъмносиньо с бели тънки черти. Оформят страхотно фигурата.

# 21
Коргитата са едни от най-своенравните породи кучета. Дали не държат и първо място в това отношение...
Та това, че Елизабет ги отглеждаше, че и размножаваше и с Маргарет са си създали своя порода, само показва силата на характера ѝ и колко истински обича и разбира животните. Наистина вярвам, че ако не беше кралица щеше да се занимава с отглеждане на животни.

# 22
  • Някъде там
Малко снимки с благородни любимци.♥️

Скрит текст:

# 23
Бившият колега на Мегън Маркъл Патрик Адамс е пуснал в Инстаграм снимка на Мегън от снимачната площадка.

https://www.seher.no/images/82165001.webp?imageId=82165001&x=8.3 … =1428&format=webp

Носът й днес е съвсем различен. Hushed Явно си е правила ринопластика.

Хокон пък благоволил да каже 2 изречения на пресата на излизане от Операта.
Много била трудна ситуацията и се опитват като семейство да се грижат едни за други.
Тя ситуацията се затруднява с всяко ново разкритие в медиите, ама те самите не допринасят да е по-малко трудна. Пак да се радват журналистите на двете общи изречения от него. Нищо конкретно.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 02:20 от Fenris

# 24
Бе те хубаво се грижат едни за други като семейство, това го виждаме, ама да вземат и малко за поданиците си да се погрижат, нали са бащици на нацията уж.

# 25
  • София
И през ум не би ми минало да оборвам снимките, Мери е прекрасна на тях. Дай боже всекиму така да изглежда на тази възраст.
Зърна през бански на плажа не е ненормално да прозират, особено ако водата е по-хладна.
Коргитата аз ги харесвам, симпатични са, но нищо не знам за характера на тази порода.

# 26
Whitetree, дядо му и прадядо му бяха. Баща му също може да се каже, макар че сега последните няколко години поставя дъщеря си над поданиците, с което се отклони от ''правия път'', зададен от тези преди него.

Времената се менят. Може би наистина монархиите са отживелица, което излиза наяве при сериозна криза в семейството. Този баланс между семейство и задължения е труден и може би непосилен за всеки.
Когато сегашния крал Харалд е искал да се ожени за Соня, която е била обикновена продавачка в цветарски магазин с мечта да се изучи и да стане шивачка, неговият баща е казал ''не''. Поставил е задълженията над поривите на сърцето. Харалд е трябвало да избере съпруга сред принцесите и други от кралска кръв, за да се засилят връзките между норвежката монархия и другите европейски монархии. Но той е отказал. Като единствен престолонаследник е имал силна карта. Двете му сестри не са могли да наследят трона, така че когато Харалд поставил ултиматум ''Соня или абдикирам'', баща му е склонил. Пак в името на задълженията и отговорностите, за да има престолонаследник и да се продължи линията. Не й е било лесно на Соня в началото - нищо в двореца не е било пригодено за нея, а тя толкова се е стараела да се впише и да се научи. Харалд й направил собствен офис с хубаво бюро, книги и да й служи като приемна за нейните задължения. След това са решили да не се бъркат в избора за партньор в живота на децата си, защото самите те толкова години са се борили за правото да са заедно. Така се стига до Метте-Марит през 2001, покойният Ари Бен през 2002 и шаманът през 2024. Ари Бен  от днешна гледна точка май излезе най-добрия избор от трите (Ари Бен, шамана и Метте-Марит). Според мен кралят и кралицата е трябвало да насочат децата си не само към следване на сърцето, но и съчетаване на чувствата със задълженията. Особено що се отнася до Хокон като престолонаследник. Неговият избор не се оказа удачен. Ето как поредица от грешки води до катастрофа. Грешките продължават и затъването в калта става все по-дълбоко за съжаление. За съжаление и на тях като семейство, и на нас като поданици. Ако Метте-Марит беше останала обикновена майка, нямаше да минава през този медиен интерес днес.

# 27
Фелипе и Летисия ще посетят засегнатите от бурята области. Те ще правят това в координация със съответните регионални власти и стига да не пречат на работата на службите за спешна помощ, местната полиция, FCSE (Държавни сили и органи за сигурност), въоръжените сили и социалните организации. Ще се свържат лично с кметовете на Торент, Пайпорта, Чива и на други населени места, за да разберат актуалната обстановка. По тези въпроси ще има своевременна информация. Вчера първа група от 50 войници от Кралската гвардия е заминала за засегнатите райони със съответните превозни средства, а днес сутринта е отпътувала друга група с подобни характеристики.

# 28
  • София
ВА и Максима са пуснали съобщение в подкрепа на испанците.
Не видях от други да има, но те все пак имат тесни връзки със страната.

Превод
Скрит текст:

Мери и Джоузефин в Сидни
https://www.instagram.com/reel/DBv-FoNxph8/?utm_source=ig_web_copy_link

# 29
И през ум не би ми минало да оборвам снимките, Мери е прекрасна на тях. Дай боже всекиму така да изглежда на тази възраст.
Зърна през бански на плажа не е ненормално да прозират, особено ако водата е по-хладна.
Коргитата аз ги харесвам, симпатични са, но нищо не знам за характера на тази порода.
Симпатични, късокраки и дупести, но са порода кучета-пастири. Явно, въпреки безобидния си вид, са зли, тичат бързо и хапят силно 🙂 Особено когато не е едно или две в дома, а десетина. Това си е обикновена глутница със свои си правила. Принц Филип хич не ги е обичал.
За справка: Paul Burrell "A royal duty".

Мисля ги момичетата от Валенсия. Знам, че имаме няколко съфорумки там.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 12:44 от птица

Общи условия

Активация на акаунт