Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 268
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 1 200
Ефектът на принц Уилям: Устойчивите маратонки на принц Уилям от базираната в Лондон марка обувки Purified предизвикаха огромен скок от 500% в продажбите на марката и драстично покачване на посещенията на уебсайта след появата му на церемонията по връчването на наградите Earthshot.

# 1 201
Има ли обяснение за тези сравнително високи проценти (34- жени и 11-мъже) на сексуални посегателства в Норвегия.

Има.
Тук не става дума само за секс, ами и за всякакви сексуални действия без съгласието на човека, който е подложен на тях. Дали ще е шефа ти, който те щипне по задника или масажира бюста, дали ще е някой колега, който ще си сложи ръката на интимно място уж небрежно - много са вариантите.

Иначе ето примери за неща, които влизат в статистиката и списъкът не е изчерпателен. Това може да са действия, извършени под влияние на алкохол или наркотици сред познати. Или действия, извършени в рамките на брак и връзка - това, че сте женени, не му дава право да прави секс с теб, когато на него му се иска. Има го и огромния момент за внесената субкултура от MENA държави, където мъжете се държат като че всичко им се полага и си позволяват волности с познати и непознати жени. Или извършени на работното място. Или нападения на обществени места.

Такива неща може да са съвсем в реда на нещата в други държави и култури - всички знаем защо жена не трябва да е с пола или рокля в автобус (градски транспорт) в Турция и то препълнен и че никой няма да реагира, ако някой мъж си пъхне ръката под полата или в деколтето й или се отърка у нея. Тук обаче такова поведение е подсъдно.

Това, което Мариус прави, да извършва сексуални действия с жени в безпомощно състояние и да го снима (или друг да го снима - същото е), също е пример за нещо, което не се приема тук. И не, не е само той да прави така. С навлизането на мобилните телефони и камерите в джоба стана съвсем друг свят. Сега се снимат, изнудват със заплаха за разпространяване на снимки, и т.н.

Много ми се иска младите момичета, та и момчета, да са наясно да не си пращат снимки на други, които не могат да покажат на собствените си родители. Тези снимки живеят собствен живот в нета.

# 1 202
  • София
Кралицата на Белгия на конференция в Брюксел

# 1 203
Матилде ми харесва с този костюм, според мен рядко уцелва правилната дреха, с която да оправи пропорциите на тялото си, но днес се е справила, хубави бижута и  цвят  отива й .

# 1 204
  • При семейството си
Да, Матилде изглежда доста добре на последните снимки.

# 1 205
  • Някъде там
Много красиви  обици  са подарили на Летисия на "BioCultura" - панаира за биологични продукти и отговорно потребление.
Все едно са плетени.

На Матилде тоалета е много хубав.
Прическата днес съвсем  не ми харесва.

# 1 206
  • София
Много красиви  обици  са подарили на Летисия на "BioCultura" - панаира за биологични продукти и отговорно потребление.
Все едно са плетени.

Оооо, много красиви!

# 1 207
Кралицата, която все още се възстановява от инфекция на гръдния кош, по съвет на своите лекари и „с голямо съжаление“ няма да присъства на представлението на Royal Variety тази вечер в Royal Albert Hall.

# 1 208
  • София
Кралицата на Белгия на конференция в Брюксел

Изключително стилна е Матилде, браво. Heart

# 1 209
  • на последния етаж
Летисия боядисана ли е? На последните снимки сякаш не виждам белите коси.

# 1 210
  • Някъде там
Не е. Снимките са от телефон, затова не се вижда.
Ето я преди няколко дни във Валенсия.

Много ми харесва Меган  на тази снимка от вчера.

# 1 211
  • Пловдив
Много красиви  обици  са подарили на Летисия на "BioCultura" - панаира за биологични продукти и отговорно потребление.
Все едно са плетени.

Оооо, много красиви!
Взимате снимката и отивате на Етъра - там ще ви ги направят (е, ако поиска майстора). Там има майстор, който прави точно такива неща от сребро.
Аз съм от Габрово, но не познавам човека, даже не му знам името. Но имам подобна брошка-пеперуда, купена от Етъра.

# 1 212
То Меган по-добре да не се вижда надолу, че е ужасно измачкана и тоя панталон загащен до мишниците не ѝ прави услуга.
Да не говорим, че тия разголени ръце не са окей за случая.

# 1 213
  • София
Такива бижута (обиците на Летисия) бяха много популярни преди. Филигран.

# 1 214
  • Down south
Такива бижута (обиците на Летисия) бяха много популярни преди. Филигран.
Явно са се завърнали, както и много други  vintage неща.

Тази снимка на кралица Летисия, не е от сполучливите

Общи условия

Активация на акаунт