Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 262
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 1 215
  • При семейството си
Такива бижута (обиците на Летисия) бяха много популярни преди. Филигран.
Даже ето някакви подобни:
https://filigranbg.com/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B8/%D1%81%D1% … %B5b8-detail.html

# 1 216
  • София
Такива бижута (обиците на Летисия) бяха много популярни преди. Филигран.
Да, бяха преди години. За жалост загубих много красива гривна на майка ми като тийнейджърка.

Но пък имам поло като мегъновото. Тя изглежда чудесно.
Летисия също.

# 1 217
  • Някъде там
Янтра, а някакви координати има ли, или само там на място?  Определено бих си направила нещо подобно от такъв майстор.

Днес форумът Грималди посрещна всички ученици от Cours Préparatoire (CP) в Монако, общо 310 деца, за сутрешни дейности за повишаване на осведомеността относно удавянията в присъствието на Н.В.П. принцеса Шарлен от Монако.
Инициативата за повишаване на осведомеността относно удавянията беше организирана от фондацията на Шарлийн в сътрудничество с Министерството на националното образование, младежта и спорта (DENJS).

И още един ангажимент за Шарлийн днес.
На стадион Stade Louis |I Шарлийн като президент на Монакската федерация по ръгби, имаше удоволствието официално да представи фланелките на отбора по ръгби на Княжеството до 16 години за участието им в престижния турнир Dubai7s.

Все повече я харесвам Шарлийн така. Много свежа.

И още от Монако.
Скрит текст:
На 20 ноември 2024 г. принц Албер II и принцеса Каролайн присъстваха на концерта по случай 40-ата годишнина на Ирландската библиотека на принцеса Грейс. Събитието включваше изпълнения на млади студенти от Académie Rainier III и известния традиционен флейтист д-р Финтан Валели. Възпоменателна книга, отбелязваща 40-ата годишнина, пълна със снимки на принцеса Грейс и нейното семейство, посещаващи Ирландия, беше представена на принца и принцесата.
Грейс беше тържествено открита на 20 ноември 1984 г. от принц Рение от Монако в знак на почит към покойната му съпруга, принцеса Грейс, и дълбоката й връзка с Ирландия, където е роден нейният дядо. Библиотеката се намира само на пет минути от двореца на принца, в историческия хотел particulier, бивш дом на граф Феликс Гасталди (1821-1906), който е бил кмет на Монако в продължение на 39 години.

На някой ако му се чете книгата за Грейс слагам линк за  дигиталното издание.
https://www.calameo.com/read/006033145e54a94aff98c?authid=ozoJDc … aBVz8YsG_0grBNnoQ

# 1 218
  • София
Много ми харесва Меган  на тази снимка от вчера.

И на мен. Страхотна е. ♥
Ленените панталони се мачкат и в това им е чарът.

# 1 219
  • Пловдив
Янтра, а някакви координати има ли, или само там на място?  Определено бих си направила нещо подобно от такъв майстор.
Нямам никаква идея.

# 1 220
Най-новото.

Мариус се е снимал сам как извършва сексуалните действия срещу двете жертви в безпомощно състояние и се е опитал да заличи доказателства от мобилния си телефон - случаите в Осло през март и в Скаугюм в неговото жилище на 26 септември. Поне единият от иззетите му телефони е бил нов модел Айфон. Полицията не казва какво точно се е опитал да изтрие, но е ползвал някаква функция, която от разстояние да изтрива дигитални следи. Два пъти.

Не знам за каква функция става дума, но явно много модели модерни телефони имат функция, в която дистанционно да изтриеш съдържание на телефона и да го направиш недостъпно за четене, гледане, и т.н.

100% виновен.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 20:22 от Fenris

# 1 221
Кой знае какво е изтрил. Като са безпомощни жените няма как да свидетелстват срещу него. Може дори да не знаят, че се е случило.

Последните две-три години се забелязва повсеместно уличаване на свързани с КС хора. Полека, първо отдалеч - братя/ сестри/ деца. Няма човек, който да не може да бъде смачкан. Все някой в родата ще се е окепазил. Ако не се намери нещо, може направо да го нарекат расист, изневеряващ, крадец, измамник и няма нужда дори да го доказват. Той може и да е, но може и изобщо да не е такъв човек. Няма значение - мухата е пусната и калта се излива върху него.
КС дразнят адски много новата идея за света и явно трябва да се отърват от тях. Добре са го започнали. Използват всякакви ресурси и както е тръгнало ще успеят. Ние лично печелим ли нещо, ако символ на традиция бъде премазан?

За норвежката драма също смятам, че излиза наяве сега напълно търсено. Знаело се е какъв е първият син, - журналистите даже се извиниха, родителите признаха, много хора са знаели по света, но всички са мълчали, докато е станало време да проговарят.
Няма нищо случайно.

# 1 222
  • Пловдив
papi6 - намекваш, че това в Норвегия е изфабрикувано ли?
Защото, поне на мен, не ми изглежда да е. И ако кралските семейства не се смятаха за богопомазани и над всякакви закони - нямаше да имат проблеми. Кога излиза - когато може. Чисто принципно - дали е можело да излезе наяве по-рано, примерно докато е било едно прегрешение - можело е. Дали е изфабрикувано да излезе, когато е напълно затънал - твърде е възможно. Но фактът е, че ако не се смяташе за безнаказан нямаше да има какво да излиза.

Искам да кажа - ако си се друсаше тихо и мирно в частната вила на държавна издръжка - нямаше да има особен скандал. Очевидно е имал пари за да не му се налага да работи.

# 1 223
Не, в Норвегия не е изфабрикувано. А е оставено да бъде прикрито досега.
Според мен Метте не се е срещала случайно с Еспстийн.
След неговото странно самоубийство информацията, която е имал взе да се подава оттук-оттам.

# 1 224
  • Пловдив
Най-вероятно има нещо гнило. НО пак казвам - ако нямаше толкова тежки престъпления нямаше да има какво да излиза.

Честно казано е работа на тия крале/царе/принцове да си контролират роднините.

# 1 225
Така е. Но все нещо ще се намери. Тук изкача златна мина. Иначе там и принцесата им с новия мъж е достатъчна.

# 1 226
  • София
След неговото странно самоубийство информацията, която е имал взе да се подава оттук-оттам.

Какво се е подало?
И защо се е срещала Мете с Епщайн? Да й урежда срещи с млади момичета?

# 1 227
  • Пловдив
Така е. Но все нещо ще се намери. Тук изкача златна мина. Иначе там и принцесата им с новия мъж е достатъчна.
Не съм съгласна, че нещо все ще се намери. В 21 век много малко неща предизвикват такъв скандал.
Примерно една-две-три любовници не е особено скандално. Незаконно дете също. Че някой е гей също.

# 1 228

Какво се е подало?
И защо се е срещала Мете с Епщайн? Да й урежда срещи с млади момичета?
срещала се е с него в Осло, после му е била на гости няколко пъти в Америка, а за капак двамата с Хокон са били заедно с Епщайн в St Barts.
доста срещи и гостувания

# 1 229
В Роял Албърт Хол кралят присъства на Кралското вариететно представление. Той се срещна с ръководители на благотворителни организации, сър Елтън Джон, Дейвид Фърнес и някои от актьорския състав на Оливър.

На Елтън Джон му липсва зъб, странно. Едва ли няма средства.

Общи условия

Активация на акаунт