Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 196
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Каква връзката между Принц Филип, съпругът на Кралица Елизабет и Кралица София Испанска!?

Баща й и принц Филип са първи братовчеди, тя е втора братовчедка на Чарлз.

# 1 366
  • Пловдив
Каква връзката между Принц Филип, съпругът на Кралица Елизабет и Кралица София Испанска!?
Всичките тия хора са братовчеди.

# 1 367

Баща й и принц Филип са първи братовчеди, тя е втора братовчедка на Чарлз.
Много благодаря!🌷

# 1 368

По-рано днес в предаването 'Espejo Público', Ана Поло каза, че в деня на снимките на разположение са били и короните, Летисия дори е позирала с корона, но Ани Лейбовиц е решила да продължи снимките без. Фелипе е позирал с палто и фрак, но Лейбовиц е решила, че на окончателната снимка ще е облечен с униформа. Йоланда Ромеро, консерватор на Испанската банка е казала, че има и мейкниг оф от деня на снимките, който все още не е публично достояние, но е възможно да бъде показан в бъдеще.

Същата фотографка каза на Кралица Елизабет, че е натруфена и да махне короната и наметалото, но не и се получи. Определено не разбира значението на кралските елементи.

https://www.youtube.com/watch?v=xqsct_XEGPk

# 1 369
  • Пловдив
Ами... права е била Ани Лейбовиц.

# 1 370
  • Някъде там
Тоест само наметката е Баленсиага така ли?

Ей това вече са кошмарни портрети, тези на Хуан-Карлос и София.
Виждам че са рисувани, но са  грозно нарисувани.
В пъти предпочитам тези на Летисия  и Фелипе.
На Елизабет от портретите от Ани, само този е хубав.

И тази снимка с Ан.

# 1 371
  • При семейството си
Лейбовиц е вдъхновена от Веласкес и Гоя:
https://www.bta.bg/bg/news/lik/788447-ani-leybovits-cherpi-vdahn … te-na-kral-felipe
Роклята е на Баленсиага, има в в сайта на фондацията.

# 1 372
Още портрети от Ани Лейбовиц. Снимала я е 2 пъти. Първо я е снимала като кралица, а 10 години по-късно като майка, баба, съпруга.

Не знаех, че този иконичен портрет също е на Ани.

# 1 373
"Ежедневните портрети" са хубави, но тези с кралските регалии не ми харесват. Не разбира значението на институцията като такава. Творец е, много е талантлива, но според мен не вниква в смисъла на монархиите като институция.

# 1 374
Не знам как са другите портрети на испанските  монарси, но тези, които видях тук днес, всички са без короните. Явно не държат чак толкова на кралските си регалии.

Уау, принц Филип с бели чорапки 😄

# 1 375
Ооо снимките на Елизабет и Филип са страхотни и те са с доста обработки и прекалено засилени цветове, но усещането е съвсем различно от на испанците. Снимката с внуци и правнуци е безценна.

# 1 376
Уилям е мъжко копие на майка си. Носът му е едно към едно с този на Даяна, просто е мъжки, т.е. по-голям.
А фотосесията на Катрин за 40 ѝ рожден ден е разкошна. Абсолютно прилича на себе си и снимките крещят "кралица", без да носи корона на главата си.

# 1 377
  • София
Испанските монарси дори нямат ритуал коронясване. Като стане някой крал, отива в парламента и обявява аз вече съм крал и това е. И въобще те тяхната корона не я носят никога.

# 1 378
Уилям е мъжко копие на майка си. Носът му е едно към едно с този на Даяна, просто е мъжки, т.е. по-голям.
А фотосесията на Катрин за 40 ѝ рожден ден е разкошна. Абсолютно прилича на себе си и снимките крещят "кралица", без да носи корона на главата си.
Аз също много харесвам снимките на Катрин за 40 и рожден ден и напълно си прилича на себе си. Там е с различен грим, различна прическа. Косата и е небрежно чуплива, с такава май никога не сме я виждали. Много нежна, ефирна и женствена е на тази фотосесия.

# 1 379
Принцесата на Уелс ще присъства на някои елементи от държавното посещение
Юхуууууу,  супер!

но не и на държавния банкет вечерта.
Жалко  много жалко. Имаме нужда от малко кралски блясък..

Общи условия

Активация на акаунт