Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 196
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 1 350
На мен не ми допада и тая поза, все едно я духа насрещен вятър и всеки момент ще и се развеят косите назад, но като се харесват.

# 1 351
Не са лоши портретите. В типично испански стил са. Особено на Летисия.

Относно тайните чат-групи. Явно е, че някой, който е член в тази тайна чат група е дал скрийншоти на медиите срещу пари. То така става изнасянето на информация. Даваш информация срещу пари. Оказа се, че не всички авери на Мариус го подкрепят за последните обвинения. Явно някой е искал да спечели пари срещу информация и анонимност. То са към 50 човека в тая тайна чат група, все един ще се изкуши. А групата е в Снапчат.

Излезе и информация, че жената, която е била изнасилена според полицията на 26 септември в жилището на Мариус, е имала преди това сексуални отношения с Мариус по своя воля. А на това видео, което полицията намери, тя в спяла, докато Мариус е правил неща. Това, че е имала доброволен секс с него преди това видео, не значи, че той може да прави каквото си иска, докато тя спи. Затова и полицията го нарича изнасилване. Явно тя не е знаела, че той е правил така, защото е спяла/била в безсъзнание, а той се е възползвал от това й състояние. А другото изнасилване, което е станало напролет, е било без предистория. Там също жертвата е била в безпомощно състояние (спяла или в безсъзнание), но преди това не са имали доброволни сексуални отношения.

А това, което е натежало като аргумент за задържането му под стража 1 седмица е, че е имало реална опасност той да изтрие доказателства. Показал бил и възможност, и желание да прави такива неща.

A Марта и шамана не са си платили сметките, които са пратени на инкасо (принудително събиране). Става дума за сметки на стойност околко 1 милион крони, които са за разходи по време на сватбата и които младоженците не са си платили. Сватбата кога беше, още не са си платили. Те избягаха в САЩ и се покриха, но сметките си стоят неплатени. Заради големите суми, много от фирмите, на които младоженците дължат пари, имат икономически затруднения. Това, което е било радост и голяма чест да са част от събитието, се е превърнало в икономически кошмар за фирмите. Става дума за локални фирми там, където сватбата се провеждаше няколко дни. Междувременно Марта и шаманът отишли за сватбено пътешествие няколко дни на супер луксозен и скъп комплекс в Турция, където цената на вечер е 20.000 крони. Дано поне там са си платили.

Мениджърката на Марта казва, че такива неща отнемат време. Тук обаче си има срокове за плащане и щом се е стигнало до инкасо, значи те съвсем са нарушили всички срокове. На инкасо се плаща и допълнителна такса, лихви и сметката набъбва много. Яли, пили и се веселили и не са си платили.

Метте-Марит не е на работа. Щяла да започне лечение за белодробната фиброза и очаквала странични ефекти от лекарствата, та предварително е махнала публичните ангажименти от календара си. Чудесен тайминг.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 17:00 от Fenris

# 1 352
Лана, аз не виждам да не прилича на себе си. Различни са просто филтрите от обикновенните снимки, естествена, без претруфен грим и рокли.
За разлика от тези снимки дето наистина не можеш да познаеш дали е анимиран герой или истинската личност.

Хайде пак Меган на пангара без да има нищо общо с темата на разговор.

# 1 353
Е как да не е по темата? 😂

Норвежкото кралско семейство копае дъното всеки ден. Вече никога няма да ги приема сериозно каквото и да направят. Тотален срам и позор са във всяко отношение.

# 1 354
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Нищо общо с реалността нямат тези портрети. И Фелипе и Летисия са достатъчно царствени и с осанка, че Ани Лейбовиц така да се излага. За Баленсиагата съм без коментар просто.

# 1 355
Сега чета решението на съдията, който е оставил Мариус под стража. Значи жертвата от 26 септември е казала на полицията, че преди въпросното видео тя е имала доброволен секс с Мариус и му е позволила да я снима. По време на това видео, където той я снима, тя е била будна и се е движела. Обаче на видеото, което полицията нарича изнасилване, тя е била неподвижна и видеото трае около минута, докато Мариус прави там, каквото прави. Това видео е направено 40 минути след доброволното видео. Това е имал предвид адвоката на Мариус, че не било изнасилване. Жертвата не е дала обяснение на полицията за последното видео, затова полицията е искала Мариус да е под стража без достъп до свиждане и писма, за да не може да говори с жертвата и да я повлияе преди полицията да е приключила разпита й.
Полицията трябва да реши дали да поиска удължаване с 1 седмица на мярката.

# 1 356
Като го гледам и си мисля как на никого от родителите си не прилича Уилям.  Мъжете в рода на Даяна са средновисоки и тантурести. От бащина страна само принц Филип има подобна осанка и стойка. Носа му на Уилям обаче си е само негов.
Едно от малкото хубави неща произлези от брака на Даяна и Чарлз е именно Уилям.
Скрит текст:
Принц Андрей Гръцки, прадядо на Уилям, баща на Филип
Филип бил от водещите играчи по поло на Великобритания
Уилям прилича много на майка си и съответно на мъжете от нейния род.
Нямам представа кои мъже имате предвид като "средновисоки и тантурести", но нито дядо му, нито вуйчо му са такива!

Братовчед му Луис също е много хубав младеж.

Джон, 8-ми граф Спенсър и правнука му принц Джордж.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 11:49 от MoSt new

# 1 357
Уилям много повече ми прилича на прадядо си Джордж 6
,
който е (някой по ред) братовчед с Prince Andrew of Greece and Denmark (баща на Филип)
Скрит текст:
и най-много на дядо си Филип

# 1 358
  • Някъде там
Още един ангажимент  е имала  Мери вчера. Работна среща с директора  и председателя на бъбречната асоциация на която е патрон от 2005-та година.

Много й ги харесвам този модел ризи на Jesper Horving. Особено в този цвят и в  светло лилаво.

Палтото на Раджва е много хубаво.

# 1 359
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Забравих да похваля Мери и Раджва, и двете са много хубави на последните снимки. Особено Мери с костюма е прекрасна, стилна, с хубав грим и коса.

# 1 360
  • При семейството си
Портретните снимки на Фелипе и Летисия явно искат да пресъздават точно рисуваните портрети на старите владетели, но…при Фелипе прекалено тъмен, мрачен фон, изобщо заобикалящ интериор, при Летисия нещо в позата, нито секси, нито кралска.
Ето другите модели, рокли от колекцията на фондацията, в това число и на Баленсиага:
http://antonidemontpalau.com/alta-costura/
Понякога да си много оригинален, търсещ не винаги е добра идея.
Максима и на мен ми хареса.
Уилям, за съжаление, последната година видимо се състари. Иначе страхотна осанка, присъствие и излъчване.
За Мариус, неслучайно казах, че изнасилванията в дома на жертвата или насилника са доста спорни, трудно доказуеми.

# 1 361
На мен Зара ми прилича много най-много на принц Филип от всичките внуци.
За Улиям е безсмислено да се спори на кого прилича. Това, което винаги ми е правило впечатление е приликата в зъбите с Беа. Малко “конски” физиономии в позитивния смисъл на думата. За протокола - и двамата са ми много симпатични.

# 1 362
William аз го виждам копие на майка си: очи, уста, усмивка, лицева черепна структура - продълговато, издължено лице. И точно затова има много красиви пропорционални черти, които за съжаление липсват при Charles.

Имам приложение на телефона, което може да преобразува мъжко лице в женско, и обратно.
Ако се получи нещо ще ви покажа резултатите.

# 1 363
Каква връзката между Принц Филип, съпругът на Кралица Елизабет и Кралица София Испанска!?

# 1 364
Роклята, която носи Летисия на снимката е от около 1948 година. Принадлежала е на Maria Junyet, племеница на художника, сценограф и колекционер Oleguer Junyent.
Според Ана Поло, експерт по испанското кралско семейство, първоначално идеята е била да бъде облечена с роклята към шала, отново дело на Кристобал Баленсиага, създадена през 1962 година, която е принадлежала на Мария дел Кармен Ферер-Кахигал де Роберт, графиня на Тороела де Монгри и маркиза на Роберт. Графинята носи роклята и шала на сватбата на Хуан Карлос и доня София, но когато Летисия е премерила роклята са установили, че и е голяма, затова са се спрели на черната рокля.

По-рано днес в предаването 'Espejo Público', Ана Поло каза, че в деня на снимките на разположение са били и короните, Летисия дори е позирала с корона, но Ани Лейбовиц е решила да продължи снимките без. Фелипе е позирал с палто и фрак, но Лейбовиц е решила, че на окончателната снимка ще е облечен с униформа. Йоланда Ромеро, консерватор на Испанската банка е казала, че има и мейкниг оф от деня на снимките, който все още не е публично достояние, но е възможно да бъде показан в бъдеще.
Портретите на Хуан Карлос и доня София от колекцията на Испанската банка

Общи условия

Активация на акаунт