Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 177
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Някъде там
Вилем и Максима връчват наградата "Еразъм" на индийският писател Амитав Гош.

Маргрете е получила  награда за значим принос в социални, културни или църковни области.
Много се радвам че Маргрете вече е по добре.
Страхотна рокля.

# 1 381
С нещо странно е облечена Максито, тая жълта лента с капси не изглежда добре. Има ли я в цял ръст някъде?

Жалко наистина, че Кейт не присъства на бляскавите приеми с тиари. Щеше да е приятно да гледаме повече тиари. Така ще е само Камила.

# 1 382
  • София
Много ми харесва роклята на Маргрете.
Но тази на Максима така и не можах да я харесвам - от всичко по много ми е.

# 1 383
  • Някъде там
Перата  и капсите са напълно излишни.
Харесват ми обиците и обувките.
Отива и с прибрана коса. Много ми се иска да скъси косата.

Любима снимка от понеделник .
Колко сладко и естествено
се е усмихнала.Много чаровно.Излъчва ми едно спокойствие и топлина на фона на ветровитото време.

# 1 384
Отдалеч по бива роклята, като не се виждат капсите поне Simple Smile но като цяло не ми е фаворит и на мен.

# 1 385
Ето я:
Разкошна жена:

Кейт беше много хубава с една черна воалетка и с перли, забравих откъде, май от погребение някое беше.  Направо красавица.

# 1 386
  • София
Максима този път е турбо-чалга! Тя все по ръба се движи, но сега се е метнала далеч отвъд. Нищо, де, на всеки се случва да не уцели с облеклото понякога.

# 1 387
Тая рокля на Максима все едно дете я е правило за някоя кукла с подръчни материали. Кой я знае колко е скъпа  Simple Smile

# 1 388
Полицията не е пожелала да се удължи мярката му за задържане, така че Мариус от днес е свободен човек. Полицията усилено е провела множество разпити и си е осигурила доказателства от мобилните телеофни, така че вече няма опасност Мариус да укрие нещо.

Адвокатът на Мариус нещо се обърка и каза, че щом полицията не иска удължаване, значи доказателствата срещу Мариус са слаби. Пък полицията каза нещо съвсем друго - те си имат доказателствата, които им трябват и са разпитали хората, които искат да разпитат. Така Мариус не може да пречи на разследването на този етап, съответно няма нужда да се продължи мярката.

Иначе официално излезе информация и за третото изнасилване, но без подробности. Така че официално жертвите му според полицията вече са 7. Сигурно сега скорострелно Метте-Марит ще го скрие в Лондон в тая клиника преди полицията пак да намери причина да го арестува.

# 1 389
Да го скриват по-бързо тоя нещастник в Лондон ли, на Луната ли, че току виж изнасилил още някоя пропаднала наркоманка, докарала се до безпомощно състояние, която ще разбере от полицията, че са се гаврили с нея!
Повръща ми се вече от тези!

# 1 390
Явно законите и при вас не са нищо особенно като в България. Може ли да имаш доказателства за изнасилвания и да го пуснкаш на свобода тоя наркоман??? Тоя трябва да лежи до живот в затвор без значение дали е доведен син на някой си бъдещ крал, трябва да си понесе последствията. Метте ако го изведе извън държавата ОТНОВО и тя ще е пълно дъно и безотговорна майка.

# 1 391
  • При семейството си
Браво на полицията, сега да видим кога и какви обвинения окончателно ще се повдигнат.
Мариус, ако е със сериозна наркозависимост, наистина трябва да се лекува.

# 1 392
Чонси, полицията си е осигурила доказателствата, които са й нужни, за да завърши разследването. Причините да искат задържане под стража е опасността той да повлияе на жертвите като се свърже с тях и да изтрие доказателства срещу себе си. Явно тези две причини вече не са актуални - полицията си е направила разпитите през тази седмица и си е осигурила доказателствата, така че разследването продължава. Трудно ще го държат още 1 седмица при тези условия.

Това не значи, че няма опасност той да извърши нови престъпления. Но сама по себе си тази опасност едва ли ще е достатъчна за съдията. Според мен би трябвало да е достатъчно, но не мисля, че е.

Сега въпросът е дали майка му и Хокон ще успеят да го измъкнат от страната в Лондон преди полицията да намери друго, за което да го арестува.

# 1 393
Последно все пак са ходили в Лондон, за да търсят клиника, така ли?
Че нали последно се каза, че за шопинг било.

# 1 394
И шопинг е имало, и среща с представители на тази клиника. Те бяха в Лондон 3 дни. Не е била среща 3 дни Simple Smile Планираното започване на ''лечението'' е било денят след като го арестуваха. Така че не е започнало ''лечение'' според плана, защото Мариус беше в ареста 1 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт