Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 78 077
  • 689
  •   1
Отговори
# 435
https://shop.lillydrogerie.bg/black-weekend?ref_tim=1732089586&r … 1828365_128707826

Предполагам, че през черния уикенд цената на Gisada Ambassador Intense ще може да се намали с още 15%!? Незнам!🙂
https://shop.lillydrogerie.bg/gisada-ambassador-intense-m-zhka-p … oda-100-ml-543768

Да, хваща го кода - към 90 лв. става GISADA AMBASSADOR INTENSE. Вече ме замислиха сериозно, макар че не ги обичам покупките на сляпо.
Кажете нещо повече за този парфюм, освен че прилича на Диор Соваж Еликсир. Няколко мнения видях, че не бил подходящ за млад мъж и за дневен парфюм, така ли е наистина?

Здравейте, да права сте парфюма е по-подходящ за мъже над 35 - 40 години! Или по-точно ако конкретния човек не е впечатлен от ароматната група на Sauvage Elixir - не би харесал и този! Аз може би съм изключение, защото харесвам точно такъв тип аромати. Между другото при мен кода за намаление не работи!🙂

# 436
  • София

Да, хваща го кода - към 90 лв. става GISADA AMBASSADOR INTENSE. Вече ме замислиха сериозно, макар че не ги обичам покупките на сляпо.
Кажете нещо повече за този парфюм, освен че прилича на Диор Соваж Еликсир. Няколко мнения видях, че не бил подходящ за млад мъж и за дневен парфюм, така ли е наистина?

Здравейте, да права сте парфюма е подходящ за мъже над 35 - 40 години! Или по-точно ако конкретния човек не е впечатлен от ароматната група на Sauvage Elixir - не би харесал и този! Аз може би съм изключение, защото харесвам точно такъв тип аромати. Между другото при мен кода за намаление не работи!🙂

Ограничили са го явно, сутринта поръчах с кода.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 12:24 от nad_tab

# 437
# 438
  • София
На Lancôme.bg

# 439
https://www.flaconi.de/parfum/mugler/amen/mugler-amen-fantasm-ea … =90007670-0011757

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 13:15 от Milen™

# 440
Здравейте. Мисля си, ако съм си поръчала парфюм от Парфюм.бг, но той в действителност не е наличен, кога ще разбера? Предполагам, че парфюмите там са налични само по 1 бр?...

# 441
# 442
  • София
здравейте! поръчах  2 парфюма за подаръци от parfium.bg . Дойдоха увити в бабъл в найлонов плик ,  но и двата са с омачкани кутии и не стават за подарък.  Сега се чудя опаквката ли не е била  добра или е практика това в този магазин ? Дали да искам да ги сменят или направо да се отказвам от онлайн поръчката ?
при вас случвало ли се  така с този или друг магазин ?

# 443
Dareland,
ако сте направила поръчка, е бил наличен в момента. Трябва да го изпратят, иначе ще ви се обадят. Не са по една бройка. Не би трябвало, освен ако са поръчани и сте поръчала последния. Щом нямате отказ от Parfium.bg, всичко ще е наред, надявам се!

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 15:29 от Magda Dimitrova

# 444
здравейте! поръчах  2 парфюма за подаръци от parfium.bg . Дойдоха увити в бабъл в найлонов плик ,  но и двата са с омачкани кутии и не стават за подарък.  Сега се чудя опаквката ли не е била  добра или е практика това в този магазин ? Дали да искам да ги сменят или направо да се отказвам от онлайн поръчката ?
при вас случвало ли се  така с този или друг магазин ?

Здравейте, много неща съм поръчвал от тях и ми се е случвало 1 или 2 пъти опаковката да е леко смачкана, но тъй като са били за мен не съм искал обяснение! Мога да препоръчам ако сте от София (преди това е добре да се обадите) да отидете на място в техния шоурум (ул.Иван Вазов 22 Партер) и да помолите за замяна. Много са отзивчиви и разбрани!👍

# 445
# 446
  • Стара Загора
Монна винаги ли се бавят много, защото поръчах в понеделник и се обадиха да потвърдят, но вече 4 дни нищо. Склада им в чужбина ли беше, или пък просто са натоварени покрай ЧП?? За пръв път поръчвам от тях и платих с карта. 😏

# 447
Моята поръчка от Монна 2 седмици чаках.

# 448
Добър вечер, актуални кодове за Делириум дали има?

Задава ли се черен петък или кибер понеделник в Сефора? Много искам Шанели на оферта, но уви, Прити Шоп изключиха бранда при последните си намаления.

# 449
Шанел не разрешават никакви промоции в България, освен на черен петък в Сефора и то там румънците договарят определени неща.

Общи условия

Активация на акаунт