Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 77 928
  • 689
  •   1
Отговори
# 675
От uk сайта на диор може ли да се поръчва чрез превозвач? И да се плати с револют или бг карта?
не

# 676
От uk сайта на диор може ли да се поръчва чрез превозвач? И да се плати с револют или бг карта?
аз не можах да платя. Мисля че някой беше казал, че става с apple pay, но това не съм го пробвала.

# 677
  • Melmak
Леле, колко ви благодаря! Стана с apple pay!!! Много ви благодаря! ❤

# 678
Здравейте! Обичайно пазарувам от Борино, Дъглас и Сефора. Но сега ми попадна добра оферта на Mon Guerlain parfimo.bg. Нямам опит с този сайт, мога ли да се доверя според вас? Мерси 🌷

# 679
  • София
Да, има го на първа страница.

# 680
Изчакайте да видите изпращане на поръчката. Плащането може и да мине,  но после конселират и сторнират най-често.

# 681
  • Melmak
Изчакайте да видите изпращане на поръчката. Плащането може и да мине,  но после конселират и сторнират най-често.

Ужас! Дано да мине. Пуснахме през ggbg.

# 682
Здравейте,
Поръчвали ли сте от сайта Aromatix и доволни ли сте?

# 683
  • София
Здравейте,
Поръчвали ли сте от сайта Aromatix и доволни ли сте?
Да, поръчвала съм, изрядни са.

# 684
Каталога е премахнат от доста време. Директно по телефона действайте Simple Smile
Аз вече ги отписах, не купувам от Сефора! Нямат нужда от мен, като потребител- следователно и аз от тях!
В понеделник  ми идва поредната пратката от френската Сефора Simple Smile
Много, много ви благодаря!
От линка за поръчки на първа страница не се ориентирам как да разгледам каталога, но ще звънна на посочения телефон.
🌷🌷🌷
Имам светлина в тунела Wink

# 685
  • Melmak
Елинор, от френската сефора с директна доставка до България ли пазаруваш? Или с превозвач?

# 686
  • София
Код от инстаграм за 23 % отстъпка в Елинор fameisblack
. Май важи до края на черния петък.

# 687
# 688
Пазарувам до френски адрес. Превозвач не ползвам.

# 689
  • До сърцето...
- Отивам си! -  тъжно въздъхна Ноември, обгърнат в мъгла и дъжд.
- Време ти е... - тихо след него промълви Декември - Не тъжи, аз ще  ги  събера около елхата, ще ги накарам да се почувстват обичани и ценени, ще им създам незабравими спомени с любимите хора.

В декемврийската тема съм добавила Ароматикс и Висша козметика към основните сайтове, защото най-отдолу не се виждат, а предлагат добри оферти. На Висша е доста зле сайта - стои стара информация, адреса на шоурума не разбра на Позитано ли е или на Раковска, но да кажем, че за онлайн сайт не е болка за умиране.
Актуализирана е доставката на бг сайтовете.
В началото на "Полезно" е сложен и сайтът scamadviser.com за проверка на съмнителни сайтове, често има такива въпроси. Там е добавен е поста на Noiduin за нишовите сокове.
Добавен е и Beautywelt към чуждите проверени сайтове, а koncept-beauty.com - към тези, които събират мнения.
Посочено и е намалението за рожден ден в Мейкъп (при "Друго" в скрития текст).

Светла, успешна и парфюмно-празнична да ни е новата тема Hug

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 00:34 от Радика

Общи условия

Активация на акаунт