Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 77 948
  • 689
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Здравейте, някой от поръчалите миналия петък GISADA AMBASSADOR INTENSE от Елинор, получи ли го? Моят все още стой със статус 'Чакащ', а вече минаха 5 работни дни. Аз го поръчах рано сутринта в петък.

При поръчка би трябвало да сте получили дата на доставка. Поръчах на 18.11 и веднага пратиха мейл, че доставката ще е на 27.11 и всичко беше точно така.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 18:48 от chilko

# 632
Ами не, нямам дата за доставка, само имейл за потвърждение на поръчката.

# 633
Ради, това е сайта на Висша козметика, да.
https://vkfragrance.bg/
Сега, около Черен петък, може да се поръчва и на еmail: info@elixirbyvp.com. Не знам обаче, доколко това засяга темата? Не съм поръчвала, не знам как става чрез имейл. Прецени ти. HeartHug

# 634
  • София
Извинявайте, в бутиците на Ести има ли намаление, къде мога да видя?
Има, вчера минах покрай този в Мол София
Или 30, или 40%. Ще те излъжа.

Но мога да пиша след няколко часа със сигурност. По принцип преди правеха 2 пъти в годината -40% на всичко

# 635
По толкова много време ли чакате поръчките си от Елинор?

# 636
  • София
Тези, на които пише само наличен, са в централния склад и идват за около 2 седмици. Тези, на които пише наличен, 2 дни, са в шоуруумите.

# 637
Здравейте и аз получих поръчката си от Kilian и съм страшно впечатлена.За първи път поръчвам от чужбина псрфюми,но определено обслужването е на много високо ниво.В България има още много да се учат.Предполагам,че тук за тези красоти щях да дам 2 пъти повече пари

# 638
Аз поръчах от Елинор с взимане от магазин и не получих друг имейл, освен този за направената поръчка.След няколко дни се обадих да попитам и ми казаха, че поръчката отдавна е готова за взимане.
Аз реших, че ще върна Ани.Ако някой го иска можиче да ми пише до понеделник.Тогава ще мога да им го пратя обратно.

# 639
  • Sunshine state
Здравейте, някой от поръчалите миналия петък GISADA AMBASSADOR INTENSE от Елинор, получи ли го? Моят все още стой със статус 'Чакащ', а вече минаха 5 работни дни. Аз го поръчах рано сутринта в петък.
Аз поръчах от Лили и вече си го получих. Колко струваше в Елинор, ако не е тайна?

# 640
Не от Елинор, от Лили исках да напиша, не знам защо съм объркала. Sad
Значи има нещо нередно с моята поръчка, ще трябва да им се обадя.

# 641
  • До сърцето...
Въпрос към модераторите: да пускам ли нова тема, след като сме на 43-та страница? близо до 50, ама не сме я стигнали?

# 642
  • Sunshine state
Пиши им или се обади, те са много отзивчиви и съм сигурна, че ще погледнат нещата. 👌🏻

# 643
Скрит текст:
Момичета и момчета, може ли да ми съдействате с инфо за Висша Козметика, каня се да я включа в следващата тема, защото отзивите са за нов собственик и успешни покупки. Права ли съм или ... ?
И нещо загубих дирите - това ли е сайта им https://vkfragrance.bg/ ?
Според мен ВК отдавна трябваше да са в списъка с доверените сайтове защото продават оригинални парфюми. Лично аз никога не съм имала поръчка, която да не съм получила. Случвало се е да се забави поръчка, понякога не малко, но това никога не ме е притеснявало предвид възможността да се сдобия с парфюм на цена много под официалната. В момента на сайта се продават само парфюми, които са налични и доставката е в рамките на 1-2 дни. Вероятно предстои и смяна на името на магазина, но засега новото име е обявено само във ФБ. Цените са по-високи, но на черен петък може да се намерят доста добри предложения. По-долу може да видите някои от актуалните им оферти.
А това е актуалният им сайт
https://vkfragrance.bg/
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 08:53 от lurtzchen

# 644
Аз пък чакам поръчка от ВК направена на 27 юли. 😂
Така или иначе сега си сменят брандинга на Elixir by VP или нещо подобно, за да избягат от негативите от минало вероятно, и ще имат нов сайт скоро.

Общи условия

Активация на акаунт