Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 77 964
  • 689
  •   1
Отговори
# 615
Тъкмо се зарадвах и щях да споделя с вас страхотната цена на The house of oud just before с кода за BF в parfiumi-shop и те ми го отказаха 😒
https://www.parfum-zentrum.de/the-house-of-oud-just-before-eau-d … l-unisex_z736663/

# 616
и аз минах през елинор

# 617
Милен, благодаряяя 😊
Намерих го и в парфюм.бг
С код BLACK10 излиза около 185 лв
https://parfium.bg/the-house-of-oud-just-before-uniseks-parfyumna-voda-edp

# 618
# 619
  • София
След години четене на суперлативи и хвалби за Ани на Нишан го поръчах на сляпо. Нямах никакво намерение да го тествам предварително и бях убедена, че ще го харесам.
Но все пак любопитството ми надделя и го пръснах за проба в маганина. Не ми харесва, обмислям дали да не го върна.
Върни го, не е нищо особено. Addict, полят с турски характер.

Chilko, в Бизнес парка ли има Serge Lutens?

Аз изпуснах единствената бройка LPRN Absolu в Елинор. Исках да пусна поръчката по- късно, за да дойде на заплата, но някой ми го грабна под носа Laughing

# 620

Chilko, в Бизнес парка ли има Serge Lutens?

Нямам представа. Това беше онлайн поръчка, която минах да взема от шоурума на Черни връх. BTW там имаха тестер на Bois Impérial Extrait, но в сайта вече е изчерпан.

# 621
  • София
Благодаря, може да ммина, да видя дали няма нещо допълнително от на сайта. Ще пиша в темата, ако е така.

# 622
Реших да си подновя azzaro wanted girl by night, но не го намирам никъде, да не е спрян.

# 623
  • София

В Pretty shop на някои неща, има и на Dior.

# 624
  • София
Да добавя към поста на Милен, с кода blackfriday цената става още по-добра - 131,99 лв
Скрит текст:
Благодаря! Възползвах се на мига!
Миналата година на ЧП Нотино бяха избухнали с хубава оферта за ЕЛ. Но тази година -друг ги изпревари. Цената е без аналог! Само кремът Revitalizing Supreme+ Youth Power Creme 50 ml -с отстъпката в Нотино в момента струва повече. Smile

# 625
  • До сърцето...
Момичета и момчета, може ли да ми съдействате с инфо за Висша Козметика, каня се да я включа в следващата тема, защото отзивите са за нов собственик и успешни покупки. Права ли съм или ... ?
И нещо загубих дирите - това ли е сайта им https://vkfragrance.bg/ ?

# 626
Извинявайте, в бутиците на Ести има ли намаление, къде мога да видя?

# 627
Да добавя към поста на Милен, с кода blackfriday цената става още по-добра - 131,99 лв
Скрит текст:
Благодаря! Възползвах се на мига!
Миналата година на ЧП Нотино бяха избухнали с хубава оферта за ЕЛ. Но тази година -друг ги изпревари. Цената е без аналог! Само кремът Revitalizing Supreme+ Youth Power Creme 50 ml -с отстъпката в Нотино в момента струва повече. Smile
Също благодаря!!! Дано ги получим.

# 628
  • София
Дано само сте го пробвали този крем и не го купувате на сляпо. Според мен не прави нищо и има мнооооого по-добри на пазара.
Офертата наистина е много добра, благодарности на Милен!

# 629
Здравейте, някой от поръчалите миналия петък GISADA AMBASSADOR INTENSE от Елинор, получи ли го? Моят все още стой със статус 'Чакащ', а вече минаха 5 работни дни. Аз го поръчах рано сутринта в петък.

Общи условия

Активация на акаунт