Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 77 961
  • 689
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Flaconi.de днес код SAVE за 10 евро e намаление при поръчки от 69 евро нагоре.
От физически магазин на Дондуков коледен комплект за 15 лв - кутиите имат на някоя страна в ъгълчето леко прегъване
Скрит текст:
(тръгвате от Цум по посока Раковска. Малко преди Раковска има магазин Маноло, който е за домашни потреби - там са на един долен рафт. Преди него са магазини Роси за дрехи, био магазин Botanical и след него е Маноло)

# 586
връщали ли сте неотворен парфюм на parfium.bg?

# 587
# 588
Здравейте!
В Parfumi-Shop.net
https://

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 18:20 от Magda Dimitrova

# 589
# 590
Това нещо ново ли е или нещо старо?Не следя Nova и не знам. https://makeup.bg/product/883855/
И кога Мейкъп пращат ваучера за рожден ден?

# 591
Не изпращат ваучер, а отстъпката се вижда в кошницата седмица преди датата и е валидна седмица след нея.
Поръчка над 19лв - 5лв, над 59лв - 10лв.

# 592
Не изпращат ваучер, а отстъпката се вижда в кошницата седмица преди датата и е валидна седмица след нея.
Поръчка над 19лв - 5лв, над 59лв - 10лв.
При мен няма отстъпка🧐 В неделя имам и информацията е въведена в сайта много отдавна.

# 593
Виж като минеш на следваща стъпка - оформяне на поръчка.

# 594
Нов е, поне аз никога не съм го засичала. Мейкъп винаги са първи с новите версии на парфюмите Wink

# 595
Виж като минеш на следваща стъпка - оформяне на поръчка.
Няма …..ще им пиша един имейл да питам.Най-вероятно е да са ми го спрели,защото ми дължат пари за една поръчка 😅

# 596
  • Melmak
Днес ми дойде поръчката от Елинор, пусната на 17.11.
Мм вече се радва на Mont Blanc - Legend Night. А за мен - мицеларна вода и крем 😁

# 597
Само днес в приложението на NOTINO безплатна доставка на всичко. Но въпреки това не ми се отразява в кошницата.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 08:56 от Mimeto74

# 598
Поръчката от Елинор си я взех от магазин.Момичето не беше много любезно, но ми сложи две мострички.
След години четене на суперлативи и хвалби за Ани на Нишан го поръчах на сляпо. Нямах никакво намерение да го тествам предварително и бях убедена, че ще го харесам.
Но все пак любопитството ми надделя и го пръснах за проба в маганина. Не ми харесва, обмислям дали да не го върна.

# 599
  • ново
Само днес в приложението на NOTINO безплатна доставка на всичко. Но въпреки това не ми се начислява в кошницата.
Тъкмо влизах в темата да питам само при мен ли е така🙄

Общи условия

Активация на акаунт