Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 77 992
  • 689
  •   1
Отговори
# 570
Нахлувам отново при вас с въпрос.
Получих смс и имейл от DHL за доставка от Estee Lauder, но аз нямам спомен да съм поръчвала.Опитах да се логна в сайта на изпращача, но не си знам паролата, а не ми изпраща имейл,за смяна:thinking:
Имате ли идея какво може да е ?

# 571
Получих смс и имейл от DHL за доставка от Estee Lauder, но аз нямам спомен да съм поръчвала.Опитах да се логна в сайта на изпращача, но не си знам паролата, а не ми изпраща имейл,за смяна:thinking:

Kilian

# 572
Фишинг. Надявам се не сте отваряла линкове.

# 573
Svetko, благодаря. За първи път поръчвам от Килиан.
И да отворих връзката в смс и си пренасочих пратката до офис на еконт. Чак след това се замислих, че точно от Ести не съм поръчвала.

# 574
  • Sunshine state
Estée Lauder са собственици на By Kilian, спокойно. 👌🏻

# 575
Търся Armani acqua di gio, тестер,  на добра цена. В parfium е свършил,  а от там купувам обикновено. Simple Smile

# 576
Търся Armani acqua di gio, тестер,  на добра цена. В parfium е свършил,  а от там купувам обикновено. Simple Smile

Здравейте, ето линк за тестер на Armani!
https://parfium.bg/giorgio-armani-acqua-di-gio-parfum-parfyum-za … ez-opakovka?_gl=1*4unt8f*_up*MQ..&gclid=CjwKCAiAl4a6BhBqEiwAqvrquljHwnVOfoOoG1QHRCCGy3HI4CINE8AyBchAb--5HuxxHhVkl6X2xhoCydkQAvD_BwE

# 577
# 578
Kilian

# 579
Не е кой знае колко неустоима оферта, но при поръчка в lancome.bg с код BandaBanda получавате подарък несесер. Blush

# 580
  • Чукарландия
Издирвам Akro Glow, къде е най-изгоден, да ви помоля за помощ! 🤗

# 581
Издирвам Akro Glow, къде е най-изгоден, да ви помоля за помощ! 🤗

в България го намирам май само в Озон - 30 мл за 140 лв и 100 мл за 280 лв

# 582
# 583
  • Стара Загора
Получих си поръчката от Елинор, но най-вероятно от бързината са ми объркали парфюмите. Сложили са 2 бр. Akro Dark, а аз бях поръчала по 1 бройка от Dark и Malt.
На имейл още не са отговорили.

# 584
При преглед на пратката установих, че в поръчката объркали, но разфасовките (изпрарили 15 вместо 50 мл.). Веднага се обадих, направиха справка и на момента коригираха грешката. След два дена си получих правилните мл.
Най-добре им се обадете по телефона иначе на имейл може късно да реагират, и ако нямат наличности може да се наложи да чакате ново зареждане.

Общи условия

Активация на акаунт