Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 77 947
  • 689
  •   1
Отговори
# 660
Елинор май спряха кранчето за Xerjoff. Автоматичното намаление, след като продукта се сложи в кошницата вече не се отразява. Исках да направя още една поръчка, но и осемтях, които пуснах ще ми стигнат засега Stuck Out Tongue Winking Eye.

Обаче са заредили няколко красоти от Blend Oud (Zanzibar, Marrakech, Corona, Sapphire и др.), които ги лови "двойното" намаление Simple Smile.

# 661
Още едно добро предложение от Парфюми Шоп. Тестер на Dior - Joy. С кода става 140 лева. Има и БД
https://www.parfumi-shop.net/parfjumi/dior-joy-b-o.html

# 662
Елинор май спряха кранчето за Xerjoff. Автоматичното намаление, след като продукта се сложи в кошницата вече не се отразява. Исках да направя още една поръчка, но и осемтях, които пуснах ще ми стигнат засега Stuck Out Tongue Winking Eye.

Обаче са заредили няколко красоти от Blend Oud (Zanzibar, Marrakech, Corona, Sapphire и др.), които ги лови "двойното" намаление Simple Smile.

Много благодаря! Отнесох един Zanzibar набързо😊
Май трябва да спра да чета тук🤣🤣🤣

# 663
За любителите на бели цветя в една разкошна комбинация с круша и изключително нежна роза. Само в два парфюма розата не ме дразни. Това е единият. Цената е малко по-висока отколкото в Елинор, но се добрах до отливка едва след като в Елинор беше изчерпан. Струва си
https://vkfragrance.bg/product/fragrance-du-bois-siberian-rose-e … t-de-parfum-100ml

# 664
По принцип не поръчвам без да съм тествала, но сериозно ме размислихте - дали Blend Oud Zanzibar е подходящ за поръчка на сляпо? Любител съм на Angel на Mugler. Flushed

# 665
Имам нужда от помощ - част от коледните желания на дъщеря ми са тонер glow recipe и drunk elephant b hydra serum.  Не ги намирам в бг сайтовете, за да видя цени и описание на продуктите, предполагам, че е инфлуенсната от тик-ток реклами, дори не знам дали са подходящи за нея. Моля за помощ 😊

# 666
Има ги в Сефора България и в cult beauty сайта

# 667
Скрит текст:
По принцип не поръчвам без да съм тествала, но сериозно ме размислихте - дали Blend Oud Zanzibar е подходящ за поръчка на сляпо? Любител съм на Angel на Mugler. Flushed
И аз сега го поръчах и нямам преки впечатления, но Денси има обширно ревю в нейния блог. Прочетете го, за да имате някаква встъпителна насока, а ако се решите може после и вие да споделите вашите усещания Simple Smile.

# 668
Имам нужда от помощ - част от коледните желания на дъщеря ми са тонер glow recipe и drunk elephant b hydra serum.  Не ги намирам в бг сайтовете, за да видя цени и описание на продуктите, предполагам, че е инфлуенсната от тик-ток реклами, дори не знам дали са подходящи за нея. Моля за помощ 😊
Марките се предлагат в Сефора и до утре имат -30% намаление на всички продукти грижа за кожата. Не знам обаче дали има тези продукти налични или са свършили още вчера, защото магазинът беше пълен наобяд.
Между другото важи и за супер скъпите кремове на Шанел и Диор. Шанел с -30% е голяма рядкост.

# 669
Ох така не ми се бута , а искам сс крема на erborian🙄

# 670
  • Melmak
От uk сайта на диор може ли да се поръчва чрез превозвач? И да се плати с револют или бг карта?

# 671
Сефора нямат ли онлайн магазин?
Живеем в малък град, нямам физически под ръка 🙄

# 672
Аркадия, нямат онлайн магазин. Можете да поръчате по телефона. Ако намеря номера, ще го допълня.

# 673
На първа страница, Радика е поместила инфо за Sephora.

# 674
Много, много ви благодаря!
От линка за поръчки на първа страница не се ориентирам как да разгледам каталога, но ще звънна на посочения телефон.
🌷🌷🌷
Имам светлина в тунела Wink

Общи условия

Активация на акаунт