Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 77 997
  • 689
  •   1
Отговори
# 495
  • Златна Добруджа
Здравейте, този парфюм ми стои в кошницата на цена с кода 94,16 лв. за 50 мл.
Rabanne Million Gold For Her
Ако някой го иска нека ми даде данни на лични, ще му го поръчам с наложен платеж.

# 496
Здравейте,
получих Lancome Idole EDP 100ml refill с подарък 2 мостри от промоцията на Notino: https://www.notino.bg/lancome/lancome-idole-parfjumna-voda-za-zheni/p-16239458/.
Все още е 172лв/100ml с код notino. Едната мостра е 5ml на същия парфюм, другата 5ml на La Vie Est Belle. Струва ми се че няма да е удачно да ги пълня - твърде леко се отварят.
Дали може да ми препоръчате откъде да взема оригинална refill bottle Lancome Idole "джобен" формат 25ml на прилична цена?
Имам 25ml refill bottle на Мugler Angel и купувам само пълнител 100ml откакто го имам.
Загледах и парфюм без опаковка в parfium.bg на изгодна цена. Какъв е случаят с парфюмите без опаковка - до момента не съм купувала, дали са оригинални?

Абсолютно оригинални са - доста съм купувал от тях! Това всъщност са неупотребявани тестери - 1:1 с оригинала, но на по-добра цена. Парфюмът ще дойде в бяла или черно-бяла картонена кутия опакован в полиамиден плик. Има и други сайтове, които предлагат т. нар. 'парфюми без опаковка' (както вероятно знаете), но някои от тях изписват продукта директно като 'тестер'! Поръчвайте смело!🙂

# 497
  • София
Аз също съм фен на рефилите, но специално за Idole, цената не е ли висока, това взех миналата седмица, имаше линк в темата.

# 498
Минитата на Идоле от 10 мл са рефил. Спокойно можете да си ги пълните, не е е нужно да търсите 25 мл бутилка. От опит го казвам. Отварят се и се пълнят отдавна.

# 499
# 500
В Дъглас има сладки комплекти на Ариана Гранде - 30 мл плюс 10 мл бонус.

# 501
  • Sunshine state
Уау, наистина се оливат с цените  напоследък. Еклерът тук (САЩ) е $45, тоест около 80лв, а Бианко Лате взех резервна бутилка на $120, тоест около 220лв.
Дори имат пакет от 3 Еклера за $85, което ти е около 157лв. Разбирам, че има търсене, но това е изкуствено надуване на имитация.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 14:58 от Pupitka

# 502
parfium.bg приемат рекламация, но с 30% по-малка възвращаемост, ако това ви устройва... А най-добре се свържете с тях и се разберете за подробностите.
30  минути и става "skin scent". И на дрехите е толкоз. 30 процента да ме урежат, naah... директно ще пиша на customer support-a на Xerjoff официалния сайт. Мерси все пак за инфото.
Няма никаква нужда да пишете на Сержоф, те нищо не могат да направят за продукт купен на паралел от краен клиент.
Личи си,че отскоро сте потребител на ниш и нямате представа как се третират тези сокове.
Абсолютно правило е,продуктът да се разкапсулова (да се пръсне няколко пъти) и да се остави на топло извън кутията,за да се темперира за поне 2-3 седмици.
Наксоси съм купувала от няколко други онлайн магазина и абсолютно винаги миришат на спирт и мента в началото през първите седмици.
Нуждаят се от поне месец, за да се отворят хубаво маслата.
След година хубаво втасали са тотално различни и като цвят, и като аромат,и като трайност.
Нишът не тип рефан или дизайнерска парфюмерия - купуваш и почваш да пръскаш,да се оливаш и след теб да е облак на секундата.
Маслата и пирамидите са многолики и се менят постоянно спрямо температура, сезони, хормони, кожа, обща биохимия на тялото и околната среда - това е красотата в тях.
Оставете бутилката на топло хубаво да се отворят маслата и с малко търпение след 2-3 седмици до месец ще си ползвате аромата с кеф.
П.С. след вече почти 7 години употреба само и единствено на ниш дори вече не си правя труда след като купя продукт да го пръскам и мириша веднага след като го получа от куриера.
Просто пръскам няколко пъти във въздуха, оставям го ден два на светло извън кутията и след това го прибирам за 3 седмици до месец в шкафа.
След като мине това време си позволявам да го тествам първо на блотер, след това на кожа.
Проблем никога не е имало.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 15:38 от Анонимен

# 503
  • Sunshine state
Никак не съм съгласна с горното мнение - за тази цена, парфюмът трябва да е готов краен продукт, а не тепърва да отлежава. Технологията наречена масерация би трябвало да се извърши при производството, а не потребителят да я прави тепърва. Пълен абсурд. Точно при нишовите парфюми не би следвало да е така и да чакаш.

# 504
Никак не съм съгласна с горното мнение - за тази цена, парфюмът трябва да е готов краен продукт, а не тепърва да отлежава. Технологията наречена масерация би трябвало да се извърши при производството, а не потребителят да я прави тепърва. Пълен абсурд. Точно при нишовите парфюми не би следвало да е така и да чакаш.

От колко време ползвате ниш?

# 505
  • Sunshine state
Това какво значение има? Нишовият парфюм би следвало да е готов за употреба веднага, а не да отлежава като арабските и тям подобни. Има си технология, с която се постига фабрично, а не да чакаш 1 година. Съответно за това и цената е различна.

# 506
  • София
На фона на цените в БГ за 50 мл над 200 лв, във Флакони + кода за намаление цените са супер. 50 мл с код за 10% става 64.01 евро, а през приложението 62.58 евро. Добавя за проба и мостра на парфюма 1.2 мл.

Не можех да инсталирам приложението на Флакони нито на айфона, нито на андроида. Дава нещо от рода, че “не е налично за вашата страна”. Намерих го и инсталирах за андроид в
Скрит текст:
apkcombo.com

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 15:58 от Vesika

# 507
  • Златна Добруджа
Някой знае ли докога е черният петък на Елинор?

# 508
  • Sofia
До края на ноември.

# 509
Има ли по-ниска цена за 30мл. Интреди руж от тази в Нотино (119лв.),че не намирам?

Общи условия

Активация на акаунт