Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 696
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 435
За Линдт съм шокирана, не знаех.

Пухли:

# 436
О, империята отвръща на удара Heart

Мьос, не бягат ли, като са навън?

# 437
Не. Старата котка си седи в двора, малкото обикаля и съседните дворове, но се връща бързо.

# 438
  • sf
Тази по-светлата гледа много яко! 😆

# 439
  • Варна
Ама що така бързо махате снимките, мрън.

Оглеждам се за новини от Лав и аз...

# 440
Благодаря за загрижеността, момичета! 🤗
Всичко е наред. Чухме се преди около час. Забравил си бил зарядното. Насмотах го едно хубаво.

Бър, стискам силно палчета. ☘️
От Турция сирената са много хубави, обаче май имаше забрана да се изнасят. Нещо такова ми се върти. Брашното също някой го спомена. Хубаво им е. Но пък е скучна работа.
Много ме радвате с котешките снимки. ❤️ Ще взема и аз да изровя снимки на моите дивачета в Пловдив. Нямам търпение да ги нагушкам (да ме надерат).

# 441
Добро утро.
Губят ми се постове и снимки.
Лав, чудесно е, че всичко е наред.
Видях на Мьос котките, погледа им е много сериозен.
Отивам да правя кафе. Хубав и спорен ден без проблеми!

# 442
Добро!
  Днес съм следобед на работа,що да не съм будна от 5.45??!!
  Котаците са супер!
Лав,радвам се ,че всичко е наред!
Бър,стискам палци!
  Влизам вътре,пуших на терасата,да пусна тв да видя Ко става с Тръмпчо.

# 443
  • София
Смо Майчето и на Мьос пуфчетата видях.
Лав, супер, че всичко е наред.

# 444
По Блумбърг от сутринта са започнали с финансовите пазари и реакцията им от избора на Тръмп, как големите компании спечелили много. Интересно е, че се изказаха мнения,че това ще се отрази негативно на хората с ниски доходи и се очертава сериозно класово разделение.
Коментираха и обстановката в Китай и Европа. Ще видим какво ще става. Интересни са ми мненията на хората в САЩ, а не това което дават по ТВ-то. Какво действително се случва и какво ще са последствията в локален и глобален мащаб.
Първото кафе е изпито.
Вън започна да пече но си духа откъм морето.

# 445
Добро утро. Страхотни котаци видях! Снощи тъкмо прочетох за Дарко и краставиците и излязох да хвърля боклука. Една лабрадорка се засили към мен, пльосна се по гръб и вдигна крака да я галя. Тез номера ги правеше моя рошльо. И като ревнах! Момичето в чудо се видя. Извинявах се, извинявах се... Яд ме е, че я разстроих. Не знам дали ще ми повярваш, Дорчи, но минаха две години, а все ми се причуват нокти по паркета, все още беля ли краставица, се оглеждам.
Извинете, от сутринта съм крива.
Лав, братчето да се оправя. Янче, почивай и бързо се възстановявай.
Снощи бяхме на пъстърва и картофена салата. Днес мусака за дребните и патладжани по една турска рецепта ще пробвам.
П.п. намерих една стара снимка с бебе френчи:

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 08:53 от Хортензия Мушкатова

# 446
Добрютру!

Лан, то да говориш с хора в Щатите е същото като са говориш с хора за България за българска политика - няма да ти помогне за обективно мнение, защото само си представи какво ще чуеш от гласували за възраждане, пп-дб, герб и т.н.
Та и там така.

Пандито май се разписа, мислех си и аз за нея вчера.

При шоколадите така или иначе водещо ми е как е добито какаото. Това, уви, изключва доста повече марки от линдт.

Стиснала съм палците за всички!

# 447
  • Пловдив
Добро!

Малко окъснях, ама пак задачки Wink

Сиросче, тя не може инак да гледа Simple Smile

# 448
  • София
Друтру!
Дотътрих се до работа, ся и да припечеля за насъщния трябва...Нещо ми е нервно, но поне се наконтих в бежово-кафяво-керемидена гама, да съм в унисон с флората навън. Кукувица.
Промениха ми банкирането и сега е само през ап на телефона. Аман от апове, апликации, нам какво си. Искам и от компютъра да мога да си свърша работата. Мрррръъъъън.

# 449
Мистева,пак и отново страхотно кафе! Пих едно кафе,изгладих.Мъхът още спи,та ми пречи да пусна яката прахосмукачка.
   Ще сляза в долната кухня,да си направя и там едно кафе,хахахах,и да подредя малко килера,че щеркинс е домъкнала некви кутии.Имам да прибирам и някакви неща от навеса от вън,да видим къде да ги подредя.
     И сметки да плащам,та ще ми е горчиво второто кафе.
    Синът ще ходи в Сърбия,иска да му вадя пълномощно за колата,на мое име е.Дали нещо друго те да се направи?

Общи условия

Активация на акаунт