❤️Септемврийски бебчета 2024 ❤️

• 22 101
  • 783
  •   2
Отговори
# 630
Не съм знаела, че има и прахообразен. Може ли снимка?

# 631
Това му е опаковката.

Аз си го пресипвам в едни кутии за прах които си купих от Кауфланд, че по лесно ми се сипва, затова и не пазя старата опаковка, за да сравня състава. На мен прахообразните ми се дозират по-лесно от течните, пък бях чела някъде че скапват по-бързо пералнята. За по-малки петънца даже вместо препарат за петна си правя каша от праха с малко вода и директно на петното. Слагам прането на отложен старт и не се завивам да търкам.

# 632
Това ще е някакъв паралелен внос. Не съм го срещала никъде в София този вариант. Само течен.
На мен Персила ми пере всичко. Ако е много зле положението слагам спот и Окси.

# 633
Не знам само ние ли сме така, обаче госпожицата твърдо не желае да стои по корем. Със зор успявам да я задържа около 15тина минути и се почва един рев после.. Иначе да стои на ръчички и да подскача и е най-любимо и да прави стъпчици. Струва ми се, че и ние ще пропуснем лазенето. Сега съжалявам, че не бях по настоятелна като беше мъничка за стоенето на корем, ама четох, че имало бебета, които просто не обичат и това е. Neutral Face Същата работа е и с обръщането може, но когато тя си реши, ако я побутваш се законтря и не иска. Joy

# 634
Не е паралелен, съвсем официален е. Даже си има на български инструкции и дозировка. Мисля и в Кауфланд съм го срещала. Но по принцип течните повече се търсят и затова са по-често срещани.

Китана и Данито хич не обича да седи по корем. Максимум 10-15 минутки и понеже вече може да се обръща и край не мога и да искам да я задържа. Даже и подпряна с хавлия под гърдичките се обръща 🤣.

# 635
Какви сладури сте споделяли 😍
Ани тия мисля да я захраня по ЗВБ. Малко се филмирах за столчето и докато не взехме хубаво такова и стъпенка отложих малко нещата.
Иначе тя си стои по коремче и вече се върти в двете посоки. Стои относително стабилно в столче, но сама я слагам само в скута ми. Прави опити да лази, но за сега само като червейче 😆
Иначе аз продължавам да ползвам Huckleberry но не го следвам супер точно. Не видях да ме натиска да редуцирам дремките обаче - за почти 6 месечна ми  препоръчва между 3 и 4 дремки та се водя по Ани и ден с ден нямаме еднакъв. Много ми куца въвеждането на режим...
Платих си приложението понеже sweetspot я нацелва доста добре. Само не знам защо понякога ми препоръчва да я слагам да спи много рано за вечерен сън - към 17:30 - 18:30. Тогава като цяло го игнорирам и тя си прави кратка дрямка

# 636
Мари, ще го търся значи по - усилено.

# 637
Азалия, голяма е сладурана 😍

Аз да ви кажа изобщо не съм настоявала да стои по корем като беше по-малък, а сега само така иска да стои 🤷🏻♀ до бебе си е според мен..

Ние с таткото днес сме хремави, седим цял ден с маска, стискайте палци да се размине.. взех Авирон рапид да пресечем, та ако не се разболеем, тази седмица започваме със захранването. Аз не смея да захранвам по ЗВБ, ще си действам с пюренца

Новото любимо занимание е да се върти около оста си докато е по корем 😅

# 638
Има ушна кал, но чак много не, в рамките на нормално.
Ръцете от месеци са в устата,както и всяка играчка, всичко що се намери по пода -чехли и тн, както и се ближе самия под 😀 направо ми е жал що боклуци яде...
Може ли снимката на този препарат от дм, за за го потърся? Аз търкам с бял сапун и като цяло помага, но ако е нещо с четчица ми се струва, че ще ми е по-удобно.
И моя като мъничък не искаше да седи по-корем, вероятно защото той така или иначе по цял ден си ревеше ... но от 4м съм го оставила на земята само и основно там прекарва времето си, търкаля се, върти се като часовникова стрелка, пълзи..но ако не е на кеф нищо не иска ,само да го носиш.

# 639
Моя единия много обича по корем от ден 1. Другия не толкова, но не му е било проблем. До бебе си е.

# 640
# 641
Мари, ще го търся значи по - усилено.

В Гугъл ми излиза, че го има в Ремедиум и Т-маркет. Дали го няма във Фантастико?

Ушна кал има и Данито понякога. Ама и аз и баща ѝ сме с мазна кожа и не се притеснявам. Аз често правех тапи, та чак и брутален отит бях направила, прясно диагностицирана с автоимунно. 🤣 УНГ лекарката искаше да ме вкарва в болницата. Така разбрах колко вредно е да се опитваш да си изчистиш всичката ушна кал с клечки, реално тя пази ухото от възпаления. Сега си почиствам ушите със спирт. (Това е по съвет на лекар за мен, като превенция и не го препоръчвам)

# 642
Нашата обича да стои по корем. Прекарва доста време на земята. Върти се като пумпал и така се предвижва из стаята. Върти се и по оста си. От няколко дни започна да лази войнишката. Понякога не успява да си премести бързо ръцете и остават под тялото ѝ. Тогава започна недоволството. Всичко ѝ е мега интересно, особено играчките на кака ѝ. Настава война да се докопа до тях. Каката си ги взима, малката настъпателно се докарва отново и дърпа от ръцете ѝ. Мисля, че много скоро каката ще страда. Малкото е много упорито. Истинска лъвица е. А каката като една истинска дева всяко нещо трябва да е на определено място и да се случва по определен начин. Бебето ѝ нарушава фън-шуи-то 😂
Вкъщи отново е болнично отделение. Каката се завърна миналия петък със сопол, кашлица и температура от яслата. Бебето от 2 дена и то е със сополи и кашлица. Крива е. Направо не е моето бебе. От бебе, което не му се чуваща гласа, освен когато се смее и радва, сега се криви за всичко. Като види капките за нос и започва да реве. Недай си Боже да ѝ докоснеш носа…
Ръцете са ѝ в устата постоянно и си ги навира до гърлото. Мисля, че е комбинация от сополи и зъби. Лигите са неузнаваемо много. Страшно е. Ще стане ясно. В същото време не ми се вижда подут венеца. Знам ли вече. На каката късно ѝ излязоха първите зъби. Ще видим.
Аз за петна ползвам един спрей на Dr. Beckmann. С него успявам да изкарам фулмастери и маркери от дрехите на каката. Доволна съм. Важното е да не изтърва дреха с петна да я пусна да се пере без да съм напръскала. Един път запечатано петно не мога повече да изкарам.

# 643
Моята девойка не обича да стои по корем. Успявам да я излъжа за по 5 минути максимум, после залисвам с нещо за кратко и пак я слагам за нови 2-3 минути и така по няколко пъти на ден. Не е от най-активните бебета. Мисля, че трябва да махна активната гимнастика от килима ѝ за игра, за да има повече пространство и току виж открие, че не е чак толкова неприятно да се завъртиш наляво или дясно. Simple Smile) До момента (самостоятелно, без да ѝ помагаме) се е завъртяла по веднъж от гръб на корем и от корем по гръб, сякаш за да покаже, че може и толкова.
Абсолютно всичко, до което се докопа си го поднася към устата. Много я дразнят венците, но все още мисля, че сме много далеч от истината. Дано ме изненада!

# 644
Доколкото съм чувала, колкото по-късно избият, толкова по-здрави са зъбките, затова аз не бързам. Отделно и заради кърменето и безсънните нощи покрай зъбите.. засега сме си добре без 😁 Иначе и при нас всичко е в устата - ръцете, играчки и буквално всичко, което му се изпречи пред очите. Като пираня захапва 😅

Общи условия

Активация на акаунт