Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 833
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 350
На кой номер звъните да потвърдите наградата си от Захарни заводи? От предишната игра имам 0887726505, но не вдигат.
В печелившите за кошница има номер като моя, но нямам смс. Искам да ги питам, аз ли съм или не съм.

# 1 351
  • Телиш/Плевен
На кой номер звъните да потвърдите наградата си от Захарни заводи? От предишната игра имам 0887726505, но не вдигат.
В печелившите за кошница има номер като моя, но нямам смс. Искам да ги питам, аз ли съм или не съм.
Този е номерът, звъни по-настоятелно, аз също не се свързах от първия път.

# 1 352
https://jamieson.bg/pechelivshi-jamieson-razdava-podaruci/
Тук май всички участвали са спечелили чак и Дианчето Славова с нейната класическа бележка от 2000г ли беше се е наместила Simple Smile
Чак и мен ме има Simple Smile Благодаря,че споделихте!

# 1 353
# 1 354
Този е номерът, звъни по-настоятелно, аз също не се свързах от първия път.
Моят номер е сред печелившите, но нямах смс. Ако не се бях обадила, щях да загубя наградата. Някой по-нагоре също не беше получил смс, да звъни на 0887726505.
Точно печелившата ми бележка участва и в играта на FF за 33 години. Мисля да направя ксерокопие и да се подпиша.

# 1 355
  • Пловдив
От вчерашното теглене на Бондюел, дали някой има смс, че печели? Не намирам на сайта списък с печеливши.

# 1 356
  • Телиш/Плевен
Моят номер е сред печелившите, но нямах смс. Ако не се бях обадила, щях да загубя наградата. Някой по-нагоре също не беше получил смс, да звъни на 0887726505.
Точно печелившата ми бележка участва и в играта на FF за 33 години. Мисля да направя ксерокопие и да се подпиша.
Да, Akroma писа вчера, но не знам дали ще прочете този пост, затова ѝ писах на лично съобщение. Hug

От вчерашното теглене на Бондюел, дали някой има смс, че печели? Не намирам на сайта списък с печеливши.
Да, Angelche8911 се похвали вчера. Hug

Скрит текст:
Bounduelle пращат смс-си.
Аз съм с комплект консерви. Запасиха ме за зимата. Wink

# 1 357
Аз също не мога да се свържа със Захарни заводи. Следобяд пак ще пробвам. Иначе имам смс от вчера. Преди това се търсих и не се видях в печелившите. След смс-а погледнах по-внимателно и се намерих 😆
Печеля витамини от Джеймисън. 😊

# 1 358
https://jamieson.bg/pechelivshi-jamieson-razdava-podaruci/
Тук май всички участвали са спечелили чак и Дианчето Славова с нейната класическа бележка от 2000г ли беше се е наместила Simple Smile
Чак и мен ме има Simple Smile Благодаря,че споделихте!
Като гледам даже и повтарящи се имена има

# 1 359
Във форумните игри със скритите теми всеки ден ли се участва? Той реално въпроса в сия от вчера.
Не виждам смисъл да лиша едно и също всеки ден.

# 1 360
  • Телиш/Плевен
Във форумните игри със скритите теми всеки ден ли се участва? Той реално въпроса в сия от вчера.
Не виждам смисъл да лиша едно и също всеки ден.
Само по веднъж. Новите насоки са за тези, които са пропуснали или не са успели да открият подаръците предишния ден.

# 1 361
Кока Кола не можаха ли да погледнат, какво купуват!
От години играя за твърдо куфарче за ръчен багаж и не, и не, и не😀
От второто теглене на КК и ФФ сме с куфар, днес дойде и не е това, което ми трябва.

С тия размери абсурд да се пробвам, хеле пък с Уизз, те като дерибеи са разположили две каки с клетки още в салона преди секюрити и мерят ли, мерят😢

# 1 362
Кока Кола не можаха ли да погледнат, какво купуват!
От години играя за твърдо куфарче за ръчен багаж и не, и не, и не😀
От второто теглене на КК и ФФ сме с куфар, днес дойде и не е това, което ми трябва.

С тия размери абсурд да се пробвам, хеле пък с Уизз, те като дерибеи са разположили две каки с клетки още в салона преди секюрити и мерят ли, мерят😢

А някой знае ли на Престиж куфарите с какви размери са? Simple Smile

# 1 363
Този филм “Измама за 40 млн.” напълно отразява всички ни тук 😄.Тук измамниците са с касови бележки.Гледайте го,ако не сте и ще се припознаете в даден момент.1:0 за Захарни заводи,но пък съм от 3-ти опит с чорапи от КК.

# 1 364
  • у нас
Evhen, това е размера на кашона. CTN e Carton. Куфарът е с по-малки размери.

Общи условия

Активация на акаунт