Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 123 781
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 575

Тази игра е от днес, а в Coca-Cola App няма нищо все още

Няма я, защото играта е със сканиране на кодове.
Само за София е играта и се провежда в моловете.
Има стени на Фюзтий, трябва да посетиш няколко мола и да сканираш навсякъде кодовете.
Като го сканираш, трябва накрая да отидеш в Дъ мол. Там има къщичка на Фюзтий (сега я видяхме като пазарувахме).
 Въвежда се имейл адрес на един таблет при момичетата, за да ти видят профила - в системата се вижда дали си сканирал всички кодове. Отговаряш на няколко въпроса и се отваря като скреч карта - печелиш ръкавици, пуф, ваучер за ориндж или опитай пак.

Честно казано аз няма да се занимавам, защото трябва да си отделя един цял ден да обикалям София, а в този студ и сняг…
Сега в моловете е нещо страшно заради черния петък.

# 1 576
  • София
Това е "Марвел" тениската получена днес. Нито Марвел нито нищо. Супер разочароващо! Писах гневен мейл. На всичко отгоре пратката беше не на същия адрес, на който съм им пратила, ами до офис на Еконт в другия край на града.

Моята пратка също е на другия край на града, но няма да се занимавам да плащам и пренасочване за моя сметка. То все едно да си я купя...

# 1 577
  • София
Спечелете кино-награди до 08.12.2024г.
Спечелете кино-билети до 05.12.2024г.
спечелете книги до 05.12.2024г.

# 1 578
  • София
В игрите на форума с откриване на подаръци трябва ли да се записваме пак, за да участваме и в следващото теглене?

# 1 579
Може ли да споделите за Cluedo-то за колко секунди успяхте, че да сте в топ 4 за деня. Много се надявам и аз да успея.

На мен днес ми дойде пратка от инстаграм, чудех се дали всичко ще е наред, защото беше международен giveaway и пътуваше от САЩ. 50 грим продукта са. Палитрите са страхотни. 🤩 Пристигна за три дни, хората се бяха постарали да платят за DHL Express. Звъннаха ми на нашата митница, че е задържана. Искали платежно, обяснявах се, че е томбола, пратих снимка 😅 Ноември имах късмет в инстаграм, дано ме отбаннат най-налрая и да продължи серията декември.

А утре заминаваме за Париж, нощувките ги спечелих от Locktrip. 😍

Скрит текст:

Страхотна награда!!!! Честита да е и с много настроение да се ползва, браво!

# 1 580
  • Телиш/Плевен
В игрите на форума с откриване на подаръци трябва ли да се записваме пак, за да участваме и в следващото теглене?
Да, ако искаш да си удвоиш шанса за награда, иначе е достатъчен първият коментар. Hug

Скрит текст:

# 1 581
Бондуел май трябваше да изтеглят 10 човека за консерви, а има само 6 имена.

Каменица и те забравиха да изтеглят печелевшия за седмична награда на 25-ти.

# 1 582
  • Сливен
Добро утро, в последният ден на месец Ноември.
Снощи във Инстаграм ми излезе реклама, за Коледният Календар на Кауфланд, който започва от 01.12.
А във Фейсбук видях постове, за още един - два и докато се наканя да ги споделя, и ги изгубих. Сещам се, че единият беше свързан, с магазин за компютри и периферия,а другият, за някакви детски неща - неща за рисуване, четене, несесери, чанти, ей такива неща.
Надявам се днес да "изкочат" и да го споделя. 👌
С нетърпение очаквам Коледните Календари 🤩🤩🤩.

И една снимка, за добро утро.😁😁😁

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 08:09 от сикрет

# 1 583
Записвам се с първа награда за месец ноември. Пъзел от Флорина,пратили са ми имейл.

# 1 584
  • Бургас
И тук ще има коледен календар.

# 1 585
  • Сливен
Точно този е единият, за който говоря. 👍

# 1 586
# 1 587
Тъй като най-накрая намерих промоционални бутилки на Стелла - чашите моментна награда ли са? Четох правилата уж…

# 1 588
# 1 589
https://www.naos-space.bg/kampanii
Нова инициатива на Naos Spaie, с покупка.

Общи условия

Активация на акаунт