Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 123 802
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 560
# 1 561
Има ме в Cremio, печеля миксер. Разбрах каква е наградата като завъртях екрана на телефона. Явно много са участвали с по 5 снимки. Успех в следващите тегления.

# 1 562
  • оттам, откъдето започва България

Историята не е достъпна. Би ли споделила на кого е?

# 1 563
  • София
Може ли да споделите за Cluedo-то за колко секунди успяхте, че да сте в топ 4 за деня. Много се надявам и аз да успея.

На мен днес ми дойде пратка от инстаграм, чудех се дали всичко ще е наред, защото беше международен giveaway и пътуваше от САЩ. 50 грим продукта са. Палитрите са страхотни. 🤩 Пристигна за три дни, хората се бяха постарали да платят за DHL Express. Звъннаха ми на нашата митница, че е задържана. Искали платежно, обяснявах се, че е томбола, пратих снимка 😅 Ноември имах късмет в инстаграм, дано ме отбаннат най-налрая и да продължи серията декември.

А утре заминаваме за Париж, нощувките ги спечелих от Locktrip. 😍

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 18:46 от Niya-

# 1 564
Това е "Марвел" тениската получена днес. Нито Марвел нито нищо. Супер разочароващо! Писах гневен мейл. На всичко отгоре пратката беше не на същия адрес, на който съм им пратила, ами до офис на Еконт в другия край на града.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 18:47 от mistbo

# 1 565
  • Washington,USA
Десет деня си чакам чорапите от КК. Кво толкоз се бавят 🙄

# 1 566
Също писах в контактната форма на КК, защото някой беше споделил тениската в гр.за размяна и е съвсем различна.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 567
  • Пловдив
В Кремио нищо не печеля. Но получих настолната игра от Pringles, много е яка! Мисля, че много ще се хареса на 14 годишните ми тинейджъри и кака им Simple Smile Пристигна от Париж Wink

Скрит текст:

Вчера получих имейл, че печеля и аз настолната игра, обаче не помня да съм въвеждала някъде адрес и нищо не ми излиза при ровене в my account - свързваха ли се допълнително за адрес при Вас?
Не, никой не се е свързвал с мен по никакъв начин. Явно при регистрацията сме въвеждали адрес.
Niya-, за под 4 секунди беше, но не помня точно колко. 3 и нещо... Simple Smile

# 1 568
Да, и аз щях да пиша днес в темата, че във фейсбук се продават тениски на КК съвсем различни от тези, които съфорумките пуснаха тук, че са получили..
И са си на Марвел.
Пишете им да ви ги сменят, явно е станала грешка.

# 1 569
  • София, Дружба 2
Десет деня си чакам чорапите от КК. Кво толкоз се бавят 🙄
И аз имам едни КК чорапки от 19.11 и още ги няма.

# 1 570
  • Елхово

С първата бележка Hug

# 1 571
# 1 572
Аз предполагам ,че тези Марвел тениски са от кодове в приложението,от които не можах да спечеля.Моята също дойде до офис,въпреки че веднъж на емеил дадох адрес,и веднъж по телефон.
Никъде не е споменато каква е тениската,но и аз очаквах да е от другите.

# 1 573
Аз предполагам ,че тези Марвел тениски са от кодове в приложението,от които не можах да спечеля.Моята също дойде до офис,въпреки че веднъж на емеил дадох адрес,и веднъж по телефон.
Никъде не е споменато каква е тениската,но и аз очаквах да е от другите.

При мен това пишиши в мейла:

Наградата, която печелите от томболата, организирана от ”Кока-Кола
Хеленик Ботълинг Къмпани България” АД, е Marvel Тениска

# 1 574
Права си, и при мен така пише - Marvel тениска !

Общи условия

Активация на акаунт