Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 123 835
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Телиш/Плевен
Получих си кошницата от Захарни заводи и късметите за баница от София мел: Heart Eyes

# 1 531
Кремио качиха. За съжаление ме няма в първи кръг. Дано някой друг се похвали:

https://myday.bg/pechelivshi-uchastnitsi-ot-igrata-gotvish-i-pec … .11.2024-g.-1-333

# 1 532

Подарен на MERRYANNN
Подарявам, ако ще е от полза на някой. Валиден е до утре - 30.11

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 18:03 от hopbop

# 1 533
Благодаря,че споделихте печелившите от форумните игри. Печеля от Михалково

# 1 534
  • Пловдив
В Кремио нищо не печеля. Но получих настолната игра от Pringles, много е яка! Мисля, че много ще се хареса на 14 годишните ми тинейджъри и кака им Simple Smile Пристигна от Париж Wink

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 15:14 от ilik123

# 1 535
С везна съм, от Кремио. Simple Smile Обаче ми е интересно това означава ли , че не участвам вече за- Почивка в Италия. Точките ми стоят.Simple Smile

# 1 536
Ехаа печеля в my day
Имах нужда от везна

# 1 537
Получих сърцето от Крина ,и тениската от КК

Сърцето изобщо не е фотогенично,а тениската е дамска,това изобщо не го очаквах.

# 1 538
С везна съм, от Кремио. Simple Smile Обаче ми е интересно това означава ли , че не участвам вече за- Почивка в Италия. Точките ми стоят.Simple Smile

Според правилата може да се печели повече от една награда.

А да попитам получихте мейл или смс. Понеже в сайта не са изписани наградите срещу хората.

# 1 539
Аз получих имейл от Флорина - с несесер. На тази суша при мен, съм доволна. 😃

# 1 540
  • Пловдив

А да попитам получихте мейл или смс. Понеже в сайта не са изписани наградите срещу хората.

Е как да не са изписани? Аз ги виждам.
За портокола - не пречеля в първия кръг, и в инстаграм нищо не печеля ... нали уж мрънкането помагало. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 541
Аз все още чакам да се свържат от Jamieson с майка ми - ни в имейла,ни по телефона,а една мила дама от форума ми писа,че днес е бил крайния срок. В сайта им нямат никакви контакти,та даже не знам как да се свържа с тях...

# 1 542

Е как да не са изписани? Аз ги виждам.
За портокола - не пречеля в първия кръг, и в инстаграм нищо не печеля ... нали уж мрънкането помагало. Stuck Out Tongue Winking Eye
Явно сайта през мобилната версия на моя телефон е кофти, виждат се email лите и като скролна още надясно сега се показаха и първите 3 букви от наградата. Ама така и предполагах, че вървят от голяма към малка. Честито на всички печеливши. Аз чакам 2ри кръг. Simple Smile

# 1 543
От играта на Нестле - Нескуик изпращат имейли. Спечелила съм кутия Hug

# 1 544
В Кремио нищо не печеля. Но получих настолната игра от Pringles, много е яка! Мисля, че много ще се хареса на 14 годишните ми тинейджъри и кака им Simple Smile Пристигна от Париж Wink

Скрит текст:

Вчера получих имейл, че печеля и аз настолната игра, обаче не помня да съм въвеждала някъде адрес и нищо не ми излиза при ровене в my account - свързваха ли се допълнително за адрес при Вас?

Общи условия

Активация на акаунт