Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 123 856
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Бургас
Качеството на Колата е под всякакво ниво.
Срамота за бранда!
Подигравка за нас!😡

# 1 516
Миналата година внезапно почина една братовчедка на мъжа ми и ние сега се грижим за баща й, няма си никой. Тя работеше цял живот в Кока кола, още от Бенакс, когато те бутилираха, та у тях логично има десетки неща на бранда.
Видях, какви рекламни неща са имали през годините и сега, какви са боклуци.
Специално за тениските, имаше  с качеството на Lacoste.

# 1 517
А аз ми мислех, че ще е с някой от Марвел. Все пак играта беше на тази тема промотирана. Играх заради детето, но добре, че не съм спечелила. Щеше да е по-разочарован от такава тениска. Сега се чудя кога ще качат печелившите от вторник, че пак се замотаха.

# 1 518
Няма да качват, направо другия вторник. Това за ФФ, ако за тях питаш.

Какъв беше проблема със Захарни заводи, регистрирам бележката и нищо не се получава, полетата си стоят попълнени.

# 1 519
  • Велико Търново
Много съм възмутена от наградите на Банкя в новата им форумна игра. Явно са на принципа че лоша реклама няма, ама това си е подигравка - трима печеливши ще получат по 6 бутилки вода.... поне по 1 чаша да бяха сложили.

# 1 520
На Кока Кола няма теглене тази седмица Simple Smile Теглят направо на 02.12 - така беше и с тениските, които чаках с нетърпение и са ми в Еконт, но  сега ще е тотално разочарование, като ги взема Simple Smile
Днес чакам Май дей
А от вчера съм с ваучер от Велинград и някаква сметана от Инстаграм Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Снощи бях в нашетУ Фантастико - чисто, подредени колички - празни Simple Smile  Касиерките бяха само две - зла и захлупена, избрах втората, която въпреки разделителя ми подкара покупките наред, не ми даде касовата бележка, ноооо след като проверих да не би случайно да ми я е дала и не беше я накарах да порови в кофата, ааа ма ха Simple Smile
Та ми направи впечатление, че и излизаха все по 2 бележки - една на човека я даваше и една в кофата.
Звъннаха ми докато пишех от Велинград 0896712734 и непечелившите КБ се джуркат и в следващи тегления.

# 1 521
  • Пловдив
Същото си помислих и аз за наградите на Банкя
Който спечели, ще пие по една може би студена вода Joy

От Иг съм с торта Heart Eyes

# 1 522
Банкя - точно заради тази подигравка с наградите не съм играла там. Голям смях ще бъде да имат точно 6 участника Simple Smile хахах

# 1 523
  • Бургас
Изтеглени са първите двама победители, които печелят ръчен душ от GROHE!

GROHE Tempesta 110 печели: kinira
GROHE Tempesta Cube 110 печели: Seeflower

Честито! 🎁

# 1 524
Изтеглени са първите двама победители, които печелят козметичен комлект от BeAdora. Tова са:

Портокалкова
Minnie.Mouse

Честито! Gift

Още победители във форумна игра.

# 1 525
На Кока Кола няма теглене тази седмица Simple Smile Теглят направо на 02.12 - така беше и с тениските, които чаках с нетърпение и са ми в Еконт, но  сега ще е тотално разочарование, като ги взема Simple Smile
Днес чакам Май дей
А от вчера съм с ваучер от Велинград и някаква сметана от Инстаграм Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Снощи бях в нашетУ Фантастико - чисто, подредени колички - празни Simple Smile  Касиерките бяха само две - зла и захлупена, избрах втората, която въпреки разделителя ми подкара покупките наред, не ми даде касовата бележка, ноооо след като проверих да не би случайно да ми я е дала и не беше я накарах да порови в кофата, ааа ма ха Simple Smile
Та ми направи впечатление, че и излизаха все по 2 бележки - една на човека я даваше и една в кофата.
Звъннаха ми докато пишех от Велинград 0896712734 и непечелившите КБ се джуркат и в следващи тегления.
Дали знаете къде ще обявяват Му day, пише в социалните мрежи или сайта. Ако преди сте участвали.

# 1 526
# 1 527
Не съм участвала до сега в my day, но е редно да публикуват печелившите в сайта. Все пак не всеки има социални мрежи.

# 1 528
Изтеглени са първите двама победители, които печелят поларено одеяло и бутилка изворна вода от “Михалково”. Това са:

SvetlaK
mistbo

Честито! 🎁

И още победители Simple Smile

# 1 529
  • София
Декември-цял месец коледни купони в Лидл+ и в Кауфланд-карта от 01.12 до 24.12.2024г.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт