Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 783
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 500
  • при късмета
Ако бяхте прочели правилата, нямаше да ви е странно и съмнително. Закона така казва, че дължите данък за награда над 100 лв.

# 1 501
  • Габрово
Ако бяхте прочели правилата, нямаше да ви е странно и съмнително. Закона така казва, че дължите данък за награда над 100 лв.

Пише, че данъка се поема от тях. Не това ме осъмни, а това, че имейла няма нищо общо със сайта, в който съм играла.

# 1 502
Ако се сещате, писах на Фьоникс Фарма, за да им сигнализирам, че в играта на Джуниър Ангин има много хора с по 2 награди и ги посъветвах Grinning в следващите им игри да поставят ясни условия колко и по колко от вид награди могат да бъдат спечелени от 1 участник. Днес получих следния отговор:

Скрит текст:
Здравейте, г-жо.... ,

Благодарим Ви много за участието в промоцията на Джуниър-ангин, която проведохме изцяло според зададените Общи условия.

Стремим се към доволни родители и радостни деца и с благодарност ще имаме предвид препоръките Ви за следващите ни промоции.

Пожелаваме ви здраве и благополучие!

Екипът на Фьоникс Фарма
С две  думи, много ви здраве и ще си раздадем на 11 човека по 2-3 награди.

Утре Спиди ще ми достави Маливчето спечелено вчера. Много са бързи. Отложих го за вдругиден обаче, че утре имам излизане. Simple Smile
А иначе си пожелавам един планетарен миксер утре от Cremio. Grinning Flowers Four Leaf Clover

# 1 503
До толкова съм я закъсала откъм награди, че се зарадвах на тишлайфер + текстилни салфетки от радио Енерджи 😂

# 1 504
  • Велико Търново
До толкова съм я закъсала откъм награди, че се зарадвах на тишлайфер + текстилни салфетки от радио Енерджи 😂
Ние в къщи сме с два комплекта. В разстояние на месец двамата с ММ спечелихме. Мен ме питаха какъв десен искам, но него не. Разбира се играхме за седмичната награда, но уви...
Иначе и аз днес се зарадвах на една малка награда несесер с огледалце от фейсбук страницата на Ladezone.bg и филма Злосторница. Явно съм била резерва, защото ме няма в печелившите.

# 1 505
Пристигнаха тениските, за моите близки/на пролет в двора, да работят в градината с тях 😁/. Когато отворих пакета - о, изненада,ваучери подарък.

Единият е за вино -има изискване тук, минималната сума за покупка от сайта, е 160лв. ПОДАРЕН
А другият е за Козметика - 10лв.
Ако има желаещи - подарявам ги. 🫶

Аз поръчвах книги и в пратката също имаше ваучери
същият за вино от vinokral  за 80 лв при поръчка от 160 лв за нови клиенти
INA essentials-10лв до 31.01.2025 ПОДАРЕН
MoiataKozmetika.com-20% за ненамалени продукти от нашите топ марки до 28.02.2025
hlape.bg-15% до 31.01.2025
Ciela-20% на книги до 28.02.2025  ПОДАРЕН
desirel.bg-20%  за непромоционални продукти до 01.03.2025
OPTIBOX.BG-45% от редовната цена на всички слънчеви очила и диоптрични рамки до31.01.2025
ASTRATEX-25% при покупка над 89лв-не важи за намалени стоки и PREMIUM до 31.12.2024
ПОДАРЯВАМ ГИ

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 12:08 от diana k1

# 1 506
  • Бургас
В играта на чая се регистрирах без проблем.

# 1 507
Hellenn, не знам защо така... Някой друг има ли такъв проблем? Видимо всичко е наред с линка, но ако искаш пробвай да кликнеш на линка от тази статия, която промотира играта.
При мен и горният линк си работеше, много благодаря за споделянето 💓💚

# 1 508
  • София
Пасатора от Фантастико

# 1 509
  • София
Аз нямам смс от Милде, явно не съм била аз.

# 1 510
От форумната игра изпращат комплектите Пантен.Рядко печеля от там,но винаги са коректни и експедитивни.

# 1 511
И о, чудо! Сред печелившите от форумната игра на Пантен съм!
Това ми е първа награда, от както съм тук.

Искам да благодаря на късмета си и да пожелая на всички във форума успех и със здраве да си ползвате наградите Flowers Maple Leaf

# 1 512
https://www.aladinfoods.bg/m/115/promo-pepsi   Награди на Аладин Фуудс.

# 1 513
  • Пловдив
Кристалино са качили последните печеливши.

# 1 514
Идвам да изразя възмущение 🤣 Получих тениската от Кока Кола от играта им с Кауфланд.Няма такава подигравка.Буквално тези тениски се продават за 2 лв.+ е ударена е една щампа.Не знам защо очаквах нещо на отмъстителите.Май съм се подвела от рекламата.

Общи условия

Активация на акаунт