Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 769
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за печалившите от Либрес и Фантастико. Бях я забравила тази игра.

# 31
Днес си получих наградата - ваучер от Нутела за Уоркшоп - тайните на хляба. Няма да го ползвам, първо, че съм заета тогава, а и не мога да пътувам 500 км заради него. Ако може да се преотстъпи - подарявам го, исках хлебопекарната , а не ваучера Pensive

Обещан и подарен на avtomivka

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 15:36 от zwetanelia

# 32
Не мислих, че и аз ще питам, но +359897674541 дали знаете да е от някоя игра? Вече за втори път ми звъни и не мога да върна обаждането, дава заето постоянно.

# 33
Честит празник 📚🇧🇬.
Днес успях да се включа в  играта на КФ за слушалките и другите истории. Нямах необходимата сума , но бързо се натрупа в последния момент.
Коледните награди на КК ще са хубави, дано  и да са достатъчно.
Желая ви късмет през новия месец 🍀

# 34
  • Бургас
Нали бях писала на Колата в месинджъра!
Такъв тъп отговор получих,че ми иде да им тегля една яка псувня 😡
Едвам се сдържам да не им отговоря.

# 35
  • оттам, откъдето започва България
От играта на Орбит с въпроси има спечелили:   https://chewtopia.orbit.dir.bg/#pechelivshi 

# 36
За хората с Expired Code на Кока Кола- получих отговор преди час да опитам пак и всичките станаха. Пробвайте

# 37
# 38
Към тези, които ги беше изхвърлило от приложението на КК и после не можеха да влязат.  Оправи ли се проблемът? Сега идва имейл с линк, кликвам на него и нищо....

# 39
Леле искам да знам как ще ги пратят тези 1000 късмета за баница..ама рекламния им отдел съвсем се е побъркал.
Това са 6000 лв прахосани на вятъра за куриери като можеха да раздадат нещо по -смислено.

# 40
Към тези, които ги беше изхвърлило от приложението на КК и после не можеха да влязат.  Оправи ли се проблемът? Сега идва имейл с линк, кликвам на него и нищо....
Оправи се след рестартиране на телефона.

# 41
  • В страната на бурите
Печеля чаша от Passiflora. Нямам мейл обаче още.

# 42
Честит празник на всички!
Честита нова тема, за която благодаря на Захарчето и Станимир,  а и на всички Вас, които споделяте видяни игри.
Аз покрай децата не знам къде се намирам, нито какво точно спечелих миналия месец. Но ще се похваля с много желана награда - а именно таблета от Киндер. Покрай него съм спечелила о абонамента за Уча.се (втори за тази година), но той не ми е нужен и се надявам да иде при някой на който му трябва.

Сега продължавам да се боря за телефон.

ПОДАРЕНИ Туко що ми се паднаха 2000 МБ на Йетел. Ако на някой му трябват да пише

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 21:49 от Антония Г.

# 43
Там където трием всеки петък в приложението на Йетел нали се трупаха 5 пъти и мислех,че ще се участва в томбола нещо,а то пак някакви тъпи кодове Grinning
Скрит текст:

# 44
Честита нова тема, колеги по хоби! Все повече ми мирише на коледните календари вече. До тук наградите на новите игри не ме вдъхновяват. Пазя си силите за декември. Иначе и аз съм една от тези с креслото на “Сладки времена”. Трябва да ви кажа, че имах отпреди люлеещо кресло от юск. Много по-удобно е от наградата. Седалката му е по-голяма и подлакътниците са по-удобни. Това кресло е за детска стая честно казано. Моята госпожица е на седмото небе, че има люлеещ стол в стаята. Според мен на снимката са го издокарали, но на живо не е кой знае какво. Успех на всички!
Честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт