Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 984
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 930
Прегледах на бързо печелившите....
Антоанета Петрова се повтаря 3 пъти
Джейлян Реджебова 2 пъти
Как се получа това не знам
И други повтарящи се не е редно
И Imman Ismail се повтаря, загубиха ме като клиент, а участвах с огромно желание!

# 931
Мисля да пиша на организаторите на играта на Джуниър Ангин. Това наистина е безобразие.
Освен Джейлян и Антоанета се повтарят и Мирослав Тодоров и Йордан Андонов. Може и други да има.
И аз участвах с желание да спечеля нещо за детенцето ми и на всичкото отгоре наистина бях болна и вместо да си взема други пастили взех техните. Губят ме като клиент занапред.
Обаче май не пише, че може да се спечели само 1 награда, с което ще се оправдаят.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 20:53 от Bobby®

# 932
И аз съм разочарована от Джуниър- исках комплекта за рисуване . С две бележки съм - за близалки и сироп.

И в престиж ме няма , а исках фотоапарат ( ако някой продава или разменя да пише) имам 5 касетки чисто нови, но малката ми фурия падна с фотоапарата … и го счупи

# 933
  • Sofia
Имам код за книгата на Манчев валиден 2 дни. Който го иска да пише на лично.

# 934
Декларацията от Играта на Кауфланд и P&G, същата ли е като предният път, че сега не ми я отваря? 🤔
някъде има ли обявени печаливши

# 935
Декларацията от Играта на Кауфланд и P&G, същата ли е като предният път, че сега не ми я отваря? 🤔
Декларацията е същата.

# 936
  • Б
Този инстаграм пуска за един ден профил и после за 4 дена  го блокира. Така няколко пъти. Разбирам да се печелеха награди от там редовно . 

# 937
  • Сливен

Ами аз получих съобщение на ел. поща че печеля. Май и друг път се е коментирало, че не качват списък с печелившите.

M. G. -благодаря. Преди малко намерих старата декларация ьсягаш само" ЕГН" е разликата.

# 938
Този инстаграм пуска за един ден профил и после за 4 дена  го блокира. Така няколко пъти. Разбирам да се печелеха награди от там редовно . 

Блокират, ама избирателно. В същата игра, заради която ме блокираха има профили с 15-20 коментара, не схващам логиката, ако изобщо има такава.

# 939
Ами аз получих съобщение на ел. поща че печеля. Май и друг път се е коментирало, че не качват списък с печелившите.
M. G. -благодаря. Преди малко намерих старата декларация ьсягаш само" ЕГН" е разликата.
Кауфланд ако правилно си спомням, не обявяват печеливши преди да са получили потвърждение след като се свържат с тях. Поне в редките случаи когато съм им следила игра, че не са ми близо и май повече коледните календари и съм до там с тях. Но такъв спомен ми е останал.

# 940
Ми и аз да си помрънкам след 2та изядена кутия бисквити "Милка", очаквам утре да съм с 2 размера нагоре, но не и с награда Sad  С 2 бележки бях. В Кайлъшка ме няма,  в Престиж ме няма (а така ми трябва един хубав куфар...), ДМ и Либрес не виждам да са качили наградени.
Ще се включа в "Сладки времена", днес си взех Филаделфия, ако е активна още играта, ще участвам и там и дано дойде късметът, че нали всички заради него играем Simple Smile Чувството да спечелиш е нещо уникално- на значимост, на удовлетворение, но най- вече на това,че си късметлия Simple Smile Затова късмет на всички ❤️

# 941
  • Сливен
Ето и снимка, за коя игра става дума.

А някой в предната тема писа, чe от P&G НЕ КАЧВАТ, а не Кауфланд. Това се коментираше тогава, защото и тогава, и сега няма списък.

После да няма пак "Никой не се бил похвалил от форума" , "от коя игра е наградата", "ама тези изтеглиха ли", "кога ще теглят тези", "къде е списъка"...и т. н..
С награда УРЕД ЗА ГОТВЕНЕ НА ПАРА съм.

# 942
Oще една игра за ракия, с регистрация. Сталджанска Champagne
https://straldjanska.online/igra/#
Имам код за книгата на Манчев, ако някой желае- 7 дни до изтичане.
(даден)

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 00:02 от Chris Chris

# 943
На Грей декларациите са еднакви на всяка игра. Имат 2 темплейта - за награда над 100лв и под 100лв, като разликата е че в тази над 100лв има ЕГН.
За Джуниър ангин и аз като видях печелившите на по-големите награди, ми стана ясно че няма да се видя никъде. Участвах за комплекта за рисуване.

orange_county, играта на Филаделфия беше до вчера.

# 944
За играта на Old Spice tтака и не изленаха печелившите...някои да се похвали???

Общи условия

Активация на акаунт