Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 858
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Варна
Благодаря много.За съжаление,нямаме Фантастико.

# 1 381
  • Sofia
Ухх и при мен нищо освен едно агънце за бебо което не знам кога ще дойде. Мрън-мрън-мрън.

# 1 382
Денс получих имейл, че печеля от играта на Пюрина комплект храна за домашния любимец. Вчера някой пита, явно днес са теглили.

# 1 383
Малката ще е щастлива. 🙂 До колко време пращат мейлите?

# 1 384
  • Русе
На мен пък ми звъннаха от Захарни заводи за кошницата, СМС нямам.

# 1 385
Малката ще е щастлива. 🙂 До колко време пращат мейлите?

Аз от снощи,още нямам мейл

# 1 386
Днес взех Малива- дъщеря ми е фенка на плюшени играчки ииии опитай пак….
Влизам в печеливши и Диана С. И Дочка …
Много ми стана криво.
Благодаря на "Boby_֎_֎_֎" - душичка ❤си, радвам се, че се запознахме

# 1 387
  • София
Скрит текст:
Пристигнаха тениските, за моите близки/на пролет в двора, да работят в градината с тях 😁/. Когато отворих пакета - о, изненада,ваучери подарък.

Единият е за вино -има изискване тук, минималната сума за покупка от сайта, е 160лв.
Скрит текст:
ПОДАРЕН
А другият е за Козметика - 10лв.
Ако има желаещи - подарявам ги. 🫶

И аз подарявам такъв ваучер за вино. Само не знам да не е изтекъл (няма написана дата), защото го имам поне от 2-3 месеца.

# 1 388
Някой да се е регистрирал в играта за термочетка на ДМ? Влизам в приложението, намирам играта, съгласявам се с общите условия и натискам "Участвай сега". Като влезна повторно пак ми дава възможност да направя същото. Та се чудя дали не трябва някъде другаде да се регистрира бележката?

# 1 389
Имам съобщение от Спиди за доставка за утре - комплекта за рисуване от Джуниър ангин

# 1 390
  • Велико Търново
Аз и ММ имаме мейли от играта на памперс и лидл, печелим по един ваучер за икеа. Голям късмет ☺️ Бях регистрирала по една бележка на двама ни.
В друго почти не съм участвала напоследък.

# 1 391
На вашите касови бележки от Лидл пише ли, че водета е Велинград Alcalia? Днес купих 1 стек, но на касата на самообслужване не хвана баркода и служителка дойде да помогне. Мъчи се и тя и не стана. Накрая извади 1 бутилка и маркира нейния код като избра 6 броя. И сега тръгвам да регистрирам и гледам, че не пише каква е водата, а само минерална вода 1.5 л. Expressionless

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 23:56 от Не се сърди, човече

# 1 392
Пише Велинград на моята бележка, да.
И също касиерката се измъчи да маркира бутилките.
Имат хиляда баркода и не искаше да се маркира нито един.
 Също ако може изтрий снимката, защото рисувачките начело с Дианчето направо ще я копнат и веднага ще си нарисуват по 4-5 бележки с този шрифт.

# 1 393
  • Пловдив
Не съм видяла, да е споделена тази игра за Метро

# 1 394
Готово. Странно ми е как така рисуват бележки. Нали повечето организатори ги искат?! Но явно има и такива, които не го правят и дават поле на изява на измамници. Много нагли хора има.
Аз обаче ще си регистрирам бележката. Вина нямам, че не пише каква е водата. Като правят игра с конкретна верига трябва да си ги оправят тези неща предварително. Все пак купувайки няма как да знам какво ще излезе на бележката.

Общи условия

Активация на акаунт