Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 517
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Наблизо
Палуна всякакви гаражни бъркочи рекламира,а тази Линдарева явно и тя е гладна,че се е наредила до палун с текст,все едно написан от Добромира,който ходи на училище или предучилищна (не знам кой е по-големия).
Николета в лицето е доста щета.Тялото е Ок.
На старите снимки от бебешкия период на Никол е много хубава.

# 2 071
  • До морето
Е, не беше ли баш кампанията на САМ с Николета и празната бебешка количка???
Хем абсурдно, хем смешно, хем зловещо.

# 2 072
Наум са го докарали като първия ерген Виктор.

# 2 073
  • Варна
Е, не беше ли баш кампанията на САМ с Николета и празната бебешка количка???
Хем абсурдно, хем смешно, хем зловещо.
Да. Тя беше.

# 2 074
Наум сега в Шри Ланка ще взима ли жена си, дъщеря си, сестрата на жена си, тъщата, майка си и други

# 2 075
Мис Вселена България Елена Виан е 38 годишна? Как? Защо? (на 38 съм за протокола, не че сме стари, ама чак пък Мис???  Joy )
Лелеее разгледах я... С тази огромна прос****тска татуировка на крака и така наредена на Мис Вселена сред някакви млади свежи момичета. Голям смях!

Наистина не изглежда много свежа и нещо има странни устни, личи си, че ги е попълвала, като човка е в профил. От 2023 г. променили регламента и вече могат да участват омъжени, с деца, по-възрастни. Мис Малта е на 40, най-възрастната участничка, участвала някога на мис Вселена, ама изглежда по-млада от нашата..Нашата е втора по възраст, от 125 участнички, но в началото на 30-те им години има доста сякаш:
https://www.businessinsider.com/miss-universe-women-competing-th … fakhriddinova-121

Сещам се, че тази Елена Виан нещо я свързваха с Кулагин.
Пълна излагация с тази мис! Наборката сигурно умира от срам сред тия красиви момичета там! После във България имаме най-красивите жени... как един път не изпратихме истиснки хубаво момиче на конкурс!
Погледнах видео на другите момичетата, по бански... ми те са кукли повечето.
Наборката с провиснало дупе и бедра.. лицето също не компенсира. Уфф, много съм разочарована.

# 2 076
  • София
Аз съм Ок, щом поне е жена, че за следващата и това не е сигурно.

# 2 077
  • До морето
Истински красивите момичета по принцип си знаят, че са истински красиви и нямат нужда да се утвърждават на конкурси за красота. Така си го обяснявам аз.
 Виж, разни комплексирани девойки, като оная канселираната, дето цял живот се стряскат като минат покрай огледало - те имат нужда от валидация.

# 2 078
Мис,ама втора преснота/по Булгаков/

# 2 079
Анелия. Много стилна. Ето това е стилът, който ѝ отива.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 08:27 от Анонимен

# 2 080
  • София
Никол Кидман
Скрит текст:
Алисия Викандер
Скрит текст:
Джуд Лоу
Скрит текст:
Селена Гомез
Скрит текст:
Зоуи Салдана
Скрит текст:
Ел Макферсън
Скрит текст:
Тейлър Хил
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:

# 2 081
Анелия е блях (повръщащо човече)

Мария и Блатечки. Той май е нисък за мъж, аз си го представях по-висок. Явно са приятели или в добри отношения. Все пак участва в нейн видеоклип още в зората на поп фолка 😀
Скрит текст:

# 2 082
Не ми е стилна госпожа Атанасова. Излъчването и този тен на кожата са способни да направят всеки тоалет да изглежда чалга и евтин.

# 2 083
Анелия трябва да се нареди с кенсъл до онези канселираните, дето не ги споменаваме вече.
Време е за повече нетърпимост към тъпи, прости мутреси!

# 2 084
Зависи от жената. На мен ми е висок, била съм до него. Позата му е присвита, а Мария е на платформи, затова е това впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт