💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 41/

• 38 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен / София
Добро утро и от мен, момичета! Hug
Въпрос на деня: кой е любимият ви партньор на Ханде в реалния живот? Stuck Out Tongue Winking Eye
Здравейте момичета....
Не познавам реално никой от тях, за да ми е любим затова ще кажа....този, с който тя се чувства щастлива....Засега това е Хакан...
Загубиш ли усмивката на една жена започваш да губиш и самата нея.

За добро начало на работния ден....

# 136
Въпрос на деня: кой е любимият ви партньор на Ханде в реалния живот?

Много щастлива ми изглежда с Хакан, така че него го слагам като любим.

Аз с другите й партньори не съм я следила и нямам мнение, а пък с Керем никога не съм вярвала, че са имали истинска връзка. За мен си беше чист ПР. Той сигурно е бил увлечен от нея(то, кой ли не е), но на нея й личеше, че е с дежурна усмивка.

А като я виждам сега как сияе...няма база за сравнение!

# 137
  • Плевен / София

Много щастлива ми изглежда с Хакан, така че него го слагам като любим.

Аз с другите й партньори не съм я следила и нямам мнение, а пък с Керем никога не съм вярвала, че са имали истинска връзка. За мен си беше чист ПР. Той сигурно е бил увлечен от нея(то, кой ли не е), но на нея й личеше, че е с дежурна усмивка.

А като я виждам сега как сияе...няма база за сравнение!
+1
Не знам дали е било ПР, но никога не ги видях заедно , като двойка освен на снимките на Малдивите....А и тогава Гамзе и Джанер бяха с тях, ако си спомням правилно...

# 138
Здравейте! Flowers Hibiscus
Добро утро и от мен, момичета! Hug
Въпрос на деня: кой е любимият ви партньор на Ханде в реалния живот? Stuck Out Tongue Winking Eye
Нямам такъв, но слагам този, с който е Ханде в момента, и с който изглежда щастлива.

# 139
# 140
Инфо:
"Филмът "Синята пещера" с участието на Керем Бюрсин и Деврим Озкан е на 7-мо място по популярност на филми в платформата Amazon Prime Video на 6 ноември 2024 г.!"

Скрит текст:

Simple Smile
Това дали е пуснато от Оливърс? ( бяха се позагубили последните месеци ...)

Скрит текст:

# 141
Чашите не са от Оливърс. Керем и Карлос са скарани от няколко месеца ( даже се завъртя в Туитър, че не са могли да се разберат за пари и са преустановили общата инициатива).
Миналият месец една приятелка плати за да видим какво представлява Метавселената на Оливърс и повечето „стаи“ на Керем бяха блокирани и за него нямаше нищо актуално.
Цялата приложение е пълно с някакви нови хора ( за мен лично непознати, но за испанците били известни).

# 142
Чашите не са от Оливърс. Керем и Карлос са скарани от няколко месеца ( даже се завъртя в Туитър, че не са могли да се разберат за пари и са преустановили общата инициатива).
Миналият месец една приятелка плати за да видим какво представлява Метавселената на Оливърс и повечето „стаи“ на Керем бяха блокирани и за него нямаше нищо актуално.
Цялата приложение е пълно с някакви нови хора ( за мен лично непознати, но за испанците били известни).
Първата ми реакция.

И след това.

# 143
# 144
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Въпросът на деня: Нямам фаворит, когото си избере Ханде! Satisfied

# 145

Този, с когото тя реши да споделя живота си.

В случая за мен еднозначно това е Хакан-настоящият ѝ партньор, с когото май има и най-дълга връзка до момента. От снимките, които публикуват виждам една щастлива и обичана жена. Същото мога да кажа и за него, пред очите ми този човек възмъжа, грейна.

Реално за тези снимки позират, но съм гледала доста фенски клипчета от разни места, на които са били и са все още на крилете на любовта и им личи. Изненадах се Хакан, колко е мил с нея, постоянно я прегръща, кръжи около нея Grinning
Тук бях чела много гадни коментари за него, снимки, на които той стоял като дърво, а тя му се натискала, кръжала около него...и бях малко предубедена, нищо подобно. На папарашките клипове най-ясно се вижда колко се забавляват и каква нежност има между тях. В крайна сметка е важно те да са щастливи с тази връзка и явно са.

Когато гледах сериала и се срещнах с Еда и Серкан, Ханде и Керем вече се бяха разделили, но ми стана интересно  потърсих информация за тях, изгледах всичките им интервюта, лайфове в ютюб, снимки, премиери, папарашки снимки и честно казано бях изненадана, че са имали връзка. И двамата са красиви, млади, необвързани, та съвсем нормално да са били привлечени един от друг, но поне по снимки не видях това излъчване, което има Ханде сега с Хакан. Керем си е Керем-широко усмихнат, енергичен, забавен, красив, но влюбен....
Сега за Мелиса говори с много повече  чувство, думите му са съвсем различни, излъчването му. Може да е пораснал, да е намерил правилната жена, изглежда ми щастлив.

# 146
Стори от Мелиса

# 147
Flowers Herb Добра да е вечерта, Ви момичета!
Отговор 3 Бъдещ партньор в реалния живот на Ханде ... Този, който ще я направи щастлива, любяща, усмихната, летяща ... и просперираща.
Настоящия, както обичам да го наричам Хаки покрива видимо тези критерии...
Щастливи и  влюбени ... Ханде, грее!

Ветераните в темата, знаят, аз бях една от последните, които не вярваха в раздялата на Ханде и Керем. Не ми се искаше, въпреки всички подсказки в поведението и на двамата. Всичко беше още под магията на "Почукай на вратата ми". И както пише в една от любимите ми книги "Зимна Венеция" ... "Наложи ли се да се разделим с илюзията в която сме попаднали, болката е нетърпима, сякаш сваляме собствената си кожа."

Та за Керем ...

Започна гласуването за 61-вата годишна награда на Истанбулския университет, която се присъжда на представители от света на киното и телевизията, в категорията е номиниран Керем Бюрсин
„Най-добър филмов актьор“ („Yilin En lyi Sinema Erkek Oyuncusu“). Можете да гласувате, като последвате връзката, която ще намерите в нашата история...

# 148
# 149

Общи условия

Активация на акаунт