Нашите цветя - обща тема 26

• 25 986
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Mostly in my mind
Да,точно така. Blush

# 616
  • На морето!
Извадили сме ги навън Simple Smile

# 617
  • In transit
Благодаря ви, сега разбрах. Simple Smile

# 618
  • Mostly in my mind
Ехе,много сте бързи. Мислех,че е рано...

# 619
  • София
При нас гледам тази седмица пак сутрин ще е - 5 😬  но си взех етажерка и ще се пробвам от семена да направя разсади на цветенца.... И без др съм накупила мн семена, а миналата година направо в земята не ми се получи... Та стискайте палци🤗

# 620
  • Пловдив

Закупих лалета, в градината ли директно да ги сложа или може и в една голяма саксия?

# 621
Сакъзи и мушната чакам до към 15 март и изкарвам покрай къщата . Вечер смятам да ги завивам защото , колкото и да е хубаво времето все още сутрин има слани . Писна ми да ги гледам вкъщи станаха големи , а и да има място за разсадите . Другата седмица може би смятам да сея тагетис , ниска циния ,газания , салвия , вербени . Сетих се , че от размяна имам 1 2 луковички на мускари мога ли сега да ги сложа в земята ?

# 622
  • In transit
Ехе,много сте бързи. Мислех,че е рано...
И на мен ми се вижда рано, ще изчакам до края на март, само ги начупих сега.

# 623
  • София
Тагетис разсад ли правиш Алиса? Или директно в земята?

# 624
Десиссслава Няма смисъл да си хабиш труда, защото дори и да ги насадиш, ще изкарат само листа.

# 625
Тагетис разсад ли правиш Алиса? Или директно в земята?

И двете , но първо ще направя разсада ,а в земята сигурно април , че го ядат оклювите . Той се развива сравнително бързо така ще цъфти цяло лято .

# 626

Да ви покажа скромния цъфтеж на коледната ми звезда,която е на около 3 г и си расте на воля и понякога пуска жълти листенца ,сега започнаха да растат нови.Ще видим дали ще са жълти или зелени.А червената ми звезда ,която пресадих доста след празниците започна да пуска листа ,но са още малки.Напролет ще са вече хубави!!!

# 627
  • Пловдив
Моята красавица в пълния ѝ блясък  Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:

# 628
Момичета, какво ще ми препоръчате да засадя на тераса, която е изцяло южна, гореща, има и климатик на нея, т.е. горките растения са постоянно под горещ въздух от едната страна, но пък половината тераса се пада под чупка на блока и не получава достатъчно слънце.

Имам място за 3 големи саксии от тези, които се слагат на парапет и последните години садя сакъзчета, нооо нещо линеят, пожълтяват им листата и са рехави. Петуниите пък адски много въшлясват и ми писна от тях. Нещо друго, което би оцеляло?

# 629
  • In transit
Bundleoflove, каскадни ли са ти сакъзите? Климатика директно ли духа на цветята?

Общи условия

Активация на акаунт