Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 39 856
  • 880
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз, след първата поръчка през октомври, пуснах малка втора поръчка и се зарибих Joy, на третата ми даде кредит 200 % или 80 лв. (Събрах ги и днес пуснах поръчка с кредита) и  пак ми даде офертата за 200%, малко се забавих и след някое време стана 150% или 80лв.. Пуснах поръчка и сега пак събирам кредитите. Не знаех, че толкова рядко се пуска такава оферта. Аз талони нямам (и не знам как се получават).

# 31
Искам да взема пак проектор , този път за подарък. Онзи, който си взех, ми допада, но вече е 140 лева. За тази сума има и други модели. Доста хора си взехтв тогава. Кажете сега отзиви, за конкретен модел и търговец, моля

# 32
Във фейсбук ми излезе реклама на Тему и ми даде да въртя колело от което се пада отстъпка 35лв за поръчка над 90лв. Преди това ми даде и карта за отстъпка на един продукт и направих набързо още една поръчка. Вчера ми върна пари за една от закъснелите поръчки която беше с купон 80/40, който също върна и с него поръчах. Същевременно всички забавени ще дойдат тази седмица, най-накрая се размърда Спиди или китайците ги раздвижиха, след като писах за всички забавни поръчки!

# 33
  • Асеновград
Искам да взема пак проектор , този път за подарък. Онзи, който си взех, ми допада, но вече е 140 лева. За тази сума има и други модели. Доста хора си взехтв тогава. Кажете сега отзиви, за конкретен модел и търговец, моля
https://share.temu.com/eOO9FG65i1A поръчах втори с офертата връщане на кредит, от тази цена ми върна 80 лв.
Проектора е с много добро качество.

# 34
Пак ще поевтинее (проекторът). Имам един в уишлиста - за два месеца няколко пъти поевтиня и поскъпна.

# 35
Но този слот не е ли за друг тип карта - карта памет? А сим картите се слагат някъде вътре, като на телефоните - съответно таблетът трябва да се отвори.
Ъъъ... Телефоните отдавна не се отварят... Сим картите им се слагат точно в такъв слот, който се вади чрез натискане в дупчицата със специалната игличка, приложена в кутията.

# 36
Обещах да дам отзиви за таблета, който очаквах, ето този https://share.temu.com/VHAuUmNyYwA
Гледам, че цената му доста се е повишила - от 167 лв, в момента е 255 лв. Вече писах и скриншот дадох , че с ваучерът от 60 лв. и от корекция в цената ми излезе 90 лв.
Пристигна много добре опакован, в целофан и хубава твърда кутия. Има си всички описани салтанати - калъф, който се ползва  и като стойка, защитен силиконов калъф, безжична клавиатура, мишка, зарядно и писалка. Синът ми от два дена го ползва, даже игри си инсталира и е много доволен. Доколкото успях да проверя всички дадени характеристики, като версия Андроид 14, РАМ, РОМ, 8-ядрен процесор си отговарят. Та засега сме доволни Simple Smile

# 37
Има ли място за сим карта . Нашия май се оказва дефектен . Има слот за карта но "запушен" и ще го ползваме само с wi-fi

# 38
  • София
Вчера пак ми се падна някаква курабийка. 4 задължителни покупки и печелиш ваучери за 300лв. Ако натиснеш там някакви купончета в листата печелиш още 5 ваучера за 20 над 160лв. Нямах какво да купувам, но си зачетох обстойно правилата. Освен, че пишеше, че според профила на потребителя МОЖЕ да съдържа купони 30 над 60, 40 над 80 и 50 над 100. То пишеше, че кода на тази оферта е COUPONBUNDLE или COUPON BUNDLE (двете думи бяха на 2 отделни реда). Е специално пробвах да я затворя и да я извикам отново по този начин - ЦЪ!
Онзи ден пак ми се падна, пак нямах нищо за поръчване, но питах бота как да си я върна (не беше изтекла), ей така за обща култура да знам. Той ми изплю claimcredit.
При мен не става, ако при някой от вас върши работа горния код - пробвайте.

# 39
Аз имам относително нов телефон (подарък) - не знаех, че иглата е за това. Казаха ми, че иглата била за resetting - т.е. ако нещо му стане да го върна на фабричните настройки.

# 40
Здравейте,  от скоро пазарувам от Temu и имам нужда от вашата помощ. Става въпрос за връщането на кредит

Получавам по имейла известие, че имам кредит, който трябва да го заявявам няколко дни.  Заявих го на първи ноември 53 ст.
Но на следващия ден не успях да открия от къде да вляза, за да продължа със следващо заявяване. Къде да търся тези кредити. В акаунта ми в кредити стоят тези 53 ст., но няма от къде да извикам тези за деня, които трябва да заявя.
Днес отново на имейла получих съобщението за кредита и за днешна дата го заявих, но следвах линка от имейла. Но, както виждате два дни съм пропуснала, защото не успях да намеря как става.
Много ще съм ви благодарна за помощта.

# 41
  • софия
Единствената оферта, която получавам, е връщане 30%. И купони няма. Тъкмо малко ще спра да поръчвам.

# 42
  • София
claimcredit в търсачката или от менюто: вие>съобщения>промоции и в промоциите си търсиш тази от която ти е кредита. При мен например последният е наречен "мистериозна подаръчна кутия за теб"
Допълвам се: в скриншота, който си ни пуснала отгоре в черното поле си пише какво да направиш. Пишеш го в полето за търсене.

# 43
Пропуснатите няма как да се вземат вече.

# 44
claimcredit в търсачката или от менюто: вие>съобщения>промоции и в промоциите си търсиш тази от която ти е кредита. При мен например последният е наречен "мистериозна подаръчна кутия за теб"
Допълвам се: в скриншота, който си ни пуснала отгоре в черното поле си пише какво да направиш. Пишеш го в полето за търсене.

Лелееее, много благодаря. С търсачката го намерих. Нямаше да се сетя да се ровя в съобщенията. Но и от там го намерих сега. Благодаря!

Пропуснатите няма как да се вземат вече.
Не могат. Аз за това питах как става, за да не изтърва и другите.

Общи условия

Активация на акаунт