Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 40 248
  • 880
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Има реална снимка в отзивите, приличен е май...

# 16
  • София
За съжаление, точно за този продукт снимката на потребител е само една и то правена през найлоновата опаковка. Той има някакви оплаквания за несъответствие на цвета. Но може да отвориш потребителските снимките на друг тип такива продукти, за да се ориентираш какво да очакваш.
Като цяло на грейки, якета, подплатени панталони рекламните снимки са с доста опънат и изгладен плат. Като пристигнат, не са така добре натъпкани с пълнеж и от транспорта са се измачкали сериозно и изглеждат зле. След изпиране и подходящо простиране, така че да останат изпънати, гънките изчезват и като недостатък остава само ако не са толкова добре "надути" с вата отвътре.

# 17
Благодаря ви ,сега видях и снимката ,ще го помисля още малко
Пратиха. И купон и излиза за 22 лв ,добра цена но.....

# 18
И аз съм маломерна, имам пижами от Лидл, за ръст 164, по 12 лв. Много хубави!

# 19
  • София
Абе детската номерация от Лидл вече им късее. Че щерката е 167, а синът 170 см. Ама са кльочави. Преди все от лидл им взимах, ама явно не съм се минала много откъм пари.

# 20
  • Лутаща се
От известно време често ми дава онази оферта с един продукт на 90% отстъпка + 6 на 50%. То хубаво, но погрешка съм поръчала едно, две неща, които са пълна глупост (леееко съм недоскиф, а на телефона всичко е дребно). Знаете ли дали може от такава поръчка да се върнат само отделни неща или трябва да се върне всичко?

# 21
Може. Аз вчера върнах. Не са ми върнали още парите, но предполагам няма да има проблем. Най-много да ме рестриктнат и да не ми дава много тази промоция. Всъщност установих, че тя не е особено изгодна. Тези 7 продукта не са на 50%. Но пък може да поръчаш някви дреболии за 1-2 лв, ако много искаш един по-скъп продукт на 90%. Той си заслужава, обаче ако не те изкефи и решиш да го върнеш, си е чиста набутвация с другите неща. Купоните за сега са най-изгодни и то тези на 50%, защото си избираш, каквото искаш. И тази оферта за 200% връщане на кредит - също.

# 22
  • Лутаща се
Може. Аз вчера върнах. Не са ми върнали още парите, но предполагам няма да има проблем. Най-много да ме рестриктнат и да не ми дава много тази промоция. Всъщност установих, че тя не е особено изгодна. Тези 7 продукта не са на 50%. Но пък може да поръчаш някви дреболии за 1-2 лв, ако много искаш един по-скъп продукт на 90%. Той си заслужава, обаче ако не те изкефи и решиш да го върнеш, си е чиста набутвация с другите неща. Купоните за сега са най-изгодни и то тези на 50%, защото си избираш, каквото искаш. И тази оферта за 200% връщане на кредит - също.
Супер! Благодаря! Ще изчакам да получа всички пратки и ще върна всичко излишно наведнъж.
Аз установих същото, но дебна да ми пусне от безжичните прахосмукачки с 90% отстъпка.

# 23
Не пуска всичко на 90%. И аз дебна едно по-голямо нещо, което варира между 50-70 лв, но не ми го пускат с 90%. Тогава офертата си заслужава като ще нацъкаш някакви глупости, които пък в последствие може да върнеш. Понякога не се замислям какво поръчвам и после като дойде го мисля. Това ми харесва на Тему. Връщаш без проблем и то до 90 дни. Вчера върнах 15 събрани боклучки 😃

# 24
  • София
Според мен не е възможно да вземеш скъп продукт на 90% и евтини на 50%. Така се пренастрийва листата с предлагани артикули, че са взаимо зависими. Мисля, че даже е споменато в условията на играта.
Веднъж си помислих, че съм измамила системата (даже писах тук), като първо избрах евтин на -90%, съответно избрах и по-дребни нещица на -50% и после смених 90%товия уж с по-голям и по-скъп продукт. После обаче го видях на редовна цена, при някои търговци, че изобщо не е толкова скъп.

В началото на лятото обаче от тази игра си взех с 90% намаление едно рошаво килимче, размер 80х120см. за 3лв. Е онзи ден пак разглеждах на същия принцип и нямах оферта за под 12лв. за този размер. Ми ако на -90% е 12лв., то пълната му цена трябва да е 120лв. Егати килимчето... Не знам дали за килимче има някаква разлика в качеството.
Виж за така рекламирано гъвкаво рамо за чешма (понеже ММ го загледа) има такива, които са от стомана https://share.temu.com/CrBvByRSFXA и такива, които са уж сходни, но от метализирана пластмаса https://share.temu.com/98tU0u9f7NA Та според мен, онзи път дето си мислех, че съм надиграла системата, съм взела някой такъв боклук.

# 25
  • Асеновград
Тази оферта когато и да са ми я давали, все ми излизат нещата на цена дори по висока отколкото е нормално. Нито първото на 90% ,  нито следващите на 50% са били намалени , даже на по висока цена отколкото нормално. Всеки път я пробвам и накрая отказвам плащане, като проверя на колко ми ги пробутва.

# 26
С тази оферта ми даде ето този модел за сглобяване за 14,73 лв - https://share.temu.com/rCydAe0DaBA
И към същата поръчка тези химикалки за 30 стотинки - https://share.temu.com/o9Bm3HWBA3A

Другите неща може и да не са намалени, но общо всички 8 артикула са 25,50 лв.

Не съм много сигурна как точно се получиха тези цени, но мисля, че химикалките и къщичката вече бяха намалени и ги е намалило още.

# 27
С тази оферта вчера си поръчах тази лампа за 71 ст.

https://share.temu.com/rderm9C6jMA

Имам една и ми трябваше още една, та чудесно се получи.

Имам много неща за стотинки с тази оферта, на мен ми харесва.

# 28
На мен ми даде оферта за 200 процента, една позната искаше да и поръчам нещо за 60 лв. и ми дойде тамън. 🤣

# 29
На мен продължава да не ми дава оферти. Аз пущък пробвам с кодовете от темата и за първи път попадам на отстъпка 90% за един продукт, но с условие да поръчам 15 с 10% отстъпка и то все някакви скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт