Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 324
  • 880
  •   1
Отговори
# 315
Ехе, какви са тези 15 продукта, на мен ми поиска два, избрах си доста намалени неща за 15 лв общо.
Скрит текст:

# 316
И на мен два артикула на ниска стойност, но са тези купони в които единствените изгодни са отстъпка 10 лв, 20 от 40, 30 от 80. Няма ги най-хубавите (40 от 80, 30 от 60 и 50 от 100).

# 317
И на мен по 2 ми иска.
Различни са офертите.

# 318
На мен повечето пъти ми иска 7 продукта
Гледам, че евтиния навигатор съм го взела за 1.50 лева. С някаква промоция. Не, че е скъп и в момента. Другия го тъних с някакви купони.
Благодаря, че споделяте. Но и цените са вдигнати, дори с купони. Не знам. В момента се въздържам от покупка.

# 319
Скоро не ми е пускало купони. Ще чакам...

# 320
  • София
При мен както писах ми ъпгрейдна до 400 лв купони и всичките са по 50 процента. След покупка на два евтини артикула.
Имам два 30 от 60, два 40 лв от 80, два 50 от 100 и два 80 от 160.

Някой купувал ли е килим?
Трябва ми за хола на село, нещо не много рошаво сравнително голям и ако може сив Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 14:57 от Aila

# 321
Килимът сигурно ще се връща трудно, ако не е хубав.

Аз ще поспра за сега (не завинаги - за 2-3 седмици Wink ), защото поръчах прекалено много неща и ако има проблеми, ще се объркам с връщанията.
Поръчах тази чанта - изглежда ми на много добра цена и ми харесва в снимките, а и размерът е добър:
https://share.temu.com/JFi0yAXRlJA
Дали наистина е 24 на 35 см? Мисля, че е по-малка, а това са дадените размери... И в ревютата пише "хубава малка чанта", а това е по-скоро среден размер.

# 322
Аз нещо съм изтървала,а уж чета. Къде се въвежда този код? Че събрах кредити,а кодове нямам.

# 323
В търсачката.

# 324
Килим поръчвах (силно казано), един като подложка/стъпка. Но аз знаех, че е такъв, всъщност точно такъв исках. Единствено за размерите можеше да поръчам малко по-широк, ама и така става.

Иначе пердета връщах, понеже не съобразих, че трябва да поръчам двойна ширина, т.е. размерът е за опънати.

# 325
  • София
Здравейте, направих поръчка от тему за около 305 лева, не видях някъде да пише, че може да има митнически такси, възможно ли е да искат допълнително да се заплати?

# 326
Случвало ли се е на някой BOX NOW да откажат да доставят пратка, защото не отговаряла на общите условия? Преди малко мъжът ми се свърза с тях и казаха, че щели да върнат пратката, защото била 70 см. Отказват да я пренасочат с друг куриер, даже му отказаха да ходи сам да си я вземе от някъде. За първи път ни се случва нещо такова. Ще ни върнат ли парите и ще плащаме ли връщането? Може ли да се направи нещо, за да не я връщат?

# 327
Някой връщал ли е персонализирани артикули? Дъщеря ми иска да взема няколко броя гривни,на които се надписват имена,но не са много евтини,по около 15 лв са. Та се чудя ако дойде нещо неприемливо дали има проблем да се върнат.

# 328
Здравейте, направих поръчка от тему за около 305 лева, не видях някъде да пише, че може да има митнически такси, възможно ли е да искат допълнително да се заплати?

Не. Няма такси.

# 329
Моята случка с връщането, дето не ми се събраха в бокса приключи като ми казаха, че няма нужда да връщам. Relaxed
Малко ми е неудобно, обаче, не ги обичам тия работи. А и какво да ги правя тия неща, дето не ги одобрих?Thinking

Общи условия

Активация на акаунт