Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 321
  • 880
  •   1
Отговори
# 555
Ако заявите връщане не чрез бота почти винаги искат даденият продукт да се върне .
Аз никога не съм искала връщане чрез бота  и не иска да връщам дадения продукт. Последният път ми възстанови парите /без да иска връщане/ и на двата продукта, които бях поръчала.

# 556
И аз нищо не съм заявявала - пратих снимки на дефектните неща, като очаквах да ме свържат с оператор. Писах им, ботът автоматично започна да говори за връщане.

# 557
На мен в последния месец иска всичко да му връщам, вкл счупено, малко, за стотинки, няма значение

# 558
Опитах се току що да върна три пуловера от три различни поръчки - не ми даде никаква товарителница. Търсих къде какво - и се оказва, че не иска да връщам нито един. Представа нямам какво да ги правя.
Дай снимки или линкове на пуловерите, може на някой да му допаднат и да ги пожелае или ги размени/продай на някой.
И аз имам 1 рокля, та ако някой я иска може да ми пише, Л размер ,хубава е просто не е моя модел
https://share.temu.com/Z3Utfz0Y43A

# 559
Аз нямам против да връщам. Наистина има някои боклучави неща, но пък за дрехите особено е по-добре да се върнат. Нови са, но не съм уцелила размера или не се одобрявам. Защо да не се продадат отново, след като са нови, дори с опаковката. Във физическите магазини също се продават пробвани от друг дрехи и не е проблем за никого. Не знам защо всичките им рокли ми идват с талия много нагоре. Поръчвам дори по-голям размер, но пак - роклята ми става, но талията ми е до ушите...хаха

# 560
Какво й е на чашата , хвърлила съм им око ама по малко от 19-20лв не ми я дават , а не ми се дават толкова за чаша ...

Като стана дума за върнати пари и невърнати артикули, имам за подаряване саморазбъркваща чаша и две-три силиконови покрития за клавиатура. Ако някой от София ги иска, можем да се разберем на лични.

# 561
Аз моята я харесвам и си я ползвам. Правя си айрян в нея.

# 562
Ето сега, например - получих вторите акрилни маркери. Самите маркери изглеждат добре, след малко ще ги пробвам. Кутията обаче, е спукана на няколко места. Ако това беше от БГ сайт, нямаше да ги приема. Щях да искам замяна.
Не искам да връщам маркерите (освен ако не се окаже, че са изсъхнали), но и не ми е приятно, че не са ги опаковали добре и идват в този вид.

# 563
Този робот за прозорци има ли опасност да падне?
Хепи, ти нали имаш?
Че съм на 7 етаж.

# 564
Те имат подсигурителни въжета. Само не знам, ако се удари при падането, дали няма да му стане нещо.

# 565
  • софия
Те имат подсигурителни въжета. Само не знам, ако се удари при падането, дали няма да му стане нещо.
Имам робот за прозорци (китайче). Падало е, нищо му няма. Падало е от вратите на гардероба, не от прозорец.

# 566
Най-после дадоха купони от акаунта на баща ми, та одеве пуснах една поръчка, че не бях скоро - 50 лв за 100 лв, така бива
И аз пуснах акрилни маркери, дано дойдат цяли, добре че са за подарък на малката. И не разчитам на тях за подаръци, много са зле в опаковането
Робот за прозорци имам на xiaomi, никога не е падал, на 7ия етаж сме. Много съм доволна Grinning

# 567
https://share.temu.com/VWmfH64rMrA
Това са маркерите - изглеждат хубави, препоръчвам ги. Обаче целият капак е на парчета.

# 568
Здравейте. За първи път ми се налага да връщам в Тему. Разпечатах етикета, но на обикновена хартия и се притеснявам, че като го залепя с тиксо на найлоновия плик, ще падне. Дали мога да сложа в кашонче? Само да кажа, че ще връщам в бокс. Благодаря предварително.

# 569
Няма да падне, лепи смело с тиксо. Само на опаковката (торбата) трябва да залепиш с бяло или да замажеш някак, ако има баркодове, както например на торбите на спиди.

Общи условия

Активация на акаунт