Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 200
  • 880
  •   1
Отговори
# 735
Имам нужда от повече от една раница - за градско, за пътуване и т.н.

Но определено изключвам планинарстване Satisfied

# 736
Момичета за какъв тип купони говорите. Мен масово ме кара да поръчвам за някаква сума. Като ми дава това

И след това ми изпраща тези смешно суми

# 737
50+ лв не ми се струва смешна сума. Иначе зависи от стойността на поръчката.

# 738
Про тази оферта,  като направя поръчка за 100 лв в рамките на няколко дни ми възстановява 80 лв

# 739
  • Асеновград
Про тази оферта,  като направя поръчка за 100 лв в рамките на няколко дни ми възстановява 80 лв
Което е добра икономия за бъдещи покупки. Така бях намалила проектора и ми дойде на 26 лв. реална цена.

# 740
На мен вече няколко пъти ми го дава. Аха, да събера кредитите и пак ми дава. Реално имам 3 поръчки с кредити, за които съм доплатила 2-3 лв.

# 741
Купоните са с други оферти. Тази е за връщане на кредит и е много изгодна. Връща го на части, не наведнъж, но не е смешна сума.
Ето оферта за купони

И после

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 08:26 от DeVa®

# 742
Това според мен е най-добрата оферта. Реално след първата поръчка, следващите няколко може да са без пари, защото ако излезе пак като оферта…. Иии колелото се завърта. Взимате после % на върнатите кредити, и после пак и не му се вижда края 😃 Ако тормозя бота да ми я пусне? Някой пробвал ли е? Преди ми пускаше връщане на кредит 30%, но сега само 90% на един продукт и 7 на 50% и купони. Това са ми офертите от Тему. Искам тази 😃

# 743
Цъкай на стари съобщения за тази оферта. Ще ти излезе.

# 744
На мен оферти не ми излизат в съобщенията. Само са някакви тъпи от рода на “Всичко под 3.51 лв” или дискаунт картите. Връщане на кредит ми излизаше на началната страница и то много в началото (Май, Юни). Офертата беше за 30%, а не 80%. Мога все пак да върна назад в съобщенията, но трябва много да скролвам, защото спама е тонове съобщения.

# 745
 DeVa, какъв е този допълнителен купон за Черен петък? Как се отключва?

Днес изненадващо ми върна 6 лв от корекция на цената, напоследък не се беше случвало.

# 746
  • Бургас
Цъкай на стари съобщения за тази оферта. Ще ти излезе.
И аз съм пробвала така, но нищо...Изписва ми "Тази дейност е изтекла" на всички.

# 747
Така. Пуснах поръчка за купони. Купоните са тъпи. Анулирах я. Проооосто ме отказват да пазарувам. Сигурно, защото имам 58 лв кредит. Като имам време ще ги питам къде ми е офертата за 80% връщане на кредит 🤣🤣🤣 Нахална съм 😃 Но на тия цени просто няма да стане. Сигурна съм, че Януари ще почнат с яко оферти и намаления, но сега ми трябват няколко опаковачни материали и коледна украса.

# 748
claim credit  - като го напиша при мен излиза точно тя в момента, а не онази за 30%
Но сега нямам нещо за 100 лв, което да искам, а за по-малко не си струва, ще ми е по-изгодно с други промоции.
Замислях се за конзолата с ретро игри, но имам хубав стар купон за нея. Също и за едни стативи, но те пък сега са по-скъпи.

# 749
Не ми излиза с claim credit. Периодично го пробвам. Просто за мен не е активна тази оферта Sad

Общи условия

Активация на акаунт