Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 180
  • 880
  •   1
Отговори
# 750
Да, трябва сайтът да ти я е предлагал няколко пъти, за да стане. При мен така не става нищо с дискаунт кард, а при баща ми излиза непрекъснато.

# 751
A може ли при claimcredit да ползваме и купони

# 752
  • StZ
pppqqq, Много благодаря - излезе ми офертата за кредит.
Бързо реших, че ще си направя подарък робота за миене на прозорци.
Сега остава да не забравям да си заявявам сумичките ежедневно.

# 753
Мисля, че не може да се ползват купони с офертата за кредит.
Заради това аз предпочитам ако имам купони да си ползвам тях, вместо после да събирам кредит всеки ден.

# 754
Май не може да се комбинират. То реално две хубави оферти не се комбинират. Само май дискаунт картата на един продукт + купони.

# 755
  • StZ
pppqqq, След съвсем кратък размисъл прецених, че и най-голямата отстъпка с купон е 80лв, така че реших да дам максимално дълго време на дядо Коледа да го донесе Simple Smile
А друго вече за подаръци мисля да не поръчвам от тук.

За да получиш кредита и аз мисля, че не можеш да ползваш купон(не съм пробвала), но когато харчиш вече получения кредит може да ползваш купон(това съм го пробвала няколко пъти и става супер - поръчки по 0,00лв)

# 756
Дискаунт картата се комбинира, да. А ако изберете артикул с нея и го сложите в количката (мисля, че срокът е 2 дни) и имате други артикули там, може да даде втора дискаунт карта - представя я като отстъпка на един артикул, който вече е в количката и е престоял известно време - обикновено евтин. Но ако цъкнете на него, може да се избере друго нещо - с по-добра отстъпка и то да се добави в количката (като евтиният артикул остава на първоначалната цена без отстъпка). Така в една поръчка ще има две силно намалени неща и може допълнително да се използва купон.

# 757
  • Асеновград
На мен сутринта ми излезе оферта два подаръка и още продукти за мин 50 лв. Тъкмо наредих нещата , плащам и дава грешка, излезе ми че очакват плащане. И в последствие се анулира. Свързах се с банката извиниха ми се технически проблем. Здраве да е спестих едни пари.

# 758
Днес ми излезе тази оферта за ЧП, два артикула да поръчам, за да ми дадат 400 лв. купони. Но то стандартно е така, не е нещо ново.

# 759
Да, поръчах и купоните бяха тъпи. Нямаше 50%-ови. Имаше за 10 лв за 10.01 и 10 лв за 20 лв, но при тях трябва да добавиш още до 25 лв. Аз исках да поръчам за 100 лв и да платя 50 лв или да поръчам за 60 лв и да платя 30 лв. Нямах такива купони. И анулирах поръчката.

# 760
При 400 лева са х 2 хубавите купони. Аз затворих и се чудя, да търся ли отново офертата.

# 761
Аз имам оферта, която не е активирана, но тя е за кофти купоните.

# 762
  • Асеновград
claim credit  - като го напиша при мен излиза точно тя в момента, а не онази за 30%
Но сега нямам нещо за 100 лв, което да искам, а за по-малко не си струва, ще ми е по-изгодно с други промоции.
Замислях се за конзолата с ретро игри, но имам хубав стар купон за нея. Също и за едни стативи, но те пък сега са по-скъпи.
За ретро конзолата ако можеш виж какви игри има.  Купих подобна от тук , ами не я хареса били само стари игри, с лоша графика и прочие. Тинейджърска му работа. Събира ми прах само.

# 763
Аз искам да са ретро игри (под ретро разбирам от 80-те и 90-те), но да са популярни - като първите за Марио, например. А не някакви, за които никой не е чувал.

Между другото, някои от тези игри са много трудни, въпреки че са стари - примерно първата Зелда не може да се играе без помощ от Гугъл.

# 764
  • София
Почти месец не ми даде добри купони, но онзи ден ми пусна и то двойни, които станаха около 500лв накрая и всички 50 процентови бяха по 2 броя еднакви.
Даде ми колело за 200 и искаше да поръчам за 25лв от списъка.
Това са най-добрите купини, които е давал.

Общи условия

Активация на акаунт