Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 177
  • 880
  •   1
Отговори
# 765
Супер! Аз имам колело, но е за 300 лв и предполагам, че купоните ще са като предния път (не от добрите). Преди малко се чудех дали да поръчам за проба, но се отказах за сега.

# 766
То е за 300, но после отваряш още 5 по 20 и стават 400. А за няколко дни беше 500.

# 767
  • Pazardjik
Може ли да видиш купоните преди да направиш поръчката ? Току що и на мен ми даде за 500

# 768
Даде ми от гадните купони, ама поне два-три ще ползвам.

# 769
Момичета за какъв тип купони говорите. Мен масово ме кара да поръчвам за някаква сума. Като ми дава това

И след това ми изпраща тези смешно суми

И на мен ми излезе такъв...и понеже и аз не съм наясно - да платя 100лв, за да ми върнат 80лв или бъркам?Rolling Eyes

# 770
Имате ли проблеми с пътуването на пратките в момента? Имам 3, които са изпратени, но седят в склада на летището (на изпращача, не нашето) от 21-ви.

# 771
Нямам аз, даже вчера взех две от бокс нау.

# 772
Аз чакам една, още чака самолет. До 06.12 трябва да я получа, съмнявам се.

MTV , да. Ще ти върнат 80 лв.

# 773
Да, от 20 ти не са мръднали, ще има забавяне и то доста. Едната почна да й тече срока от днес, а е още в китай със статус Изпратена.

# 774
Ооо чак сега ми стана ясно с тези купони, така съм пропускала всеки ден да ги заявявам. Следващата тема трябва да бъде как да пазари в Тему без пари Simple Smile китайците в чудо ще се видят с бг мама.
На мен ми направи впечатление, че алгоритъма следи, че един потребител е бил активен и после спира да влиза и поръчва и когато минат няколко дни залива с оферти, за да те привличат отново. Постоянно получавам съобщения, да не го забравям, че му липсвам и къде съм, е не с тези думи, но то си личи каква му е целта.

# 775
Първо се отказва старото връщане. От профила в Тему, във Връщания. После се генерира ново връщане, с нова товарителница. И се уговаря с Бокс Нау голяма кутия.
Имам подобен казус с провалено връщане с Box Now , не намирам в профила ми в Тему, раздел връщания от къде да направя отказ от връщането, за да ми отпечатат нов етикет, бойте ли ми показали от къде точно става отказа от връщане? Благодаря ви!

# 776
Скрит текст:
Момичета за какъв тип купони говорите. Мен масово ме кара да поръчвам за някаква сума. Като ми дава това

И след това ми изпраща тези смешно суми

И на мен ми излезе такъв...и понеже и аз не съм наясно - да платя 100лв, за да ми върнат 80лв или бъркам?Rolling Eyes
Да, точно така. Но не ги връщат наведнъж, а за няколко дни. Първите дни по 8 лв, после по 12, 16 и накрая 20. Връщат ги като кредит в Тему, не по сметка. Аз вече няколко пъти ги ползвам. Ако не се възползваш за определено време, стават 150 вместо 200 и трябва да поръчаш за над 100 лв, за да ти върнат 80. Но може да поръчаш и за по-малко пари, просто ти връщат по-малка сума.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 07:03 от Ани (AHИ)

# 777
  • Асеновград
Сутринта ми дойде колелото с купони, за черен петък. Ами от гадните са, вероятно няма изобщо да ги ползвам. Ще изчакам тези на 50% да ми се появят. И при мен има голямо забавяне. Няколко обединени големи поръчки и две малки от повече от седмица са със статус изпратена и не мърдат. Днес би трябвало да дойдат две с бокса, да видим къде пак ще се наложи да ги издирвам, едната е доста обемна, вътре има електроника и едно яке.
Имам една освободена от митница, надявах се да дойде до петък, но няма раздвижване. А следващите две седмици няма да ме има, и ще се налага да ангажирам някой за взимането им.

# 778
  • Бургас
Тази оферта с връщането на 80 лв., никога не съм я получавала, сигурно защото никога не съм поръчвала над 100 лв. Joy
Да се посмеем малко...

# 779
Случи ми се със сгъваема фуния...тя като напръстник ...смеят ми се много у дома Simple Smile
Отказ от връщане става като влезеш на Поръчки, Връщания, цъкал самото връщане и долу вдясно има бутон за отказ

Общи условия

Активация на акаунт