Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 166
  • 880
  •   1
Отговори
# 810
  • В градината...
Veselia, в този смисъл, да, мисля, че ще е добре.

# 811
Всичко ще ти върнат, Доди. Виж в самите връщания колко пари и къде ще се върнат. За купоните - ще ги приспаднат, разбира се.

# 812
Също и корекция на цената, ако е имало връща по-малко.

# 813
  • на морето
Ясно ми е, че от купони и от корекция на цената не се връщат, но случаят не е такъв. Аз си направих скриншот като правих заявката. Получих 6,60

# 814
Много неща са върнати, може нещо да не е било одобрено. Провери във върнати артикули, там трябва да пише кво-що.

# 815
  • на морето
Много неща са върнати, може нещо да не е било одобрено. Провери във върнати артикули, там трябва да пише кво-що.
Не мога да открия, но няма причина да не са одобрени.
Сега по ме притеснява тази част от парите, които трябва да се върнат по карта, защото е по- голяма сумата. След колко време да ги очаквам?

# 816
Веднъж имах връщане по карта, около седмица може би се забавя.
Виж си във върнати артикули, там пише подробно кое как е върнато и точната сума.

# 817
  • Асеновград
Не мога да открия, но няма причина да не са одобрени.
Сега по ме притеснява тази част от парите, които трябва да се върнат по карта, защото е по- голяма сумата. След колко време да ги очаквам?
При мен идват на около 14 ден реално в картата. Идва съобщение за сума по карта, но реално в салдото се появяват между 10-14 ден. Тему се застраховат като пише, че зависи от банковата организация, но си мисля,че те по рано не освобождават сумата.
На мен от вчера пак започна да ми връща кредита по карта.

# 818
Предното ми връщане е заявено на 18.11.
На 27.11 парите бяха в картата.

# 819
  • Асеновград
Предното ми връщане е заявено на 18.11.
На 27.11 парите бяха в картата.
Ами или явно е различно за всеки, или не следите наличност.
При мен в момента в който се заяви връщане или корекция на цена, цъфват като сума, но не са налични.
Реално се добавят в салдото минимум след седмица, редовно ги следя.

Когато влезете се вижда, то си пише, че може да не дойде веднага.

# 820
Изобщо не искам да ми връщат по карта. Така или иначе постоянно поръчвам разни неща. В кредита на тему ми е в пъти по-лесно, виждам го веднага.

# 821
На мен ми дойдоха като очаквано възстановяване може би 2-3 дни след предаване на пратката, за Револют говоря. Но реално бяха преведени след 10 дни. Което е нормално. Нали трябва да  проверят артикулите.
Аз искам да ми връщат по карта само от върнати артикули. За корекция на цена дори нямам такава опция. Само като кредит.

# 822
  • София
Да ви разкажа днес каква еквилибристика правих да надхитря алгоритъма. НЕ се получи.
- Първо си купих неща за 45лв. с купон 20 от 40, той ми остана най-изгоден. Реално 20 от 45лв. е около 44% отстъпка.
- Докато съм в 8-те часа на добавяне към поръчката без минимум, реших да си добавя една ръчна прахосмукачка за 10.76, като се надявах да ми приспадне купон за 10 от 10,01 и да ми излезе 76ст. ЦЪ не приложи купона. И я отказах с мотив, че е забравено прилагането на купон.
Та да си знаете, че не става тази врътка.
Като я сложа в количката ми прилага купона, но добавяйки я към поръчката - НЕ.

# 823
Еее да, не става това

# 824
  • София
Даже питах бота, защо не става. Правилото било 1 поръчка - 1 купон, като алгоритъма автоматично избира най-изгодния.

Общи условия

Активация на акаунт