Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 155
  • 880
  •   1
Отговори
# 825
Ама то си го пише , че за една поръчка може да се ползва само един купон.

# 826
  • В градината...
Сега опитах да попълня формата за връщане и на сума, която съм платила, ми излиза тази, която в момента е актуална /която е 2 пъти по-ниска от платената/.

# 827
Ами те ако вече са ти връщали заради корекция на цена, тази разлика вече си си я получила. Ако правилно разбирам за каква различна актуална сума става дума. Едни и същи пари два пъти няма да ти ги върнат.

# 828
  • Асеновград
Изобщо не искам да ми връщат по карта. Така или иначе постоянно поръчвам разни неща. В кредита на тему ми е в пъти по-лесно, виждам го веднага.
Принципно и аз не искам по карта, но на моменти, не дава друга опция. Писала съм си със съпорта и от там казват ,че няма как да получа като кредит, ако не излиза опция.
Добре ,че тези дни явно намалят цените, та почна да излиза връщане от корекция.

# 829
Кажете сега какво да им пиша, как и къде. Втора поръчка ми е.
Вместо тези етикети, са ми изпратили нещо, дето и аз не знам какво е. Етикети няма. Искам и да върна един артикул. Посъветвайте ме да не объркам нещо...Благодаря!

# 830
Пиши на бота, че си получила друго. Виж хубаво в пакета да се на залепнали някъде твоите етикети, а това да е сложено по грешка.

# 831
Няма ги, огледах стабилно преди да пиша. Даже и на етикета на нещото пише 60бр 🤣. А къде е ботът? През поръчката return/refund ли се търси?

# 832
През слушалките горе вдясно.

# 833
През компютър (на телефон е друго) - горе вляво, пише съпорт, като се натисне чатът е най-отдолу след често задаваните въпроси:

Моите поръчки не помръдват, което много ме дразни. Знам, че няма да дойдат до 6-ти, а сигурно и до средата на месеца. Въпреки че ме увериха в обратното. Трябваше да има някакво движение, та те само по митниците се бавят по 2 дена, понякога повече, а отделно стоят толкова и в куриера. Вместо това те са в склад на летището на изпращача вече десет дена.
Ако поръчам нещо сега, сигурно ще дойде след НГ и ще ми скъса нервите.

# 834
Аз също имах липсващ продукт и им писах.Отговориха ми,че всичко било сложено в пратката и трябва да съм го получила.Та...пих една студена вода.Добре поне,че не беше нещо скъпо.

# 835
Но на баркода на това наистина пише, че са етикети и химикал, а вътре е нещо друго.

# 836
  • Пловдив
Аз също имах липсващ продукт и им писах.Отговориха ми,че всичко било сложено в пратката и трябва да съм го получила.Та...пих една студена вода.Добре поне,че не беше нещо скъпо.
ЯВНО ВСИЧКО Е ДО СЛУЧАЙ.
Аз им писах за недоставени уловителни кърпички за пране. Писаха да им снимам пакета, в който съм си получила пратката. Направих го. Нямаше дупки или наранявания по плика (освен отвора ми от късата страна, но оттогава винаги си снимам плика на пода още в помещението с кутиите).Възстановиха ми сумата на кърпичките като кредит. Беше нещо до 5 лева.

# 837
Заклевам се, наистина някои дни е лош бот,   някои дни добър!

# 838
Според мен също се прави алгоритъм дали много неща връщаш. Ако е по един-два артикула, тогава е по-благосклонен. Сигурно има хора, които поръчват само за спорта, после връщат на поразия.

# 839
Аз явно попаднах на готиния бот онзи ден. Оплаках  му се, че нещата са дошли в намачкани кутии, а са за подаръци. Върна ми парите над 70лв и не си поиска нещата.

Общи условия

Активация на акаунт