Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 159
  • 880
  •   1
Отговори
# 840
И на мен ми върна парите. Имах по погрешка поръчани 2бр от един и същи детски екип, че и за него ми върна парите като кредит. Кефят ме Simple Smile

# 841
Кажете сега какво да им пиша, как и къде. Втора поръчка ми е.
Вместо тези етикети, са ми изпратили нещо, дето и аз не знам какво е. Етикети няма. Искам и да върна един артикул. Посъветвайте ме да не объркам нещо...Благодаря!

И аз получих същите глупости вместо етикетите. Заявих връщане, писах какъв е проблема, качих снимки на тези силиконови неща като на снимките ясно се виждаха техните баркодове. Веднага ми възстановиха парите без да искат връщане

# 842
Какво е това всъщност? Някаква тапа? Молд?

# 843
  • София
Молд е за отливане. В каква форма не е ясно.
Аз така получих еди  вид молд, вместо друг. Заявих връщане и ми върнаха парите, но беше за яд. Бях го издебнала и поръчала на 6лв., с купон 50% и естествено ми върнаха 3лв. + купон за 3лв. (който няма полза да използвам), а артикула се предлагаше в момента за 11лв.
Ама да сбъркаш един молд с друг ок, но етикети с молд...
Предполагам роботчета етикитират и разпределят според баркодовете и затова стават грешки.

# 844
Аз преди време съм взимала от тези етикети. Нямах проблем. Може би нова партида, грешно етикирана. Иначе са тъпи тия етикетчета 😃 Мен поне не ме кефят, а и пиша грозно 😃
Иначе за повредени неща са ми възстановявали сумата без да искат връщане. Ползвам си ги, колкото да не ги изхвърля.

# 845
И аз чакам такъв, има ли батерийка, показва ли реално, ако го изпробва?
Аз също поръчах такъв термос.На 23,11, платих, едно ръчно кантарче и термоса ги отдели за 2 пратка,още не е събрана..Първата пратка излетя,тази няма движение .Днес пак се изкуших за дребни неща,даде ми 20 % отстъпка.

# 846
  • София
Или някой е объркал пликовете при връщане. А друг не е догледал. Предполагам затова държат да се връща с точния плик.

# 847
  • София
Как се мери shoe inner lenght? Искам да поръчам едни ботуши, а досега не съм поръчвла от Тему. Стъпалото е 25 см, и изглежда трябва да поръчам 40 номер -25.4. Но даденият inner lenght смущава, защото е голям-25.7.

# 848
За обувки е хубаво да имаш пространство от около 1см, за да е комфортно на стъпалото. Аз например съм с 26см стъпало и преспокойно нося обувки с вътрешно пространство от 27, дори 27.4см. Не мисля че 25.7 е много, дори напротив. Не искаш обувки, които да са ти съвсем точни и да опират на пръстите.

# 849
Е те повечето обувки и особено доста от дамските... ти и да искаш не можеш си навря пръстите съвсем до върха на обувката.

# 850
Вчера ми попадна този инфлуенсърски код (български е): dth2557
Даде ми купони без покупка, но са малко странни -

А отделно сайтът ми предлага от купоните за 50% отстъпка - конкретно тях, но ако купя 15 артикула. Което нямам намерение да правя.

# 851
При вкарване на този код ми изписа това:

# 852
Привет,
Може ли линк към безкабелната прахосмукачка...😊

Получих си робота за миене на стъкла. Е, няма такъв кеф! От както имам безкабелна прахосмукачка се родих, в къщи е чисто въпреки наличието на Джак ръсел териер. До този момент чистотата беше кауза пердута. Сега вече и прозорци, немити много отдавна, понеже са недостъпни за човешка ръка ще бъдат чисти.
Хубаво нещо са новите технологии, нищо че ги ползвам чак сега.

# 853
  • София
Има и квадратни машинки за миене на прозорци, а гледам, че купувате от закръглените. Понеже нищо не разбирам - кои са по - добри и закръглените успяват ли да измият в ъглите на прозореца?

# 854
При мен този код работи но дава от гадните купони и анулирах поръчката, въпреки че няма минимална сума за поръчка и беше 12 лв. Но към момента са неща които не ми трябват .

Общи условия

Активация на акаунт