Връзка след 40+

• 14 381
  • 404
  •   1
Отговори
# 150
  • София
40-годишният като стане на 60, а ти си още млада, едни чувства ще те залеят... Но не към него.

# 151
  • Paris, France
Готово, добре обзаведено жилище в желан от дамата квартал е катализатор за връзка. Повечето мъже, с които излизах живееха в близост до дома ми. Не бих се оженила за стар и непривлекателен мъж, нито бих му родила дете, само защото имал жилище, но приятен терен е плюс за много жени. Ново жилище може да означава, че половината му доходи ще отиват по ипотеки и кредити.

Като млада съм се влюбвала искрено в 44 годишен и ..... не бях единствената ..... млада, която се влюбваше в него. Сега въпросният е с жена, която е с 20 години по-млада от мене и с около 40г по-млада от него. В друг мъж над 40г не съм се влюбвала. Нямах намерение да създавам трайна връзка тогава, нито с него, нито с друг.

Някои 40 и 50 годишни нямат проблем да забиват млади гаджета. Джони Холидей се сгаджоса с тийнейджърка. Нито 3 десетилетия разлика в годините, нито трите му провалени брака, нито наличието на деца от най-различни жени попречиха на Летиция да се ожени за Джони, както и да го погребе 🍀. Какво му дреме на Джони, че в бг-мама никоя нямало да го иска?

Самата аз не се виждах никога женена и с дете от мъж, който е над 3-4г по-дърт от мене.

# 152
  • Пловдив
Невена, да, жилището е важно (не знам дали напълно необходимо), но недостатъчно условие. Wink
За Джони Холидей и т.н. е така, напълно възможно е и да си паднеш по простосмъртен 20 години по-стар като млада. Няма противоречие, само допълваме. И аз съм си падала в някакви периоди по някой по-възрастен, ако не чак влюбвала до уши.

Какъв е, че ми стана любопитно, тоя с 40 години по-младата - някоя бляскава звезда от местно ниво, или просто обикновен мъж, успял в живота и неотразим чаровник? Wink

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 22:51 от Магдена

# 153
Гледам всички си пишете, да си чешете пръстите и егото.
До 40-та си година мъжът ( а и жената) трябва да са изградили собствен дом, че и да са го изплатили. Така, че ни ипотека да им виси на врата, ни да имат задължения към някого. В нормалните общества, до това време се гради и кариерата, после събираш плодовете

# 154
  • Paris, France
Какъв е, че ми стана любопитно, тоя с 40 години по-младата - някоя бляскава звезда от местно ниво, или просто обикновен мъж, успял в живота и неотразим чаровник? Wink

Висок, красив, с цялата си коса на главата и огромен полов орган. Има някаква незначителна благородническа титла, с която вървят и имоти. Имотен и богат е, но жени припадахме по него и преди да узнаем този факт. Много вежлив и прекрасен събеседник, освен начетен. Минал е през скъпи интернати като дете и ученик до степен да не познава родителите си. Завършил университет от брашняната лига.  Говореше перфектен френски и първата му жена и майка на сина му е французойка. Много социален и с познанства от всякакъв тип. Щедър също и грижовен към жените, с които излиза. Не съм го видяла с жена над 25г. За мене издишаше за връзка с това, че редовно излизаше на конеезда, лов, риболов и из природата, по разни отдалечени замъци и яхти с хора от неговия слой и на неговата възраст, които влачеха жени и дечуря. Всъщност до яхти и лов не стигнахме. Избягах с писъци. В лондонска дискотека беше неотразим. Може би за жена от неговата черга би бил идеален, но той пък такива не харесва. Пада си силно по французойки, но излиза с всякакви, стига да са млади.

Държа да диференцирам финансовите му възможности от влюбването. Срещнах го в дискотека и го харесах още като ме заговори. Бих излизала с него и само заради физиката му. 

Както вече писах, в друг 40+ годишен не съм се влюбила никога.

# 155
Мда, обикновения 40+ годишен бг мъж.
Интернати, конеезда, букети с цветя и дискотеки..пък и перфектен френски

# 156
До 40-та си година мъжът ( а и жената) трябва да са изградили собствен дом, че и да са го изплатили. Така, че ни ипотека да им виси на врата, ни да имат задължения към някого. В нормалните общества, до това време се гради и кариерата, после събираш плодовете

Да ама днешно време пубертета започва от 10 г та чак свършва към 40+.

# 157

Да ама днешно време пубертета започва от 10 г та чак свършва към 40+.
Това само в главите на някой хора

# 158
  • София
Може да имат хормонални проблеми при толкова продължителен пубертет.

# 159
  • SF

А! Ето това вече е мнението на мненията! Никакви фриволни разсъждения. Кратка, стегната представа, обобщаваща животите на всички и изчерпваща проблемите на нормалните общества.
Страхотен съвет получихме всички!

# 160
В България 30 годишните живеят с родители и в масовия случай не са изплатили никаква ипотека. На 35 годишните кариерата също е под въпрос. Иначе на думи добре звучи всичко да ти е на 6 на 40 години Simple Smile

# 161

А! Ето това вече е мнението на мненията! Никакви фриволни разсъждения. Кратка, стегната представа, обобщаваща животите на всички и изчерпваща проблемите на нормалните общества.
Страхотен съвет получихме всички!
Я по-леко, става ли. Иронията за себе си я запази.
Страхотни съвети раздаваш ти, аз споделям моите виждания, както и ти сподели по-рано своите. Няма как да обобщя живота на всички, защото не всички са способни на едни и същи неща. За разлика от теб обаче, аз не си позволих да им поставя оценката елементарно изказване.
Да, човек достигнал една определена житейска възраст, трябва да е постигнал определени неща. Това не изчерпва проблемите на обществото, а не му е и целта.

# 162
В България не е толкова лесно на 30 години да си успял, закупил и изплатил жилище, с деца и кариера.

Обикновено тези хора имат стабилен старт от родителите - я с пари, я с жилище или друго....

# 163
  • Пловдив
Обаче извън България е правило. Wink

# 164
Искаш да кажеш, че навсякъде другаде до 30 години всеки е изпълнил всичко това?!? Някак не ми се струва да е вярно.....

Общи условия

Активация на акаунт