Връзка след 40+

• 14 377
  • 404
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Искаш да кажеш, че навсякъде другаде до 30 години всеки е изпълнил всичко това?!? Някак не ми се струва да е вярно.....
Да, де, и на мен. Simple Smile

# 166
Аз в случая не бих мислила за имотите, авоарите и тн, но наистина, ако човека до тези години не е имал сериозна връзка с поне някоя и друга годинка съжителство (айде и да не е брак и деца) си е червен флаг. Чисто емоционално такъв човек, свикнал 40+ години да си гледа само себе си и да се съобразява само със себе си, много трудно се вписва в един обикновен семеен живот, в който сте двама. Човек с годините става малко или много егоист дори в двойка, но хайде в двойка (и с деца съвсем) се притъпява това, а и се трупа опит.

Мъжете узряват малко по-късно за семейство от жените, но тези, които искрено искат такова започват да се ориентират около края на 20те, средата на 30те. И си личи. Оглеждат се за партньорка с определени качества, пробват се, търсят. Ако за 45 г, примерно, никога не си се опитал да създадеш семейство, според мен не ти е било особен мерак, камо ли приоритет.

Вече, ако човека е имал сериозна връзка, клоняла е към семейство, живяли са заедно, но нещо не се е получило, това е човешко и не виждам защо да го съдя. Амааа на 20 не бих си паднала по 40+ годишен мъж. Хем аз съм от тия дето определено харесват по-възрастни. Така че нормално да се оглеждат за жени в 30те-40те, ако се надяват наистина на късмет. Освен, ако въпросният не е топ красавец, мега чаровен, супер образован, с добро положение в обществото и с много късмет от генетиката, в добра форма. И пак. 20+ г разлика е доста.

# 167
Ако е имал сериозна връзка със съжителство, то си е като брак, независимо, че нямат подпис. На 40+ може да се оглежда от 30 до 50+ г. без проблем. За 20-годишни вече малко трудно......

# 168
А откъде дойде това, че 40 годишните се оглеждат непременно в 20 годишни? По мое мнение и наблюдение, тази възрастова разлика може да предполага сексуален интерес, но рядко достатъчно търпение за реална връзка. Трудно някой от двамата ще се впише в средата на другия. И 20 годишният, и 40 ще умират от скука с наборите на другия. Сигурно има изключения, де.

# 169
Защото за авторът жена с дете и/или развод е неприемлива. Разговорът се завъртя, че след  30 г. е трудно да намери такава, а пък 20-годишните едва ли им е таргет на тях.
Все тая де, само си говорим тук.

# 170
  • София
Защото за авторът жена с дете и/или развод е неприемлива. Разговорът се завъртя, че след  30 г. е трудно да намери такава, а пък 20-годишните едва ли им е таргет на тях.
Все тая де, само си говорим тук.
Все повече стари моми има, изобщо не е трудно да се намерят.

# 171
Да търси тогава. Няма лошо....

# 172
Нищо кофти не виждам в коментара. Съвсем резонен си е. И е самата истина.
Вече той може да си търси квото иска, ама него дали някой го търси, отделен въпрос Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 173
  • Сф
Има стари моми , но според мен именно заради отвращението направо ,което е изпитал при намека да вземе  жена с дете ,явно се цели в първа класа жени. Все пак докъм 35,40 макс раждаме  повечето.

# 174
То не се знае и какъв е авторът. Да не се окаже, че не само жена без деца, ами и никоя не го иска....

Има едни такива рязко странни типове, които се смятат за много готини, ама всъщност не са.

# 175
Да ви кажа нормално е човек без деца да не иска партньор с деца. Лично аз, въпреки че съм на 40, никога не ми е хрумвало да се обвързвам с мъж с деца. Не разбирам защо всички подскачат толкова. Всъщност разбирам - за родителя детето е част от него, но за другия партньор това съвсем не е така. Както и да е - смятам, че мъжете като цяло са по-склонни да приемат децата, ако обичат жената.

# 176
  • София
То и човек с деца може да не иска партньор с деца, но разведените имаме друг опит и товар, неравнопоставени стават отношенията с ергени.

# 177
То и човек с деца може да не иска партньор с деца, но разведените имаме друг опит и товар, неравнопоставени стават отношенията с ергени.
Бояна, ти си с почти отгледано дете. С какво смяташ, че са неравопоставени отношения с ергени?

Покрай мен има поне 3-4 двойки, в които жените имат дете, а мъжът няма. Изглеждат щастливи повече от няколко години вече.

# 178
Like_Smoke, на 40+ едва ли има човек без деца, който да няма други.....хмммм, странности, да не кажа проблеми. За него може да не са проблем, но все пак.

Имам позната двойка, на 45 са и двамата, без деца. Заедно са от 20ина години. Имат репродуктивни проблеми, но отказват да признаят дори пред себе си и да вземат мерки. За тях си, те нямат проблем. В една нова връзка обаче това би било такъв, ако другият иска дете.

# 179
  • София
Бояна, ти си с почти отгледано дете. С какво смяташ, че са неравопоставени отношения с ергени?

Покрай мен има поне 3-4 двойки, в които жените имат дете, а мъжът няма. Изглеждат щастливи повече от няколко години вече.
О, нямам предвид себе си, че и сега. По принцип казвам.
На 48 няма да тръгна да раждам, че изобщо да се дискутира създаване на семейство.
Просто бившия опит със свое семейство и развод променя човек. Иначе си има доста добри втори бракове около мен, но мъжете по-лесно приемат чужди деца. При разведен мъж с неженена жена малко по-трудно.

Общи условия

Активация на акаунт