🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 490
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Варна
Добро утро 😀
Не знам между Митов и Бибето има ли нещо, ама в този епизод говореше повече, колкото всичките предишни седмици накуп
Даже мъжа ми го забеляза и пита защо са вкарали нов участник.

# 1 081
  • España
Нека бъдем реалисти все пак ….при Марина аз го отдавам до голяма степен на нейната младост и неопитност …още “се търси” и дано да се намери !
Хеле пък ако беше приела да я спасява Тренера ( каквато идея се прокрадна) , тогава хейт да видиш !!!!
Мисля , че отпадането и снощи беше най-доброто , което можеше да и се случи ,с оглед опазване на парченцата репутация , които и останаха ! Тръгна си с ореола на издържлив и волеви участник !

# 1 082
Мисля , че отпадането и снощи беше най-доброто , което можеше да и се случи ,с оглед опазване на парченцата репутация , които и останаха ! Тръгна си с ореола на издържлив и волеви участник !

Можеше в старите времена преди няколко седмици Секулички да не я спасява. Идеално даже щеше да е сега като посмиля, ма не - пак тренера щеше да се намеси тогава.

# 1 083
  • България
Достатъчно внимание дадохме на чичото пред блока, дайте да му пляснем един игнор и да му начертаем карта.

Излезе нов Надкаст с Жени Джаферович. Интересен коментар направи, много е наблюдателна. Познава се с Мая извън предаването, Туджаров й е разказвал какво се случва в предаването.

# 1 084
  • Другата България
Аааа, не.
Не намесвай мен с Лорда.
Него от доста време избягвам и да го чета, и да го коментирам.
Лесно е - като не четеш, няма какво да коментираш.
Не съм аз това с разбирането.

Но пък често срещам подобни коментари в темата, явно грешиш.

# 1 085
  • софия
Започнах с нежелание Надкаста, че Жени още ми е черна, но е много готин. Заслужава си да се слуша. И тя вече не се чувства нападана и е спокойна и забавно коментират в обзора.

# 1 086
Единствената логика да се вижда Влади пътник до този момент е, ако има изтекла информация отвътре. Аз друго обяснение за сега нямам, защото с нищо не показва подобен развой.
 Ако говорим за тази и следващата седмица. После вече ще са силни играчи и всичко ще опре до късмет, каква игра ще ти се падне. Тогава всеки един може да си тръгне.
Аз нямам такава информация, но не виждам как ще продължи, както написах - много се е окопал, струва ми се разколебан, на моменти и страхлив. Смятам, че ще се наиграе съвсем скоро. И, извинявам се на многобройните му фенове тук, но ще е заслужено (за мен). Не си изигра добре ръката, а можеше. Ще видим дали ще се окажа права Simple Smile

# 1 087
-Във втора част постоянно променят правилата на играта. Това е тъпо, оставете зрителите да свикнат с тях.

На мен пък точно това ми харесва и така ми е много по-интересно  Simple Smile 

Каквато и стратегия да си имал може да се разбие на пух и прах и тогава се вижда дали си адаптивен, колко, как се адаптираш към промените, как контактите са от значение.

Не ми харесва, че ги държат гладни, може би в тази посока има какво да се желае от моя гледна точка.

# 1 088
Стискам Ви палци да сте на финал! Достойна игра!
И много ни развеселявате с готини коментари по време на предаването. Simple Smile
Здравейте БГ мамчета, радвам се, че предаването ви харесва и видимо се забавлявате. Получих поздрави от някой от вас чрез Вера, и искам да ви благодаря сърдечно. Желая ви здраве и късмет.

# 1 089
Айде моите 5 стотинки:

Спрямо промото, ще играят близки приятели и маркират, че Нина нещо е на прицел.
Занчи, ако промото не ни мота нещо - играят Нина и Верчето.
Ако тази нощ след играта на Марина и Петя ги е наводнило и лагер 3 са се спасявали из джунглата,  Мая може и доброволно да играе.

# 1 090
Лично мнение - според мен в играта ще участват Петя и Нина. Нина явно е вбесила част от хората от лагер 1. Петя е нарочена за "предателка" от Дзами, а сега е изтощена и е удобен момент да я отстрелят. Не знам кой ще е третия, но не допускам да е Мая. Това значи Дзами да влезе в конфликт с Бистра. Я Берке, я Вера.

# 1 091
  • Другата България
Скрит текст:
Единствената логика да се вижда Влади пътник до този момент е, ако има изтекла информация отвътре. Аз друго обяснение за сега нямам, защото с нищо не показва подобен развой.
 Ако говорим за тази и следващата седмица. После вече ще са силни играчи и всичко ще опре до късмет, каква игра ще ти се падне. Тогава всеки един може да си тръгне.
Аз нямам такава информация, но не виждам как ще продължи, както написах - много се е окопал, струва ми се разколебан, на моменти и страхлив. Смятам, че ще се наиграе съвсем скоро. И, извинявам се на многобройните му фенове тук, но ще е заслужено (за мен). Не си изигра добре ръката, а можеше. Ще видим дали ще се окажа права Simple Smile
Хващам се за този пост, защото аз съм една от останалите, които смятат, че Влади ще отпадне тази седмица.
Не, нямам вътрешно инфо, това е едно от нещата, за които мога да похваля продукцията, а и участниците - до момента нищо сигурно не е изтекло от никъде, само хипотези и предположения. Аз самата се пазя от такова, защото ми беше /а и все още е/ интересно как ще се развият събитията.
За Влади, мнението ми съвпада отчасти с това на съфорумката. Влади изгуби хъс, на моменти наистина изглежда по-скоро несигурен в това, което прави. Не знам дали постъпката на Дзами го провокира, но той вече не е същия. Прекалено много се пази от непопулярни и рисковани решения и ходове /не, че е бил в позиция да ги прави и взима/, прекалено много играе за зрителите. Някак ми се струва, че достигна лимита си. Поне това е което аз виждам. Пак казвам - може и да греша, и ми се иска да греша, защото аз съм един от феновете му.
Ако дискът и другите два дни през седмицата е в лагер 1 /има такава вероятност/, то със сигурност Дзами ще му скрои шапката. Някак, не знам как все още. А и не изключвам жена да го бие на някоя от игрите - видяхме, че понякога игрите не са равностойни, поради една или друга причина.

# 1 092
Резюме на участието на Марина:

# 1 093
Айде моите 5 стотинки:

Спрямо промото, ще играят близки приятели и маркират, че Нина нещо е на прицел.
Занчи, ако промото не ни мота нещо - играят Нина и Верчето.
Ако тази нощ след играта на Марина и Петя ги е наводнило и лагер 3 са се спасявали из джунглата,  Мая може и доброволно да играе.

Мая и природно бедствие не може да я бутне. Grinning

Майчето, да си се присъединя към клуба на призналите се, за момента аз също я харесвам ( когато не ме дразни в 20% от времето) . Не ми е фаворит за наградата, но за мен Мая е най-устойчивия човек на този остров и най-адаптивният. Като тревата, която расте въпреки цимента.

Така тихичко си действа, като водичка дълбае камък, казва на всеослушание , че не обича да играе и е зле ама знае ли човек. Като гледах играта с Бистра и Марина, тя доста добре се справи и с плуването и с гредата (особенно тук)  и с пъзела добре вървеше.

# 1 094
VGogov, добре дошъл сред нас! Лека-полека се превърна в наш любимец. Много ми се иска да не си останеш само с един коментар в темата.

7 едногривни - Биляна, Берке, Нина, Вера, Влади, Мая, Петя.
Гогов трябва да избере трима от тях.
Първите четири са от неговия лагер. Остават Влади, Мая и Петя. Да прати тях е може би най-естественото нещо. Но едва ли ще е така.
Според мен ще са Нина, Мая и Петя.

Общи условия

Активация на акаунт