🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 664
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 165
Жестикулирането по време на разговор се изучава, за да има специално въздействие.
Много ми е зле озвучаването днес, половината думи ги изпускам. Не съм оглушала от четвъртък насам.

# 166
  • София
Ох, бе, Петенце.
Трима души били приели при Нумеролозите, защото не се чувстват добре в лагера си и това било недопустимо.

# 167
  • България
Господин алчен Елф

# 168
  • Другата България
Позна, а Жоро не разбра какво му предлагат ...
Сега да видим някой от тройката дали ще се светне, че Петя ги е издала.

Мая: “Тука да ми се завлачват някакви навлеци“......мдаааа, страхотен речник на “златното момиче“.
Все едно някой припира и напира да се “влачи“ при нея.

# 169
Забелязали ли сте, че Дзами винаги е около огъня и все нещо майстори там - или дялка, или бае на яденето.

# 170
  • София
Дзами, Гогов и Вера наистина се очертават като любим екип Simple Smile Чудни са ми.

# 171
Дано им се получи на бедните + Дзами, че мноооооооооого харесвам и Вера и Гогов Purple Heart

# 172
  • България
Гогов много ме кефи как го играе малкото заблудено зайче.

# 173
  • София
Верче бе Heart Много си умна!

# 174
  • София
Ако в сцена с разговор с уч. на Гошо Момче Лошо в едрия план изведнъж говорещият изчезне от кадъра - да знаете, че е успял да се отлепи от земята, ръкомахайки.

# 175

Злият Елф 😆
Имаше такъв филм преди много, много луни на видеокасетка 😅

# 176
Петя доста сбърка. Според мен скоро ще поеме не към друг лагер, а към вкъщи. Дзами ми е безкрайно неприятен и няма шанс това да се промени, но пък той не е единственият човек в този лагер все пак.
Иначе според мен с казаното, че е недопустимо трима човека... се имаше предвид, че не е допустимо да се чувстват така зле в лагерите си. Отделно дали някой ги е искал или не в новия.
Реално с информацията, която тя даде на Георги, той почти нищо не може да направи или промени. Или ще спечели, или ще загуби. Според мен той и сам щеше да навърже нещата, то не е толкова сложно. Ще ми е смешно, ако въпреки всичко той спечели сега 😆

# 177
Дано сработи плана и отарашат Георги...и да няма кой едно канче ориз да му даде и да си смуче..безценните гривни вместо ядене Grinning

# 178
Време е да го приземят Жорката.

# 179
  • Другата България
Целия кемп нумеролози срещу Гошо.
Неочаквано добра комбинация.
Е, изключвам Петя, но тя с тази постъпка според мен скоро ще поеме по пътя на Лорчето.
Никой не обича предателите.

Сега, ако Гошо успее някак да победи тройката нумеролози, официално ще го приближа на една стъпка до Ръсел Хенц.

Общи условия

Активация на акаунт