Професията при избора на партньор

• 6 051
  • 129
  •   1
Отговори
Интересно ми е какво отношение отдавате на професията на човека до себе си - не само във финансови измерения, а и като вид труд. Има ли професии, които са ви твърдо "не" (например моряци, защото дълго отсъстват от дома, или някаква, която е съпроводена с много стрес, или някоя, която не намирате за етична)?

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 01:41 от Анонимен

# 1
  • Melmak
Като сме се взимали не съм го мислила толкова. Професията на мм е строителен инженер, но не я практикува, заради лошо заплащане и високи нива на стрес. Като цяло не съм го гледала това в началото, а и той се преквалифицира.

Признавам си, че за мен не са ок професии с дълги отсъствия като моряци. Осъзнавам, че месеци са и почивка, в които може да се прекара много пълноценно време, но не е моето. Просто няма да издържа липсата на любимия човек за дълго. Не обичам да обичам от разстояние. Искам да сме заедно.

# 2
Никога не ми е пукало какво работи партньора ми.
Била съм с обикновени бачкатори до работещи работа в офис.
Важното е било да си вади честно хляба, не с измами или нещо друго.

# 3
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вероятно строителен работник, ( масата са простовати чалгари), автомонтьори ( те вече имат самочувствие на "разбирачи", но повечето са с критичен минимум знания и умения, а и много пушат).

# 4
  • София
Стига да не е нещо незаконно и да не мирише, всичко друго е ок.

# 5
За мен е много важна. Моят мъж е с моята професия. Освен, че е много добра, се разбираме с една дума.

# 6
  • София
Твърдо не ми е международен шофьор.
Автомонтьорите са ми слабост, но гледам да съм силна.
Като цяло харесвам мъже, които правят нещо с ръцете си.

# 7
  • Out of the Mix
Е, аз правя с главата си и интелекта, ума Wink
Ръцете са за ласки и нежност към подходящата жена, съответно и те са такива, не грубовати. Няма и как да са.
Не съм "бачкатор".

По темата - да работи, каквото си иска, стига връзката да е ок, нищо да не липсва, да го има по много, и да не отсъства дълго.
Намирането на баланс знаем, че е трудно, но не невъзможно.
Любов да има.

# 8
  • София
За мен има значение. Не искам партньор, който отсъства със седмици и месеци. Т.е. партньр може, но не бих раждала при това положение.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 12:04 от milenaka

# 9
Аз пък харесвам много мъже в униформи.
Взех си такъв, обаче не съм го виждала никога облечен в нея. От как сме заедно (22 год.) веднъж му се наложи да я облече, а пък аз бях в командировка и пак не го видях. Късмет... Задоволявам се съм снимки.

# 10
Не е като да не съм слагала Х-а заради професията.

По принцип винаги съм гледала първо мъжа, човека, но това крие рискове. Тъкмо съм го харесала на първо четене и той да каже, че наред с бизнеса тренира професионално питбули за боеве с кучета - всичко се изпарява на секудната. Също, хоби ловец, не. Далеч. Отсъстващите, пътуващите - пилот, постоянно в командировки и тн.

За ръцете - желателно е да има само една лява ръка.

# 11
За мен има значение. Не искам партньор, който отсъства със седмици и месеци. Т.е. партньр може, но не бих раждала при това положение.

Аз и за гадже никога не съм искала такъв, т.е. такава професия ми е била дисквалифицираща. Плюс други разни критерии.
Всичко има значение.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 13:31 от EmmaT

# 12
Професии, които ще ограничат или времето със семейството, или стандарта на семейството. Понеже все пак има професии и професии, в крайна сметка зависи от човека. Имала съм партньор, който взимаше малко пари и работеше в събота в офис на бюро с телефон, а със знанията си можеше да работи буквално няколко часа седмично за пъти повече пари, но физическа работа. Ей такива са ми голямо не.

# 13
Моето единствено условие е, да е по-умен от мен, за да ме дърпа напред и да си имам интелигентен събеседник.
В един период ММ често отсъстваше по различни проекти, но пък това му донесе кариерно развитие, а на семейството -  финансова  стабилност. Така че, никога не се знае, може да е за добро.

# 14
Иди му дай някой лев по-добре, че все не му стигат парите Simple Smile Ако и му изплатиш кредитите, перфектно, женим ви и спасяваме жените.

Общи условия

Активация на акаунт