Професията при избора на партньор

• 6 408
  • 129
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Глупостта директно избива на злоба при първото затруднение. Само това ще кажа. Важи и за двата пола.

# 121
Човекът просто си знае капацитета и е наясно, че никоя интелигентна няма да го погледне и затова се е насочил към таргет ниско интелигентна. Ми, браво! Хубаво е човек да има реална себеоценка. Честито!

# 122

Защото децата, като са до 7 години им трябва някой специалист по ядрена физика да им бърше задниците ?
Друго си майка ядрен физик да ти бърше задника.
Това предполага, че най-малкото после ти няма да бъркаш бърсането на задници с възпитание.

# 123
  • София
Много хора се държат с малките деца като със слабоумни, но сладки животинки. Изобщо не се учудвам на този коментар тук. Интересно защо после очакват човек отгледан като домашен любимец да стане ядрен физик.

# 124
  • София
Като стана дума - учени и преподаватели също са ми в категория НЕ. Познавам достатъчно, повечето се интересуват предимно от собствената си личност. Ако имат деца въобще, те са при майките си.

Баща ми е ядрен физик. 😁

# 125
  • София
То попринцип алтернативата на глупава жена не е професорка по ядрена физика, но на някои всяка над глупава явно им се струва поне толкова умна Joy

# 126
# 127
  • София
Значи, да си призная, имам познати научни работници с професорски титли.
При някои от тях, явно действа компенсаторния механизъм и за сметка на високите им научни постижения и прочее, познанията им във всички останали житейски сфери гравитират към нула. Включително и познанията за отсрещния пол. Съответно и като съпрузи, родители, приятели и всякакви социални роли са кръгла нула.

# 128
Не е нужно да се захапва буквално на нАучните работници.
Това е метафора за хора, които малко от малко ползват ума си и се очаква да имат речник малко над 20 думи и поне 3 прочетени книги.
Извън това, много от тези хора са социално и емоционални немощни, но това е за друга тема.

# 129
  • София
Не е нужно да се захапва буквално на нАучните работници.
Това е метафора за хора, които малко от малко ползват ума си и се очаква да имат речник малко над 20 думи и поне 3 прочетени книги.
Извън това, много от тези хора са социално и емоционални немощни, но това е за друга тема.
Именно.
Научните работници бяха само метафора.

Общи условия

Активация на акаунт